Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A rendõrök se hülyék ilyen esetben. Tudják õk pontosan, kinek kell igazat adniuk.
Velem ilyen még nem fordult elõ, de vagy nem állnék meg, vagy megállnék, és ha kiszállt kikerülném 😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
www.carden.eu
lassan lemegy 50-ig
dehát akkor is 223 lóval gyengébb
azért az nem kevés
GTR kb 75 ezer dollár.
Amúgy kurva jó teszt. -.-
"Gondolt egy merészet az amerikai Motor Trend stábja, és a klasszikus negyed mérföldes távon egymásnak eresztette a 412 lóerõs Nissan GT-R-t (keréken mérve) és a 635 lóerõs Shelby GT500-at. És vajon melyik autó nyert? Hát persze, hogy a Nissan: lehet, hogy a Mustang bivalyerõs, de technikája nem túl kifinomult, ráadásul a GT-R a rajtnál nagy elõnyben volt az összkerékhajtás miatt."

usa-ban ha jól tudom mindig lékelik a zsákot aztán közös kóstolás van, vagy csak a filmekben ? <#idiota>#idiota>
Gondolkoztam már rajt, hogy poénból tartanék 1 kiló lisztet meg zellert meg algopirint a csomiban 😄DDD Utána meg kártérítést követelnék az engem ért lelki sérülés miatt (bevisznek, ugye 😄)
próbáld ki porcukorral. Tuti bevisznek. Annyi elég hogy gyanús vagy.
"Elõzõ nap ugyanennél a személynél Kópházán találtak kábítószergyanús fehér port és növényi törmeléket."
Ennyi rõvel a helyi szakács is lehetett volna némi bazsalikommal meg egy zsák liszttel.
Ismerem, tuti! 😄AS_:?-
ennyi erõvel az összes sedan, az összes hatch és az összes kupé ugyanúgy néz ki