Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

basta002
látod az én konfigurációmat? a proci vissza van véve az eredeti sebességre, és így is megy tökéletesen

..::S::L::M::..

Ombika
Milyen lesz az ahitott gep?

Hát igen tökéletesgép az tényleg nincsen, de nálam már amúgy is aktuális volt a gép fejlesztése, úgyhogy ha már költök a gépre akkor már legalább a kedvenc játékom fuson rajta normálisan(még ha ez egy kicsit több pénz is).

basta002
ebben tényleg igazad van, csak furcsának találom, hogy valaki azért rak össze egy új gépet, mert nem megy tökéletesen a játék... ha ez nálam is így lenne, minden pénzem arra menne, hiszen nincsen tökéletes gép

Igen, lehet hogy hülyeség de baromira imádom ezt a játékot, szerintem ennek a játéknak több köze van az autó tuningoláshoz mint bármelyiknek, aki csak száguldozni akar annak ott van az NFSU2 meg a hasonló játékok de én a bütykölést is szeretem, persze ez az én véleményem.

gabesz752
Ilyen config-al.😊

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Ombika
Hozza se szagoltam!!

Tomo15
Nekem szerencsére semmi bajom nincs a játékkal, mert felpetchelve minden full grafikán zökenõ mentessen megy...
Ja és remélem újra fel fog virágozni a topic!<#crazya>
gabesz752
géphez=játékhoz

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
Szerintem ehhez a géphez nem igazán lehet összerakni jó gépet.
Ez valami olyasmi, mint a maffia volt. Az is falta a ramot, meg a procit.Meg persze a vid kártyát. Ez van.

gabesz752
Úgylátom végigtoltátok az SA-t, és mostmár ezzel az oldallal is foglalkoztok.
Az én legnagyobb örömömre.

basta002
te a játékhoz raksz össze gépet?? no comment

Köszi a segítséget,de most akkor jó lesz az a a gép amit venni akarok vagy sem, a patch-ek meg már telepítve vannak.

A helyesirásomat meg ne csesztessétek, ez van nem tudok helyesen irni egy jó pár magyar tanár probált már segíteni de nem ment ez van, egyébkent is nem azért irtam be ide, hogy meg tanítsatok irni hanem, hogy megtudjam jó gépet rakok össze a játékhoz vagy sem.

Köszi

streeter
A "lessz"-en én is fel szoktam baszni az agyam.
Amikor nagyon jól helyesen írni tudók írják így a lesz-t akkor.......<#falbav><#falbav><#falbav>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Na még pár kép a Polskiról.
Kész vannak az ülések már csak megfelelõ textúrát keresek rája.

Ez még nem újdonság.

De ez már igen.

Egy spoiler a hátsó ajtón(motorháztetõn)
És egy a hátsó ablak fölött egy kis sötétítõ résszel ellátva.

Mára ennyi. Holnap jön a többi.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
ez már régi para. sajna nem tudták befejezni a gyík arcú ektivizsün miatt. a peccsek némileg javítják.

off:
tökömér nem tudnak az emberek írni?:/ mi az a "leSSZ", meg "menteSSen"?
az "ahoz" még talán nem olyan szembeötlõ😛

Üdv mindenkinek
Volna 2 kérdésem:
-Normális e, hogy 2.2-es Athlon gépen 512 DDR-el és 128Mb-os ATI Radeon9200Se video kártyával csak akkor nem akadozik a játék ha nincs forgalom, meg emberek az utcákon és az "Object detail" alapon van?
-És ha normális, hogy akadozik akkor egy 3.2 Athlon gép 1024 DDR-el és 256Mb-os ATI Radeon 9600 PRO video kártyával elég lessz e ahoz, hogy full grafikán enyhe forgalommal akadozás mentessen fusson a játék

Elöre is köszi a segítséget

vki
Nem tudjátok, hogy lehetne engine kit-eket csinálni? Nekem nagyon kellene egy V10-hez, mert egy kicsit uncsi mindig összefele rakni ha széttöröm.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Csá!

Látom, eléggé lappand a topic.
Itt van pár kép a kedvencemrõl:

Nincs rajta különleges tudning, de nekem így tetszik.

ACER Aspire 5738ZG

streeter
Az még a gyári duhen ülés de meg lesz csinálva az is.

tepi5
hello tud vki segiteni vagy linket adni hogy a terepjáróval hogy lehet 2 kerékre állitani és hogy milyen alkatrészeket kell venni?

Forza Italia OoO Forza Juventus

Gregorius
Impozáns!
Az az ülés, ami kilóg a kocsiból? <#vigyor0><#ticking>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

streeter

streeter
Szasz emberek!

Mi a tényállás??? Van-e valami új cumó vagy valami nagy újítás.
ALIENwoods egyszer majd meséld már el hogy tetteb be ilyen szépen ezt a Stailon-t.

burkusdió
igen, szerintem az ami me gvan, az olyan 😊
(különben minek mellékelte volna a patchet és a krekket a feltöltõ... de csak szerintem 😊)

3Error
én tudom ! barbi szimulátor lesz ! mondom !<#hehe>

Burkusdió :
van tiszta SLRR-ed? (olyan amit KELL peccselni és crackelni) akkor írok neked egy lépésest... (ó, az áldott lelkem😊)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

basta002
attól függ, hogy ki számít bennfentesnek... de egyébként senkinek nem adnak semmiféle információt, pont azért, hogy tényleg semmi se szivároghasson ki, de szerintem idõvel már fogunk tudni valamit, hiszen már elég régen dolgoznak rajta, de szerintem én se fogom hamarabb megtudni, mint ti <#nemtudom>

Ombika
Itt levo bennfentesek se tudnak semmit errol? <#vigyor2>

Tomo15
Ajánlom<#nyes>
basta002
hát, ha engem kérdeztek, akkor szerintem autós játék lesz <#nyes><#idiota><#idiota>

Gregorius
Én 1n2ane-ben bízok, de nem hiszem, hogy bejönne.
Valószínûleg valami tök új dologról lesz szó.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

vki
NÉztétek mostanában az Invictus honlapját? Van ott egy olyan, hogy Comming Soon...

Csak nem egy újabb SLR rész? Az fasza lennel. De lehet, hogy csak álom.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Értem. SRY

ACER Aspire 5738ZG

Ombika
Te mond mirol beszelsz?
AMi benne van az nem tunik ek attol,hogy felpatcheled!!

Idiota 😊

Ezek csak a hivatalos jatekban levo kocsik javai - de mar ugy latom rajottel 😊
Ombika
Vazze felteszed kurva gamet aztan nem rakod fel no cd cracket majd elinditod sorba a patcheket 8-ig majd 8-ashoz a no cd cracket vagy ahanyas patchig mentel es lass csodat megy,mint az ovodaban!

ALIENwoods
figyu, orig GTA 3s kocsikat konvertálok nem addon-t

burkusdió
valaki nekem tudna segyíteni?
még mindig pecseléssel vagyok elakadva...
valaki leírhatná,a teljes folyamatot telepítéstõl a játék indításáig 😊
nagyon megköszönném! 😊

Ombika
Mintha a szambol vetted volna ki a szot de nem fog meghallgatasra talalni keresed en M5-os bmw-m se lett befejezve!
Ez nem szemrehanyas akart lenni aki kesziti de szomoru vagyok! 😞

vki
Akkor csinálhatnál egy M3-as BMW-t a GTA VC-bõl. Az nagyon ki volt dolgozva, és nagyon tetszett. (legalábbis nekem). Meg egy Honda S2000-es sem ártana. Abból van sima, meg tuning verzió is.

ACER Aspire 5738ZG

ALIENwoods
10 GTAs import auto után meg se állok 😛

ALIENwoods
ugyan-ugyan<#vigyor4>

Ombika
Alien te dolgozol most vmi uj prjecten SLR-hez?

ALIENwoods
be lett bizonyítva, hogy GTA 3-s kocsikat simán át lehet kapni SL be

<#vigyor2>

Ombika
Tudsz olyan cimet ahol osszes addon fennt van 2.2.1-hez?

Ombika
2.2.1-hez az osszes elvileg letezo auto?

Ombika
Meg mindig keves cucc van kurva 2.2.1-hez! 😞

basta002
persze... értelmetlen is lenne... ha csak az idõráfordítást nézed, már akkor is. én még soha nem is játszottam a demoval 😄

Gregorius
Értem, de szerintem mivel egyszerûbb beszerezni a teljest warez-ban, ezért senki nem foglalkozott a demo feltörésével.