.
-
Hozzatennek annyit az elozo napi temahoz, hogy en lassan 8 eve elekk itt nin stop de en nem mernem kijelenteni, hogy melyik elobb esik szet. Ez az egesz szemelyes tapasztalat. Azert mert ICram azt mondja hogy a feka csajok akrobatak az agyban es a feherek nem tudnak semmit attol meg nekem akar lehet total ellenkezo tapasztalatom is.
Valoban tobb amcsi tragacsot latni az utakon mint japanokat, mivel 30 eve nem volt divat japan autokat vasarolni.
Ezenkivul meg kell nezni a reportsokat, hogy melyik auto mikor megy tonkre es a tulajok mennyire boldogak az autoikkal.
Nekem volt 120ezer merfoldes dodgeom. szar volt a legkondi, fojt az olaj belole stb... most van egy 120 ezres toyotam es nem gyengen sokkal tobbet nyustolom mint a dodgeot megis jobban birja.
De lehet az is kozrejatszik, hogy egy 20-30 eves amcsi autohoz egyszerubb, olcsobb alkatreszt talalni es javittatni mint egy 10 eves japan-t vagy europait. Es biztos vagyok benne, hogy az amcsi dogok nem birjak sokaig komolyabb szerviz nelkul... nem tovabb mint a japanok.
Mondjuk nem ertem mi a lenyege a vitanak... talan az, hogy most ma ezen a heten kinek legyen igaza es ki az okosabb, de ha autot akarsz venni, ne azert tedd mert joskapityunak ez volt es ment 120 gazillion decimetert vele anelkul hogy lerobbant volna.
Baratnot is aszerint keresel, hogy fekete haju legyen es spanyol mert azok allitolag tovabb elnek es kevesbe betegeskednek mint a szoke feher csajok?!?!