.
  • SZilaJMaGGoT
    NFS egy igénytelen game.. Kb annyira becsülöm az nfs gamereket mint akik beviszik a kocsijukat valahova, és aszongyák hogy tegyetek bele tuningot... Mert hát: Ordítsátok le a búrámat, de szerintem aki tuningolni akarja a kocsiját, az szeressen autót bütykölni.. Aki meg szar igénytelen játékkal játszik(nfs még az árkádok között is az, egy ideje), az meg ne szóljon le egy egész valósághű játékot... Ej' ha még lett volna befejezni ezt a gamet az invinek, akkor asszem meglett volna váltva a világ, mert nem lenne annyi nfs fan... Bár nem is tudom.. Az nfs népszerűsége az egyszerűsége(primitívsége), és a töménytelen reklámban múlik.. Erről ennyit.. Az ilyen buzikkal meg az a baj, hogy itt nagy arcuk van, valóéletbe meg kis kussolós senkik. Nem mondom hogy online nem szóoktam beszólogatni, de valóéletben nem véletlenül kaptam egyszer egy verést, de én legalább ott is felvállalom magam, nem úgy mint ez a kis senki... Ja ennek a kis búzának még annyit hogy ez nem vita topik, stb..., meg nfos-t istenítsünk topik, szal legyél szíves, és meg ne lássalak itt mégegyszer, de még anyádat se!!! Ha meg ilyen bátor kölök vagy, akkor írj ki ide egy valós címet, mert biztosan van itt olyan ember aki nem lakik tőled messze, és szívesen meglátogatna... :P:D