101020
.
-
#93491 Most semennyire.. Ha valamit veszek, azt nyáron max.. :| Most, hogy csak havi 4-5 napot melózom, nem nagyon dől a lé :D -
#93490 Mennyire komoly a vásárlási szándék? :) -
#93489 Szerintem nagyon drága. 91-es ráadásul...
Pont ma néztem ezt.. -
#93488 Patent még az ülése is.
Jó kis csapatós autó. -
#93487 gondoltam, ennek ellenére sztem abszolút nem illik erre az autóra... -
#93486 Pedig pont japán autókra szokták tenni. :D -
#93485 lehet szentségtörés amit írok, nem ismerem ezeket az autókat, nem is érdekel, de az a felni bármilyen hipiszupi, olyan típus és stílusidegenül hat, hogy arra szavak nincsenek.. -
#93484 SötétBarom-nak ajánlanám ezt az MX-5-öt :) nagyon patent állapotban van -
#93483 köszi! -
#93482 spritmonitor.de -
#93481 melyik is az a külföldi oldal ami típusra pontosan megmutatja az átlagfogyasztást? (sofőrök tapasztalatai alapján) -
#93480 -
#93479 Nah jó,mit is várunk egy ilyentől
Psziho: Értem mit mondasz,énis ritka autókat gyüjtenék,régi Ferrarik ,amcsi vasak és egyéb ritka egyedibb autók érdekelnek,de hát ha ő ezeket szerette akkor ez van,nézz rá és minden kiderül :)) -
#93477 Nem egy igényes ember... -
#93476 A drágább autók nem feltétlenül tekinthetők már szerintem használati tárgynak. Alapvetően az autó arra lett kitalálva, hogy eljussál A -ból B -be gyorsan, kényelmesen. Ezt megteszi egy 500 ezer forintos bármilyen kompakt autó is, megteszi egy közel 1 milliárd forintos Veyron is. De gondolkozzunk logikusan ! Minek vesz valaki Veyront egy olyan művelethez, amit megtenne ennek az autónak egy filléres társa is ? Minek tartanak a milliomosok autó gyűjteményeket ? Sőt már vannak olyan házak is a pénzesek körében, hogy a nappaliban van az autó is.
Azért, mert egy méregdrága autó egy műtárgy, egy dísz, amivel lehet nem mész egy kilométert se, de még is a tudat hogy birtokolsz egy kicsi történelmet az jó. Ha nekem lóvém lenne felvásárolnám az összes kedvenc amerikai verdámat, de már az is jól esik hogy a polcon láthatom a kisebb, 1:18 -as verziókat is. Én így gondolom, azt ki milyen beállítottságú ember, van aki másoknak villogni vesz autót, van aki autósporthoz, van aki csak bütykölni, van többféle lehetőség, szempont még. -
#93475 csak nem tudja a barom hogy az amit vett az sima használati tárgy,azt semmi értelme halmozni
látom te sem érted hogy mit beszélek-mindegy
vegyük úgy hogy én vagyok a hülye mert facel vegát,delahaye-t iso griffót vagy éppen egy r34-es skyline-t vennék szénnéhúzva -
#93474 Nem értem mit kell ennyire szidni,ha egyszer szarja a pénzt miért ne vegyen 5 luxus mercit,ha neki az a kedvence akkor meg főleg. -
#93473 Ez mondjuk jogos. -
#93472 én nem értem minek összevásárolni a mercedes összes luxusautóját,mind tök egyforma akkor már veszek más márkákat ha az a dilim hogy 5 használós autó kell
jah hogy régi is legyen vesz egy 59-es rózsaszínű cad-et
ez az az ember aki még ahhoz is hülye hogy stílusosan szórja a pénzt -
#93471 Ezt nem igazán értem. Ha valakinek pénze van mit kéne vegyen ? Valami 20-30 éves roncsot ?
Amúgy én teljesen ellenzem a Megaupload elleni szankciót, a zsidó jogvédők egy újabb felesleges akciója. Arról nem beszélve hogy ez az évekre visszanyúló jogvita jó az USA kormányának, mert ha ezt támogatják, van indok hozni olyan törvényeket ami a végén kiterjedhet akár egy kormány ellenes blog, vagy weboldal elleni szankcióig is. Na de ez itt off. -
#93470 nem kicsit dőlt a pénz
eddig -
#93469 a tipusok is jól mutatják mekkora marha volt,ki gyüjt új méregdrága műanyag szarokat ? -
#93468 elég gyermeteg volt ezekkel a "jajjdejóóófeeej" rendszámokkal... -
#93467 Lefoglalták a Megaupload alapítójának autókollekcióját -
#93466 Szürreális látvány.
-
#93465 UV védő. A gps jel meg nem igazán akar átmenni rajta. -
Hassansssin #93464 nézd: http://goo.gl/fGwgV -
#93463 Bazzeg. -
#93462 Nem feltétlenül! Több újabb Renault és Opel (pl Insignia) modellen látni ám ha megcsillan rajta a fény, simán látni, hogy vmi fura bevonat van a szélvédőn... talán UV, vagy polarizált üveg, mint egy napszeművegben -
#93461 Dobogókő, esztergomi elágazás, 2010 tél :))) -
#93459 -
#93458 ez miféle fólia a szélvédőn?
-
#93457 GODzilla -
#93456 SLS AMGt jobbnak gondoltam.
Súly/lóerő arányai megvannak az autóknak vhol? -
#93455 Micsoda meglepetés, a GT-R elp1csázott mindenkit...újra. :D -
-
#93453 -
#93452 Szép. -
#93451 A Mercedesek odabasznak, mikor a V8 elkezd dübörögni.
-