Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondoltam valaki biztos jobban képben van az aktuális számokkal, így hát segítségért fordultam.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kérdéseim:
-milyen séma alapján lehet kiszámolni a kötelezõ biztosítás összegét
-hogyan alakul a teljesítmény adó
-mi alapján alakul az átírás összege(/ccm?)
-milyen okmányokra, dokumentumokra van szükségem ahhoz, hogy a nevemre írassam az autót?Ergo megvegyem.
Szívesen várok töménytelen mennyiségû információt, linket, számítási módszert, stb stb.
Köszönöm szépen.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
mindenki golf-ot akart,ezek meg féláron sem kellettek a kutyának sem-pedig!
én mondjuk inkább egy ilyenre voltam rákattanva,csak nem volt rá lé:

😉)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
.: mobilize.hu :.
"Me and my bros went out and shot a film over the weekend about my car. Its called "Living in the Lights"
persze... egy videójuk sincs, de egyszercsak készítenek egy ilyen überatomdurvát 😄
akkora guerilla videó mint a ház.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Japán autókat nem szívlelem nagyon, fõleg a formaviláguk, és a homasita kultuszuk miatt, de elismerem, hogy nagyon jó autók, és ha abszolút racionalista lennék, minden érzelmi kötõdést felhagyva, akkor én is tuti japán autót vennék a mindennapokra.
tipikus pl. hogy a németfan v. japánfan v. akármilyen sorra veszi az ugyanolyan márkájú kocsikat,és harsog hogy csak az a tuti az övé messze a legjobb
ez nem több mint önigazolás,hogy bezzeg én jól döntöttem,egy érett egészséges személyiség inkább érdeklõdõ és nyitott másra is
a tapasztalata is sokkal nagyobb,mert több mindent kipróbál
a márkahûség a legjobb dolog arra hogy fogalmunk se legyen milyen a többi autó
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Egyébként azt veszem észre, hogy sok mindenre megtanít egy ilyen.Múltkor vittem egy suzukit szervizelni, 1.3-as.Mondom öcsééém hogy megy, 6500-tól jön a redline, elektromos tükörállítás, nem ázik be, VAN FÛTÉS!😄.És hidegen is szépen jár.Komolyan olyan dolgokat tudok egyre jobban megbecsülni, ami valaki másnak tök alap dolog.Sosem gondoltam volna, hogy vágyni fogok egy 1.3 swiftre.Ha valaki azt mondaná hogy itt van egy a Citromért cserébe, tuti elfogadnám.Mondjuk azért ez a zöld csoda akkor is hozzá nõtt a szívemhez valamennyire😊
Ez van.
Ezen kívül szar a fûtésem, de ennek hol lehetnek a fûtéscsapjai az rejtély.Mindegy, a párát leviszi a hideg is, kabátom meg van😄.Kicsit csipegeti az olajat (sztem szelepszárszimmering), ezen kívül kutya baja.
Jó meg hát elég sajátosan néz ki a kis gyösz, de ez nem von le a használhatósági értékébõl.Eddig sehol nem hagyott ott.
De akkor is szeretnék már egy Sierrát legalább... <#zavart1>#zavart1>
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu