.
  • pszihopata
    az autógyártók megrendelik a hardvert /elektronikát/ azon van egy alap szoftver amit valamelyik cég megírt,de ők a hardverrel keresik a pénzt igazából sok súlyt nem is fektetnek a programra

amit még lehet hegyezni,egyébként rengeteg példa van arra hogy jó programot sosem a nagy cégek készítenek hanem a megszállott kis csapatok

lásd-ügyfélkapu botrány stb.

egy motorvezérlő programjaira szakosodott cég sokkal mélyebben beleássa magát a kérdésbe,mert nekik a programot kell eladniuk

ha nem tudnának hozzátenni,vajon miből élnének meg?

én sem hittem benne eleinte,de mikor pár chippelt autót kipróbáltam magyarul mondva leesett az állam
    csak dízelekket-de szívó benzinesnél állítólag sokkal kisebb a mozgásterük,és a turbósoknál is hamar bekopog a motor ezért feleannyit sem tudnak ráhúzni

tempomattal megyek ezer kilómétereket,pontosan le tudom mérni a fogyasztást mert kifelé üresen megy a kocsi ugyanazon a szakaszon
    ha 110-re lövöm be a korábbi 11.5 helyett 10 literrel megy a dinamikája meg ég és föld,most 75 ről 6.-ban húz előtte 85-90 alatt nem bírta el

én csak a gyári adatkábelen keresztüli tuningot próbáltam,a külön box állítólag sokkal gagyibb