.
-
USAMEN POWER #88438 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ennyi ? :D Értem. Lehet örülni hogy nem lettem HG ott mert most nem 10 k hsz lenne hanem csak 4, és az a tömör lényeg mindenféle offtól, felesleges nyavajgástól, és felesleges emberektől mentesítve. Lenne veled együtt pár ember aki alapból bannolva lenne, ugyanis ezek az emberek baszták szét a topikot, csak mert van egy hg aki mindent megenged, csinált egy topikdizájnt és azthiszi hogy ezzel teljesítette a feladatát, és szarhat bele. Nem ez nem így működik, és a probléma nem nálam kezdődik, hanem az aljanépnél aki oda írkál. Azért örülök hogy nem mindenki retardált ott, jól mondta gduck hogy "egész végig fostátok a hülyeséget, most meg nincs 9 rongyotok hogy megvegyétek a játékot ?" Szánalom. Továbbá olyan emberek mint te csak fikázni, vagy csak megmondani a nagy semmit járnak oda, azért hogy jobb legyen a játék nagy büdös szart nem csináltatok, de a sok fa..ságot azt tudjátok termelni. Ez hogy usamen a probléma az a magadfajta hülye agyak szüleménye. Leszek én ott hg egyszer.