101020
.
  • Willi Betz
    Tegnap néztem és ezzel a projektorossal a lámpa fényében egy erős vonal,balról jobbra megy fölfelé. Előszőr azt hittem,hogy nincs beállítva,de nem.
    Valahogy így:

(Most ez elég szar kép lett,de jobban nem tudtam lerajzolni.)
  • R0zs0máK
    Szerintem a projektorosok gyengébben világítanak, bár jobban néznek ki :DD (iQ-n legalábbis gyengébb a fényszóró, mint a régi Smartunkon, vagy akár barátnőm Corsáján)
  • mycso
    Másabb lesz a fénye...

Koncentráltabb lesz, felfele az égbe nem fog világítani, illetve ami fény felfele megy az "halványabb", illetve úgy töri meg a sima izzó fényét, mintha színezett lenne az izzó (nem kell itt hatalmas eltérésekre gondolni, de másabb a színe bizonyos nézetekből mint egy hagyományos lámpának). Nekem ez a tapasztalat projektoros lámpával a simához képest.
  • Tufa
    elég a mosót berakni. Magasság állító általában mindben bedöglött 4-5 évesen. A8asokból is rengeteg olyan volt ami max egy évig bírta. Szerinted foglalkoztak a javításával valaha is? :)
  • Willi Betz
    Macerásnak találtam a lámpamosót ás az állítómotort beszerelni.
  • Tufa
    épp a héten volt nálam egy ilyen. abba a gyári xenonos lámpát hozták beépítettni, lehet érdemes lett volna bontóznod egyet :) A srác 30ért vette a két lámpát, de gyári hella xenonnal együtt. :)
  • Zizou5
    Használtautón mindenki külföldre költözik, mert amúgy nem adnák el az autójukat, csak muszáj ugye.. -.-
  • Máté94
    Ja akkor ez csak egy kis optikai tuning:)
  • SötétBarom
    Szerintem tisztán látszik a képről, hogy szintekkel jobban néz ki az autó tőle :DD
  • Willi Betz
    Ez is ugymond eredeti,mert jött ki ilyen lámpával. Annyi,hogy ehhez lehetne xenont is rakni,ha lenne lámpamosó meg automata magasság állítás benne. De így csak megjelenésben lett más az autó.
  • Máté94
    És ezek jobbak mint az eredetiek? Vagy inkább az a kérdés, hogy miben jobbak?:D
  • Willi Betz
    Mivel ez utángyártott,tehát nem Hella,így 30 ezer volt a pár. Plusz a 4db ízzó.
  • bency
    Uuuuuhhh,nagyon jo lett!Mennyibe kerul az ilyen projektoros lampa? :)
  • SötétBarom
    Szép!
  • Willi Betz
    Tudom,hogy senkit nem érdekel:D Mert "csak egy Opel",de vettem hozzá projektoros lámpákat és ma kiis cseréltem. A végeredmény nekem nagyon tetszik,kicsit agresszívabb lett tőle az autó.

Volt:

Lett:
  • n003
    sírfelirat helyett :O
  • Csabesz6
    :DDD
    Na, Hassan koma ezt megkaptad
  • MikX
    Az a hülye hozzáállás, hogy csak a saját elméletedet fogadod el, más meg hülye, mert máshogy gondolkodik...
  • Csabesz6
    Na itt a mesterem nekem:D
  • pszihopata
    hozzátezsem hogy természetesen egy csomó autó megfelelne,de sosem kéne mert minden sarkon áll egy
  • pszihopata
    én például sosem vennék olyan kocsit amik az utcákon futkoznak,most is olyannal járok amiről az átlag akkor tudja hogy mi ha elolvassa a feliratot

ha 10 millióért kéne venni akkor is valami ritka kocsit vennék,még ha a szervizelése alkatrészbeszerzése problémásabb is
    tucatautóval járjon az aki azt eszi amit elé löknek vagy pusztán használati eszköz neki az autó,én mint autóbuzi szeretek válogatni

nem tudom ez miért a leghülyébb hozzáállás,szerintem semmivel sem roszabb mint a divatot majmolni-sőt
  • Hassan B
    Leghülyébb hozzá állás... ha veszek egy autót, akkor nem az fog dönteni, hogy a Józsinak meg a Pistának is ilyen van-e, hanem az hogy nekem tetszik-e, illetve tudja-e azt amit szeretek...
  • bardocz
    Ha van hirtelen 6 millád, az nem garantálja, hogy fent is tudsz tartani egy 6 millás autót. EVO-t meg STI-t venni nem drága. Használni az.
  • MikX
    Naja, énis így vagyok, evo kis túlzással, de minden utcasarki "apucipénzéből élek" gyereknek van, jó, ok egy VI-os TM-edition azért másabb, de egy ritkább, régebbi mindenképpen favoritabb nálam is...
    Bár... ha egy R33 GT-R ről lenne szó... neadj isten egy 400R-ről, akkor... :D
  • Csabesz6
    Naná, csak szemet szúrt, hogy semmibe veszi a kis kedvencemet, merthogy az EVO...lol:D
  • neevous
    Tök más kategória...kinek a pap, kinek a paplan. Még egy merga és egy ugyanannyiba kerülő bimmer is teljesen más, hátmég ezek.
  • Csabesz6

De zorall:D
  • Csabesz6
    Ha ilyen elvetemült beteg őrült lennél, mint én, te is ezt tennéd:)
  • bency
    Hat igy ami a kepen van cucc darab,megkell hagyni! De nem erdemes vitazni,neked Corollad van,ertheto hogy kitartasz mellete :P
  • Csabesz6
    Milyen "budi" Corolla?LOL...apafej, hülyeséget beszélsz.
    Minek építsek egy EVOt?Majd 3x annyi később fenntartani(ez se lesz olcsó), 2x olyan nehéz majdnem, 4wd, drága, nem feltétlen szívügyem a márka.
    Ez az autó meg olyan, hogy a járókelők 99%-a azt se tudja mit lát, és olyan jól esik ilyenkor mosolyogni rajtuk, ahogy próbálja beazonosítani az eblémát a karakteres nózin.Ezt semmi sem potólhatja, plusz egy '77-es autóról beszélünk, ami szerintem eszmei értékét, és ritkaságát tekintve egy EVO-val simán felveszi a versenyt (az állapotától most nyugodtan eltekinthetünk, mivel egy képzeletbeli, "kész" KE30ról beszélünk)
    Szerintem elég karajcsont lesz majd, ilyesmit képzelek el, a gyári színével:

Verseny futóművel, szépen megerősítve, teljesen kilakatolva, egy 2TG-vel (esetleg 4AGE, ne adj isten az álmommmal, egy 1GGTE-vel, csak szerintem az egy elég nehéz blokk lehet, még nem néztem súlyadatot róla)
    Félreértés ne essék, IMÁDOM az EVO-kat is (mondjuk egy WRX STi-t jobban:P), de nekem haza húz a szívem.Nem azért vettem, hogy elkallódjon.
  • bency
    Nem ugy ertettem,tudom mirol van szo! Azt mondom,hogy ha van 6 millad!,akkor hogy lehet az hogy inkabb szarakodsz egy budi Corollaval,mint hogy legyen egy vad EVO-d.....ok hogy te epited fel meg minden,ez cucc,de epitsel egy EVO-t akkormar :D
  • Csabesz6
    Senki se mondta hogy tedd egy szintre, rohadtul nem erről volt szó:D
    Szerintem nagyobb dolog megépíteni egy autót több éves cumival, és utána büszkén használni, mint beleülni a kész jóba, ami ráadasul nem hátul hajt.Pont:)
    De ha jön szembe veled egy KE30 'rolla, szólj, és simán fölé húzhatsz egy EVOt egy képzeletbeli ranglétrán, bármelyik tulajdonságát vizsgálva annak;))
  • bency
    Egyszeruen csak nem tudom egy szintre tenni az EVO-t meg egy KE30-at .
  • Csabesz6
    Nem kell venni, mivel már megvan.Miért lenne logikus?Én is imádom az EVOkat, de azért ez még inkább egyedi darab.Még jó hogy megépítem, és ha meglenne most ez a ~6 milla, már holnap kezdeném:)
  • bency
    Faj neki hogy valaki KE30-at inkabb venne mint egy VI-os Evo-ot....ami logikus...
  • Tufa
    szerintem hiteles volt. a tulaj meg menteni akarta amit lehet.
  • Csabesz6
    Bajod lenne-e belőle? Nem hiszem.
  • desigo
    ezt meg minek szedték szét?
  • cement
  • Csabesz6
    Ennyi pénzem lenne, megvenném a tarjáni Hacsit, és összekapnám a KE30-cat:D