.
-
Biztos nagyon élvezetes vezetni egy imprezat, jó vele rallyzgatni, csapatni a Bakonyba a szerpentineken, vagy akárhol, de mi másra jó az az autó? Például városba kevesebbet eszik a bmw, praktikusabb vele parkolni, szépnek tartom kifejezetten, sportos is egy packettal, jó vele megjelenni, de nem túl feltűnő, lehet vele "csajozni" és őszintén szólva inkább egy egyesel mennék el egy tárgyalásra egy kávézó elé parkolni, egy buliba vagy akárhova, mert egyszerűen mindenki azt mondja, hm igényes, szép. De lerallyzol mondjuk egy kávézó elé kézifék ellenkormány a kék felmatricázott sötétített imprezaddal szerintem nem ugyanezen véleménnyel lesznek rólad. Elismerem, hogy ha rallyautot keresnék, biztos, hogy az imprezat választanám, de egyértelmű, hogy minden másban sokkal jobb, és praktikusabb az 1es. És, én ültem hátul is benne elől is vezettem is, és igaz, hogy nem olyan mint egyik ismerősömnek a bálna 500 mercijében gizdán terpeszkedni hátul, de ha én sem terpeszkedek elől a kormánynál, mögöttem 190 centis ismerősöm elfért a 185 centis barátnőjével, akkor szerintem nincs probléma. És hozzáteszem nekem is kell hely elöl én is 182 vagyok, és masszív 90 kiló. :) De nem akarok vitatkozni, csak egyszerűen sértésnek találom azt, hogy genetikai hibának tartod. az oké, ha csak egyszerűen nem tetszik, mert rallynak érzed budapest vagy szeged vagy akárhol is laksz utcáit, de azzal mar nem értek egyet, hogy az a több ezer/tízezer bmw 1es, ami Mo-n közlekedik, az mind genetikai hibás, és azok is, akik azt veszik.
-na vége kiszálltam a buliból :D