Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétszázzal a pirosban – orosz rulett Szófiában
Akinek sikerül 200 kilométeres sebességgel a piros lámpákon át végighajtani egy meghatározott útvonalon Szófián, annak 1500-5000 euró üti a markát.
A közlekedési „orosz rulettet” a bolgár maffia és néhány szófiai kaszinó szervezi egyre rendszeresebben.
A résztvevõk SMS-ben, vagy e-mailben kapják meg a kijelölt útvonalat, ahol elõ van írva a 200 körüli sebesség, csak a pirosba hajtás, és tilos a fékpedál használata.
A rendõrség egyelõre tehetetlen, mert mindig túl késõn értesül a soron következõ fogadásokról. Az idióta játék egyre népszerûbb, már vannak olyanok is, akik rendszeresen így oldják meg pénzügyi gondjaikat. Egy orosz rulettes elmondta, hogy már kétszer keresett a versenyen. Egyszer 1500 eurót, egyszer 5000 eurót számoltak le a markába a szervezõk.
Az életveszélyes õrület terjedését mutatja, hogy már új válfajai is kialakulóban vannak. Egy másik verseny lényege, hogy hasonló nagyságú jutalomért, nagy sebességgel kell a forgalommal szembe hajtani. Az ínyenceknek találták ki a körforgalomban a menetiránnyal szemben száguldás, ami a körforgalomban elérhetõ sebességtõl és a forgalom nagyságától függõen állítólag a legizgalmasabb „játék”.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Na itt jön a trükk. Meg kell várni, ami kijön egy csoport a kijáraton, és gyorsan besurrani, és leadni a cédulát, hogy "jajj elfelejtettem leadni". Így sorban állás nélkül, soron kívül bemehetsz. 😊
Egy becsületesen sorbanálló ember egy napi jeggyel max 4-5 hullámvasútra tud felülni kb. Ezzel a trükkel meg kb 40-50-re 😊 Csak mindig forgatni kell a dolgot. Tehát nem szabad soha ugyanoda menni rögtön másodszorra is, mert felismernek. elsõ körben mi leadtunk kb 10 ilyen cédulát, utána kajáltunk egyet, és utána sorba végigmentünk mindegyiken 😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"If in doubt, flat out!\"
Ohio államban van, Clevelandtõl nyugatra a tó partjánál, egy szigeten.

kicsit húzós a 20k. 5-ért simán mennék akár többször is egy évben, még 10-et is adnék, esetleg kicsit duzzogva, de a 20 az elszállt. Ráadásul hiába az élmény ha utána minden autó szarnak fog tûnni 😊
Te is tudod jól.
csöpögött a nyálam mellette...
bárki kipróbálhatja a 2.9 másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsulást
Nyáron adná nagyon.. (kicsit át kellene alakítani, hogy ne legyen égõ..)
Motor eleve kényelmetlenebb, pláne magasabb embereknek. Ráadásul nyomja a sörhasam is, ahogy jeremynek 😄
Ezenkívûl sokkal parább szar úton, 2 keréken hamarabb elveszíted az egyensúlyodat egy kátyúban, vagy nyomvályún, plusz a nõdet is magad mögé kell ültetni (én folyton attól fosnék hogy leesik)
Csak aszittem vmi buta track-only járgány.
Viszont így, hogy forgalomba lehet helyezni már sokkal viccesebb.
(Persze gondolom nálunk nem engedné a Közl.Hatóság, de külföldi rendszámmal meglehet játszani.)
Motorblokk: Honda Civic Type-R
Hengerûrtartalom: 2000 cm3
Teljesítmény: 300 lóerõ
Súly: 465 kg
Sebességváltó: 6 fokozatú, manuális
Meghajtás: hátsókerék
Gyorsulás: 0-100 km/h - 2.9 mp
Végsebesség: 240 km/h (elektronika által leszabályozva)
0-160-0 km/h: 11 mp (a világ 3. legjobb eredménye a Top Gear tesztje alapján)
De a globális autós ízlésemnek nagyon kevés új autó felel meg, de én már csak ilyen maradi vagyok😄
😊))
Bár a fuel efficent szúrja szemem, de ide haladunk, elfogadom.Vagyis nem, inkább nem veszek tudomás róla, ameddig lehet.(Mondjuk perpill pont takarékoskodnom kell, ez van.)
Az elnevezés pedig garancia lehet a sikerre<#zavart1>#zavart1>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
egy-két régi ducatiban még elõfordulhat,de japán sportmotoron rég nincsen
az olajhûtõt is kiváltják egy hõcserélõvel az olajszûrõtalpon aztán kész
már teherautókon is a vízhûtõbe beépítik az olajkört,sokkal olcsóbb és helytakarékosabb
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül