101020
.
  • SötétBarom
    Most semennyire.. Ha valamit veszek, azt nyáron max.. :| Most, hogy csak havi 4-5 napot melózom, nem nagyon dől a lé :D
  • Adaaam
    Mennyire komoly a vásárlási szándék? :)
  • SötétBarom
    Szerintem nagyon drága. 91-es ráadásul...

Pont ma néztem ezt..
  • desigo
    Patent még az ülése is.
    Jó kis csapatós autó.
  • fifi
    gondoltam, ennek ellenére sztem abszolút nem illik erre az autóra...
  • broman191
    Pedig pont japán autókra szokták tenni. :D
  • fifi
    lehet szentségtörés amit írok, nem ismerem ezeket az autókat, nem is érdekel, de az a felni bármilyen hipiszupi, olyan típus és stílusidegenül hat, hogy arra szavak nincsenek..
  • Adaaam
    SötétBarom-nak ajánlanám ezt az MX-5-öt :) nagyon patent állapotban van
  • REPS0L
    köszi!
  • I.C.ram
    spritmonitor.de
  • REPS0L
    melyik is az a külföldi oldal ami típusra pontosan megmutatja az átlagfogyasztást? (sofőrök tapasztalatai alapján)
  • pajti
  • bency
    Nah jó,mit is várunk egy ilyentől

Psziho: Értem mit mondasz,énis ritka autókat gyüjtenék,régi Ferrarik ,amcsi vasak és egyéb ritka egyedibb autók érdekelnek,de hát ha ő ezeket szerette akkor ez van,nézz rá és minden kiderül :))
  • GregSB
    Nem egy igényes ember...
  • Bronx South
    A drágább autók nem feltétlenül tekinthetők már szerintem használati tárgynak. Alapvetően az autó arra lett kitalálva, hogy eljussál A -ból B -be gyorsan, kényelmesen. Ezt megteszi egy 500 ezer forintos bármilyen kompakt autó is, megteszi egy közel 1 milliárd forintos Veyron is. De gondolkozzunk logikusan ! Minek vesz valaki Veyront egy olyan művelethez, amit megtenne ennek az autónak egy filléres társa is ? Minek tartanak a milliomosok autó gyűjteményeket ? Sőt már vannak olyan házak is a pénzesek körében, hogy a nappaliban van az autó is.

Azért, mert egy méregdrága autó egy műtárgy, egy dísz, amivel lehet nem mész egy kilométert se, de még is a tudat hogy birtokolsz egy kicsi történelmet az jó. Ha nekem lóvém lenne felvásárolnám az összes kedvenc amerikai verdámat, de már az is jól esik hogy a polcon láthatom a kisebb, 1:18 -as verziókat is. Én így gondolom, azt ki milyen beállítottságú ember, van aki másoknak villogni vesz autót, van aki autósporthoz, van aki csak bütykölni, van többféle lehetőség, szempont még.
  • pszihopata
    csak nem tudja a barom hogy az amit vett az sima használati tárgy,azt semmi értelme halmozni

látom te sem érted hogy mit beszélek-mindegy

vegyük úgy hogy én vagyok a hülye mert facel vegát,delahaye-t iso griffót vagy éppen egy r34-es skyline-t vennék szénnéhúzva
  • bency
    Nem értem mit kell ennyire szidni,ha egyszer szarja a pénzt miért ne vegyen 5 luxus mercit,ha neki az a kedvence akkor meg főleg.
  • Bronx South
    Ez mondjuk jogos.
  • pszihopata
    én nem értem minek összevásárolni a mercedes összes luxusautóját,mind tök egyforma akkor már veszek más márkákat ha az a dilim hogy 5 használós autó kell

jah hogy régi is legyen vesz egy 59-es rózsaszínű cad-et

ez az az ember aki még ahhoz is hülye hogy stílusosan szórja a pénzt
  • Bronx South
    Ezt nem igazán értem. Ha valakinek pénze van mit kéne vegyen ? Valami 20-30 éves roncsot ?

Amúgy én teljesen ellenzem a Megaupload elleni szankciót, a zsidó jogvédők egy újabb felesleges akciója. Arról nem beszélve hogy ez az évekre visszanyúló jogvita jó az USA kormányának, mert ha ezt támogatják, van indok hozni olyan törvényeket ami a végén kiterjedhet akár egy kormány ellenes blog, vagy weboldal elleni szankcióig is. Na de ez itt off.
  • desigo
    nem kicsit dőlt a pénz
    eddig
  • pszihopata
    a tipusok is jól mutatják mekkora marha volt,ki gyüjt új méregdrága műanyag szarokat ?
  • I.C.ram
    elég gyermeteg volt ezekkel a "jajjdejóóófeeej" rendszámokkal...
  • GregSB
    Lefoglalták a Megaupload alapítójának autókollekcióját
  • broman191
    Szürreális látvány.

• Willi Betz
    UV védő. A gps jel meg nem igazán akar átmenni rajta.
  • Hassansssin
    nézd: http://goo.gl/fGwgV
  • Csabesz6
    Bazzeg.
  • Bencee7
    Nem feltétlenül! Több újabb Renault és Opel (pl Insignia) modellen látni ám ha megcsillan rajta a fény, simán látni, hogy vmi fura bevonat van a szélvédőn... talán UV, vagy polarizált üveg, mint egy napszeművegben
  • R0zs0máK
    Dobogókő, esztergomi elágazás, 2010 tél :)))
  • Smicy2
  • REPS0L
    ez miféle fólia a szélvédőn?
  • pajti
    GODzilla
  • desigo
    SLS AMGt jobbnak gondoltam.
    Súly/lóerő arányai megvannak az autóknak vhol?
  • broman191
    Micsoda meglepetés, a GT-R elp1csázott mindenkit...újra. :D
  • Bronx South

• Csabesz6
  • zoliapu
    Szép.
  • Bronx South
    A Mercedesek odabasznak, mikor a V8 elkezd dübörögni.

• pszihopata