Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::S::L::M::..
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Ja és remélem újra fel fog virágozni a topic!<#crazya>#crazya>
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Ez valami olyasmi, mint a maffia volt. Az is falta a ramot, meg a procit.Meg persze a vid kártyát. Ez van.
Az én legnagyobb örömömre.
A helyesirásomat meg ne csesztessétek, ez van nem tudok helyesen irni egy jó pár magyar tanár probált már segíteni de nem ment ez van, egyébkent is nem azért irtam be ide, hogy meg tanítsatok irni hanem, hogy megtudjam jó gépet rakok össze a játékhoz vagy sem.
Köszi
Amikor nagyon jól helyesen írni tudók írják így a lesz-t akkor.......<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Kész vannak az ülések már csak megfelelõ textúrát keresek rája.
Ez még nem újdonság.
De ez már igen.
Egy spoiler a hátsó ajtón(motorháztetõn)
És egy a hátsó ablak fölött egy kis sötétítõ résszel ellátva.
Mára ennyi. Holnap jön a többi.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
off:
tökömér nem tudnak az emberek írni?:/ mi az a "leSSZ", meg "menteSSen"?
az "ahoz" még talán nem olyan szembeötlõ😛
Volna 2 kérdésem:
-Normális e, hogy 2.2-es Athlon gépen 512 DDR-el és 128Mb-os ATI Radeon9200Se video kártyával csak akkor nem akadozik a játék ha nincs forgalom, meg emberek az utcákon és az "Object detail" alapon van?
-És ha normális, hogy akadozik akkor egy 3.2 Athlon gép 1024 DDR-el és 256Mb-os ATI Radeon 9600 PRO video kártyával elég lessz e ahoz, hogy full grafikán enyhe forgalommal akadozás mentessen fusson a játék
Elöre is köszi a segítséget
ACER Aspire 5738ZG
Látom, eléggé lappand a topic.
Itt van pár kép a kedvencemrõl:
Nincs rajta különleges tudning, de nekem így tetszik.
ACER Aspire 5738ZG
Forza Italia OoO Forza Juventus
Az az ülés, ami kilóg a kocsiból? <#vigyor0>#vigyor0><#ticking>#ticking>
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Mi a tényállás??? Van-e valami új cumó vagy valami nagy újítás.
ALIENwoods egyszer majd meséld már el hogy tetteb be ilyen szépen ezt a Stailon-t.
(különben minek mellékelte volna a patchet és a krekket a feltöltõ... de csak szerintem 😊)
Burkusdió :
van tiszta SLRR-ed? (olyan amit KELL peccselni és crackelni) akkor írok neked egy lépésest... (ó, az áldott lelkem😊)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Valószínûleg valami tök új dologról lesz szó.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Csak nem egy újabb SLR rész? Az fasza lennel. De lehet, hogy csak álom.
ACER Aspire 5738ZG
még mindig pecseléssel vagyok elakadva...
valaki leírhatná,a teljes folyamatot telepítéstõl a játék indításáig 😊
nagyon megköszönném! 😊
Ez nem szemrehanyas akart lenni aki kesziti de szomoru vagyok! 😞
ACER Aspire 5738ZG