.
  • I.C.ram
    Kezdjük ott, hogy Walaki hozta be a fillérbaszót... Miben voltam kioktató? Abban, hogy leírtam, hogy hogy látom a két kontinens vásárlási szokásait? Végzettség szerint mérnök-közgazdász vagyok, nem tehetek róla, hogy sokat olvasok a témában. Engem meg az zavar, hogy sose vagy hajlandó elismerni olyan véleményét, aki mondjuk lehet, hogy járatosabb a témában. Én se foglak leugatni szerelési kérdésekben, mert valószínű jobban értesz hozzá.

Köbcentiben mérem a boldogságot? Miről beszélsz? Soha nem mondtam, hogy minél nagyobb az ember autója, annál jobb. Az már más kérdés, hogy szeretem a nagy motorokat, V8-at stb. Most komolyan azt hiszed, hogy én minden reggel bedugom a pöcsöm a kipufogóba és a saját kocsimra recskázok, mert nekem csak ez jelenti a boldogság? Ez is olyan dolog, hogy szó nem volt erről, de te idekevered, mert ezzel próbálsz fogást találni a másikon. Teljesen el vagy tévedve. Valami komplexusod lehet, hogy állandóan rám akarsz húzni olyan dolgokat, amikről szó se volt, és közük nincs a valósághoz.

Írd le nyugodtan te is a mondandódat, arra már nem fogok reagálni. Részemről lezártam.