Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
300-al nekimész a falnak és lófasz se történik. Ott legalább szarrá törik a kocsi.
Na meg a fizika... az egyenlõ a nullával. NFS-ekbe hol van a belsõnézet????
Meg az underground részekba a nagy hangcucc tuning semmi értelme nem volt..
Jó hangcuccnak ebbe sincs értelme de legalább van normális belsõ nézet!!!!
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ALien
ja és a gamestar alapból fos amikor ki jött a streetlegal akkor egy rohadt szót sem ejtettek róla <#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1><#mf1>#mf1><#kocsog>#kocsog>
a PcGuru a király <#integet2>#integet2><#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1>
nem tudja kezelni, nincs kreativitása, nincs türelme Õ BAJA 😄
gameclubon nem jött be (olvastam a faq -t) 😄
pöcs !!!!!!!!!!!!!
akkor ez lenne az ász
Figyeljetek, plz.
Kövezzetekl meg, de nem tudna valaki adni egy cracket a trialra?
Mert a demo az nagyon tetszett, a sok moddolható cucc miatt, de sajna mire belejöttem a dologba lejárt az egy óra...
20 Dollárom pedig nem akarom játékra adni, mert kell villanyszámlára (ugyanis 2 hónapja megállás nélkül tölt fel a gép]
Köszi
ui.: MSN -en megkereshettek, ha akartok...
Segítségért cserébe készíthetek amatõr logókat 😉
Szerinted mér jobb az??
Igen jobb a grafika meg a hangok meg a kocsik kidolgozása de ennyi. Uncsi a játékmenet meg minden.
Street Legal meg sokkal élethûbb a szerelések miatt. Ezerszer jobban moddolható tele lehet rakni minden fasza cuccal.
Inkább játsz az NFS-el. Ebbõl a kijelentésedbõl ítélve olyan 12 max 14 éves lehetsz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ALien
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Az oldalon Van 1 kép zimmminek Hogy van rajta egy trabi meg egy skoda Azokat honnantom letölteni Nekekem nagyon kéne fõleg a Trabi.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Get a life!
a telepítõst
és azt írja ki this file contains invalid data
ez mit jelent ???
ja és ha veszek egy haluer sd 750 et abba nem jó a v12 es motor aminek az a neve hogy haluer 5,4 az miért nem jó???
<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
miért ????
Én úgy értettem ,hogy nem bill el, hanem kormánnyal nyomom!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De nem az igazi úgy sem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Sorry tudatlanságom,de meg ti most a régi street legalrol beszéltek?
Vagy jelent meg ujabb?Mert imádtam ezt a gammát és várom a folytatást.
Jah remélem kormánnyal és pedállal szoktátok letesztelni a kocsitokat.
Én inkább beleteszem a I4-et!
igaz a játék jellege is más^^
V6 az Integrába?
Nemsemmi!
Mondjuk én nem raknám be, mert így marha valótlan...
De jól néz ki!
a zenéhez legyen is link, számokat nem fogok egyesével keresgélni, thx
Get a life!