.
  • Bronx South
    A drágább autók nem feltétlenül tekinthetők már szerintem használati tárgynak. Alapvetően az autó arra lett kitalálva, hogy eljussál A -ból B -be gyorsan, kényelmesen. Ezt megteszi egy 500 ezer forintos bármilyen kompakt autó is, megteszi egy közel 1 milliárd forintos Veyron is. De gondolkozzunk logikusan ! Minek vesz valaki Veyront egy olyan művelethez, amit megtenne ennek az autónak egy filléres társa is ? Minek tartanak a milliomosok autó gyűjteményeket ? Sőt már vannak olyan házak is a pénzesek körében, hogy a nappaliban van az autó is.

Azért, mert egy méregdrága autó egy műtárgy, egy dísz, amivel lehet nem mész egy kilométert se, de még is a tudat hogy birtokolsz egy kicsi történelmet az jó. Ha nekem lóvém lenne felvásárolnám az összes kedvenc amerikai verdámat, de már az is jól esik hogy a polcon láthatom a kisebb, 1:18 -as verziókat is. Én így gondolom, azt ki milyen beállítottságú ember, van aki másoknak villogni vesz autót, van aki autósporthoz, van aki csak bütykölni, van többféle lehetőség, szempont még.