.
  • I.C.ram
    Láttam jó pár OT-s autót. A többségükre azt mondanád, hogy ez meg se kaphatna az OT-t, aztán mégis ott virít rajta. Ez az autó meg ránézésre egyáltalán nincs rossz állapotban, még az eredeti, korhű, anno hi-end equalizer is benne van, ami ritka, mint a fehér holló.

Kárpit is egyben van, csak dzsuvás. Ezekben az autókban olyan sok km sem szokott lenni.

Eleve hobbi autót keresek, eszemben sincs ezzel járkálni a belvárosban.

Azért tök más egy V8. A karakterisztikája, a hangja, mindene. Pont ugyanakkora különbség van a V8 és a sor 6 között, mint a sor 4 és a V6 között.

Nem mondtam, hogy meg is veszem. De nincs kizárva. Nem fogom elsietni a dolgot, úgyse viszik el. Jelenleg 3 6.9-est árulnak a magyar piacon, abból 1-et legalább egy éve. Egy másikat meg már kb 2 éve. Kutya nem veszi ezeket itthon. Inkább vesznek egy 107-es SL-t vagy SLC-t ugyanennyiért, mert sokkal karakteresebb.

Szerintem sokkal nagyobb luxus mindennapi használatra venni egy vadonatúj középkat. autót 4-5 millióért. Azt is kell etetni, az adó több rá, a biztosítás több rá, 1-2 év alatt elveszted a vételár felét, és nem valószínű, hogy füligérő vigyorral fogsz belőle kiszállni minden egyes út után.

Szóval kinek mi.