.
  • Csabesz6
    Milyen "budi" Corolla?LOL...apafej, hülyeséget beszélsz.
    Minek építsek egy EVOt?Majd 3x annyi később fenntartani(ez se lesz olcsó), 2x olyan nehéz majdnem, 4wd, drága, nem feltétlen szívügyem a márka.
    Ez az autó meg olyan, hogy a járókelők 99%-a azt se tudja mit lát, és olyan jól esik ilyenkor mosolyogni rajtuk, ahogy próbálja beazonosítani az eblémát a karakteres nózin.Ezt semmi sem potólhatja, plusz egy '77-es autóról beszélünk, ami szerintem eszmei értékét, és ritkaságát tekintve egy EVO-val simán felveszi a versenyt (az állapotától most nyugodtan eltekinthetünk, mivel egy képzeletbeli, "kész" KE30ról beszélünk)
    Szerintem elég karajcsont lesz majd, ilyesmit képzelek el, a gyári színével:

Verseny futóművel, szépen megerősítve, teljesen kilakatolva, egy 2TG-vel (esetleg 4AGE, ne adj isten az álmommmal, egy 1GGTE-vel, csak szerintem az egy elég nehéz blokk lehet, még nem néztem súlyadatot róla)
    Félreértés ne essék, IMÁDOM az EVO-kat is (mondjuk egy WRX STi-t jobban:P), de nekem haza húz a szívem.Nem azért vettem, hogy elkallódjon.