101020
.
  • shumika
    Basszátok meg nem igaz hogy nem tudjátok befejezni!! Mint 2 ovis!!!
  • CSOCSO
  • USAMEN POWER
    CSOCSO sry, mostmár leálltam a felesleges dumával.
  • USAMEN POWER
    Ugyanezt írhattam volna én is a #88437 -es hszedre, de nem tettem mert belém szorult annyi ész hogy tudjak érvelni, megmagyarázni dolgokat, és kiállni az igazamért. Te nem tudsz, és ezt bizonyítja az amit most idevéstél, már csak egy ilyen pofát: kellett volna mellékeljél a végére, és akkor lenne teljes a hsz. Úgyhogy meghajolok elötted, jól megmondtad a frankót papám, csak így tovább. "minden topikban vitázol" alatt hozd fel példaként még párszor a tdu2 topikot, meg nyugodtan véssed oda a hülyeséged, pixxel úgyis megengedni. Az utóbbi azért viszi a pálmát, remélem te is tudod.
  • Firerock
    köszönjük!
    Ismét tanúbizonyságot tettél a magas értelmi szintedről!
    Itt is befejezném a vitát veled,ne szólj hozzám légyszives!
  • USAMEN POWER
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ennyi ? :D Értem. Lehet örülni hogy nem lettem HG ott mert most nem 10 k hsz lenne hanem csak 4, és az a tömör lényeg mindenféle offtól, felesleges nyavajgástól, és felesleges emberektől mentesítve. Lenne veled együtt pár ember aki alapból bannolva lenne, ugyanis ezek az emberek baszták szét a topikot, csak mert van egy hg aki mindent megenged, csinált egy topikdizájnt és azthiszi hogy ezzel teljesítette a feladatát, és szarhat bele. Nem ez nem így működik, és a probléma nem nálam kezdődik, hanem az aljanépnél aki oda írkál. Azért örülök hogy nem mindenki retardált ott, jól mondta gduck hogy "egész végig fostátok a hülyeséget, most meg nincs 9 rongyotok hogy megvegyétek a játékot ?" Szánalom. Továbbá olyan emberek mint te csak fikázni, vagy csak megmondani a nagy semmit járnak oda, azért hogy jobb legyen a játék nagy büdös szart nem csináltatok, de a sok fa..ságot azt tudjátok termelni. Ez hogy usamen a probléma az a magadfajta hülye agyak szüleménye. Leszek én ott hg egyszer.
  • Firerock
    összes rajongódnak ajánlom hogy nézze meg a TDU2 topikbeli ténykedésedet ahol ovodás módjára viselkedsz,szidalmazol mindenkit...
  • Firerock
    hát akkor még most indulj el,hosszú utad lesz hogy havat találj!:)
  • R0zs0máK
    Basszátok meg, most megjött a kedvem havas csapatáshoz...pedig már majdnem teljesen kigyógyultam belőle :DDDD
  • Smicy2
    jó lett :D
  • Hassan B
  • pszihopata
    de az pont nem jellemző amerikai építés
  • pszihopata
    mondjuk hülyeség a corvette-hez hasonlítani a ford gt olyasmi lehet mint egy ferrari,vagy egy combosabb mr2
  • pszihopata
    nem tudom milyen max a corvette-thez hasonlíthatom amit viszonylag sokat vezettem

mikor működött:)-az buta,durva erős kocsi volt ami állandóan kibaszta a seggét de olyan lusta volt autómatával hogy gázadás után 2 másodperc múlva indult meg,akkor meg kontrollálhatatlan volt a hirtelen jövő nyomaték,4500-nál meg elfogyott belőle a szufla

de pár hete mentem egy transporttal hát az végleg szánalom volt v6-tal,csak búgott

vicc de életem legdurvább autója egy húzott r5 turbó volt,azt hittem kiszakad belőle a motor mikor elkapta:)
  • USAMEN POWER
    Jaja, de szerintem a többség nem a tapasztalatokból indul ki mikor egy olyan valamiről alkot véleményt, amit max képeken látott. Gondolom ha most azt mondanám hogy mondj véleményt a Ford Gt -ről, tapasztalat lenne benne szerintem -5 %. Befolyásolná az amerikai autókról alkotott kép, és hogy hogy gyorsul a Gtr, max egy két adat a netről de mást nem tudok elképzelni.
  • USAMEN POWER
    Aha, és ezt a suta fejeddel megállapítottad. Akkor sorold fel itt a topikok listáját, hagy tudják mások is hogy mekkora vok.
    Ezen kívül kettőt nem tudsz majd mondani.
  • pszihopata
    '-Egyedül a Supra, aminek a megjelenése tiszteletet parancsol, a többi az bowli... "-sherco olasz szar"

-magyar sajátosság hogy a rajongás együtt jár azzal hogy minden mást gyűlölünk
    ez valami össztársadalmi frusztrálság lehet,persze nehéz szétválasztani attól hogy valakinek már van tapasztalata és ezért véleménye is dolgokról

a bówlizás és a shercó-s megnyilvánulásod elég egyértelműen nem a tapasztalatokból idul ki hanem a dolgok átideologizálásából

• Firerock
    te minden topikba vitázol csak... nehogymár megmagyarázzad...
  • USAMEN POWER
    Nem akarok bebizonyítani semmit, szerintem innen indult ki a vita, mert nem tetszett a kedves hg reagálása. Azt szó szót követett, de lényegtelen, ez az utóbbi műsör megerősítette bennem azt hogy itt tök fölösleges amerikai autókról témázni, akár ezt és a tuning fórumot össze is lehetne vonni "Japán autók klubbja" cím alatt. Teljesen jogos lenne, amúgy is nagyrészt ezek körül forog az eszmecsere, attól függetlenül hogy időnként becsúszik más is amiről dumálni lehet.
  • pszihopata
    azzal van a gond hogy te be akarod bizonyítani hogy jobbak ezek bárminél

szeresd őket az nem zavar senkit,én is szeretnék egy boattail-t kurvára
  • bardocz
    Jó, hát a marhák mindent tuningolnak, meg bármiből igénytelen szart csinálnak:D
  • pszihopata
    hidd el hamarosan jönnek a pimpelt volvók a tuningosban
  • bardocz
    Nono, ahhoz ennél picit több kell!:D
  • Csabesz6
    Stílussal van a gond, semmi mással. De már nem lepődök meg.
  • USAMEN POWER
    Nem kell kiállni mellettem, :D az hogy ki mit agyal az esgén, az max az 1 % az életemből ami foglalkoztat, innentől kezdve mondhat bárki bármit mert nem érdekel. Az a helyzet hogy itt nagyrészt a japán szarokat imádják, vannak egy kevesen akik az európaira hajaznak, és még kevesebben akik muscle fanok. Van pár külföldi muscle fórum ahol agyalhatnának mert esélyük se lenne, az sg meg ilyen. Nincs ezzel semmi gond, felesleges leállni témázni velük, ez meg az én hülyeségem hogy mégis megteszem annak ellenére hogy nagyjából tudom hogy mi lesz a reakció.
  • SötétBarom
  • Borg
    Toleránsnak kellesz lesz lenni.
  • I.C.ram
    Az mellett, az miatt... Gyerekek, ne már...
  • shumika
    Hagyátok már usamen-t. Ő csak az mellett érvel amiért szereti az Amcsikat. Van aki a japókat szereti. Ez az ő tényállása. Mindenkinek saját joga hogy mit szeret/mi mellet érvel.
  • pszihopata
  • pszihopata
    vicc...

már látom a sok imprezást hogy kacsingat a volvóra
  • mahalo
    Volvo végre túllépett a sablon hulladékon és egy csapatós videot bírt öszsedobni a s60-oshoz. mennyivel állatabb mint egy semmit mondó városban 30al gurulok megolás?!

volvo s60

remélem mások is rákapnak:)
  • Csabesz6
    Tényleg ilyen "hulyék" vagytok?
  • USAMEN POWER
    Hát öö pepsi twist autójáról volt szó éppen, meg elsült egy gyenge ironizálás, de már 4x átolvastam a párbeszédet és nem esett le hogy jön ide az összefüggés. De ők a koponyák, biztos tudják amit én nem.
  • Adaaam
    Téged elég nehéz megérteni, most kire is gondoltál?
  • USAMEN POWER
    Na most a "buzi" jelentése milyen összefüggésben van azzal amit írtam ? Röhej. Baj van itt az agyakkal.
  • Pepsi Twist
    gaytard
  • R0zs0máK
    Meleg-e vagy?
  • I.C.ram
    Mégis ki? :D
  • USAMEN POWER
    Nem neked íródott, van itt egy másik ipse is aki pepsi néven fut.