46059
.
  • zoolee
    streeter te mit csináltál lancia addon berakása kápp nem nagyoskodok de itt állítólag én vagyok a hóót láma de még nekem is ba jött a lancia
  • zoolee
    ja cső
  • streeter
    Na jólvan srácok részemről mára ennyi. Inkább elpályázok aludni, mert nem akarom már felbaszni magamat, bár szerintem eddig nagyon higgadt voltam.
    Jóéjt mindenkinek!
  • streeter
    Ez neked hogya picsába működik. Még régebben beraktam, de nem jött elő sose a save-től meg kiakadt a játék. Azóta nem is szórakozok vele pedig jó verda. Meg van egy Stratos is ha jól tudom, de az is hasonlóan szar.
  • Vlala #39777

Deltácska. GOM-szerzemény, ha esetleg valaki nem ismerné.
  • streeter
    A DC tény, hogy régi, de annyian vannak fent, hogy bármit meg lehet találni. Beírtam a keresőbe, hogy 3D MAX 5 és 200 file-t kidobott rá. Érdekes módon maga a progi is fent van. Beírtam, hogy 3D MAX és több mint 1000 ezzel kapcsolatos file-t talált.
    Zolee teljes mértékben igazad van. Nincs fent DC-n a 3D Max. Ohhh hogyan is tévedhettem ekkorát. Én barom aki legalább 5 éve hazsnál DC-t. Mivé lesz a világ. Az öreg DC-n már semmi sincs fent, mert régi.
    Amúgy egy jó tanács! Ne az ilyen noname PistikeHub-ja Hub-okba keresgélj. Matrxis,Koli,Tejszinhub,H.W.B Ezek a nagy hub-ok. itt 1000x több az esélyed.
  • HiPPoNaX
    Tudni kene keresni es tuti meglenne, jo esellyel normalis rls formajaban, nem csak egy halom kicsomagolt filekent
  • HiPPoNaX
    Lehet ha nem minden kotekednel minden hozzaszolasodban, de legalabb elfogadhato szintu helyesirasod lenne (sajnos a helyesirasbol egyes betegsegktol eltekintve eleg sok minden lejon....), akkor nagyobb esellyel kapnal ertelmes valaszt mint igy. En se vagyok profi SLR temaban, inkabb szorgosan bujom a FAQt. De hogy ertelmes valaszt is kapj: ha nem akarod megvenni a maxot akkor nezelodj kulonfele filecserelo halozatokon. Lehet lassu, de ha nem akarsz kipengetni sokszazezer penzt erte, akkor talan megeri.
  • zoolee
    csak 1 baj van gogy a dc++ már olyan régi hogy sehol sincs fenn
  • streeter
    Azért mert kb 20szor el lett ugatva, hogy DC++ csak ugye nem olvasod el azt a választ amit neked írnak, mert feljössz sg-re és látod, hogy húúúú 15hsz van amióta nem voltam itt. A francbe ez túl sok nekem és elolvasod az utolsó 2-3-at és kész. Pedigg ott a válasz csak nem olvasod el.

A 3DMAX-ot DC++-ról tudod leszedni!!!
    Amúgy nem tudom mit akarsz a 7-el amikor ahoz nincs olyan scx plugin ami jó SL-hez. Inkább az 5-re keress rá, mert akkor megmentesz mindket még több faszságtól.
  • zoolee
    azér kérdem honnan a faszból lehet leszedni a 3ds max 7 et

de kb ilyen válaszokat kapok rá

ja most jut eszembe választ se kepok rá
  • streeter
    Amúgy nem akarok személyeskedni, de nyugodtan példát vehetnél Gibor-ról.
    Pár hónapja még ő is kérdezett marhaságokat és szerintem ő is ki lett osztva 1-2 alkalommal, de nézd meg most. Csinálja a Polskit és nem is akárhogy. Ahogy látom szépen belejött a modellezgetésbe is, mert az a bukócső amit csinált igazán tetszetős és szép munka.
    Zolee én nem látom benned azt az elszántságot, hogy nem akarsz láma lenni. Úgy látom, hogy nem teszel semmit annak érdekében, hogy itt téged negy egy hülyegyerek ként kezeljenek. Amíg ezellen nem teszel valamit addig elég oskat fogsz kapni még és nem csak tőlünk a fórumba hanem a való életben is.
    Ne több 10 emberen próbálj változtatni hanem magadon.
    "Segíts magadon, Isten is megsegít!"

Amúgy meg szerintem hiába tépjük itt a pofánkat, mert majd neked áll feljebb és mindnekit lehordasz majd mindennek meg berakszt 600 kapdbe smile-t. Engem speciel nem érdekel, mert már nagy ívbe teszek rá, hogy mit mondasz rám. Meg most így eszembe jutott az is, hogy úgy se olvasod el ezt a hozzászólást, mert túl hosszú.
    Csak ennyit akartam.
  • zoolee
    Nekem8 de ha én abba hagyom akkor ujj fenn faszságot ír valaki rólam akkor jönnek a többiek is és akkor mindenki követi a másikat ú ez milyen fasz a másik hülyeségből ja mennyire az itt az a baj hogy az egyik kezdi másik csak azé is fojtatja és nekem mind1 ha akarod akkor írd a nevem mellé hogy űberláma csinálhatsz amit akarsz szarom le most nem igazán érdekel ,hogy

RANGOM : ŰBERLÁMA
    nerm érdekel
    ja és streeter nesze vaze itt vannak a szaros írás jeleid meg a nagy kezdő betű
  • SZilaJMaGGoT
    Arra esetleg nem gondoltál hogy te vagy a fasz?? Én nem akarok bántani, se védeni senkit, de az elején is nagyon fasz voltál mikor elkezdtél írogatni ide(ha valamire felhívták a figyelmed egyből belekötöttél), és streeter eleinte még nem szólt semmit, de te nem tudsz leszokni a hülyeségekről. Nem támogatom a gyerekes viselkedést, de az über láma rangot pl én találtam ki, úgyhogy vagy változtatsz magadon vagy megkapod. Nem szeretnélek ennyire megalázni, de kicsit elgondolkodhatnál a dolgokon, és a hsz-om után nem elkezdeni a kötekedést, mert azzal nem fogsz megoldani semmit, csak ha megtanulsz kicsit viselkedni. Ezt csak a te érdekedben mondom, mert az ilyen embereket, nem csak fórumon nem szeretik. A reklámozásról pedig leszokhatnál. Az egy dolog hogy az nézi meg aki akarja, de nem sokan kíváncsiak rá, ráadásul rondítja az oldalt, mert nem reklám oldalnak készült. Ha csinálsz egy igényesebb oldalt, és lesznek rajta, videók, képek, nagyobb számban, és 10 percnél hosszabbak lesznek a videók, akkor még ki is linkeljük neked.
  • streeter
    Ez lehet mind igaz, de én legalább tudok helyesen írni, mondat elei nagybetűket és mondtat végi írásjeleket valamitn vesszőket használni
    Amúgy lehet nem bennem van a probléma hanem te vagy a nagy láma és erre nem jössz rá, sajnos....
    Amúgy meg nem nagymenősködök.....
  • zoolee
    mi a fasz baja van már itt mindenkinek
  • MikX
    Így tuti megkapod azt a rangot, vazz...
  • zoolee
    streeter neked valami agy betegséged va hogy nam tudsz le állni a hüjeségekkel vagy csak újj fen be vagy baszva de szentem csak szimplán egy kis szar rágó negy pofájú valag vagy aki azzal menősködik hogy milyen addonokat csinált ide-oda gyökér barom állat
  • streeter
    Amúgy zolee egy rangra még is pályázhatsz az oldalamon.
    Pont neked való.
    ÜBERLÁMA rang. CSAK neked :D
  • zoolee
    hol találok a gamehoz auio cuccokat ???
  • 12346
    persze, meg spinner meg mit tom én^^
  • Gibor
    Lehet hogy lesz...
  • KapuBen
    király csak így tovább ja és remélem lesz carbon szárny is
  • 12346
    ja bocs:D
  • streeter
    Na ez a bukócső már sokkal jobb mint az előző.
    A szárny kicsit suprás de jó.
  • streeter
    Print Screen gomb varázsai :D Azt valamiért nem rakta be. Ezért is azzal csináltam a képet.
  • 12346
    hm. hun van a hud?
  • Gibor
    Folytattam a Polát itt az újjab bukócső:

És a Hátsószárny:

• Gibor
    :DD
  • ALIENwoods
    jaja ;)
  • ALIENwoods
    nem csak Ő az úr :D
  • csm
  • zoolee
    nem tom, neketek mániátok a szadizás ????
  • kemszi2
    már ez is haladás:D
  • zoolee
    navess ha akarsz
  • streeter
    Pár "művészi" kép :D

• streeter

Ezen a hozzászólásodon csak nevetni tudok :DDDDDD
  • zoolee
    nem mind1 ?????
  • HiPPoNaX
    Helyes, most mar legalabb soremelesekkel tagolod a mondandodat :D
  • zoolee
    bazze te tök gyp-s vagy vagy csak kitaláltál egy okot hogy baszogass

hol a faszomban van 6X le írva hogy jó az oldal

vissz néztem 3 oldalt és öv 2X volt le írva

nem tom mér engem kell baszogatni
    nem tom mér hiszed azt hogy te vagy itt az úr

és nem azér írtam hogy jó az oldal mer moder akarok lenni de ezt már leírtam a
    #39738 ban is

ha azt akarod hogy ne mondjam hogy jó az oldalad
    akkor ha így jóbb akkor baze

az oldalad egy kalap szar egy kis semmi

ha ezt jobban szereted akkor ennyit erről és nem fogom többet azt mondani hogy úúúú de fasza oldal hanem mondom azt hogy egy kalap szar lehet hogy nekeg így jobb