Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarorszagon gyartjak ezeket egyebkent.
Találó cím :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nagy.

Imádom Colint, de ez bûnronda.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
<#szeret>#szeret>
:Colin McRae R4 ha valaki nem tudná.
Isten nyugasztalja!
(jó tudom, csak egy Devin GT)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
respect to the man in the ice cream van
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Hidrogengyartashoz baromi sok energia kell, mert ugye nem igazan fordul elo, elemi allapotaban, csak vegyuleteiben, hiaba az egyik leggyakoribb elem.
Ez a hidrogen hajtas sokkal inkabb logisztikai kihivas, mint technikai.
Benzines autoknal is kb 30-40 ev kellett mire kiepult a benzinkut halozat valamennyire. Itt kicsit rovidebb ido lehet ez, mert ugye a kutak mar megvannak, csak at kell allni a hidrogenre. Szoval szerintem tok realis a 20-25 ev.
A Honda FCX is már évek óta mûködõképes. Akkor mire várnak? Hát a BMW-s arc, aki a fenti videóban beszél azt mondja, hogy két dolgot kell megoldani: az egyik, hogy teljesen zöld energiából állítsák elõ a hidrogént (szélerõmûvekbõl, napkollektorokból gyûjtve) különben nem sok értelme van az egésznek, a másik a terjesztési lánc kifejlesztése és elterjesztése. Már akkor elkezdtek ezen dolgozni a Lindével és Totallal amikor a videó készült, és akkor azt mondta, hogy szerinte legoptimálisabb esetben is 20 év, mire elterjedhetnek széles körben a hidrogén-üzemû autók.
20 év, váá de sok :S
Volt egy motorbicaj is, amit helikopter gazturbinaval hajtottak meg :D Az is durva volt.
Elképzelem ahogy reggel megyek ilyennel munkába, nyomok egy kövér gázfröccst a lakótelep elõtt és az utca mellett lakóknak kiszakad a dobhártyája :P
respect to the man in the ice cream van
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
(meg az amúgy is a leggazdaságosabb autók csoportjába tartozik a motorjával)
- fapad belsõ (hiába bõr meg minden, kényelmetlen)
- a futómû kibaszott kemény... azt hihetné az ember, hogy nagy kerekek, meg magas suv, akkor biztos nem érzem azt se ha egy fekvõrendõrön megyek át... hát nem a f.szt nem... olyan üt minden apró úthibán hogy csak na.
Automata legyen, magas és kész.. :)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Egyébként egy közép-felsõ kat. limuzinban szinte fekszel, egy suvban ülsz teljesen más pozicióban azért tûnik másként(kisebbnek-nagyobbnak kinek hogy)..
Az tuti hogy nekem a következõ autóm valami terepjáró lesz, kib*szottul unom már kerülgetni a kátyúkat. Egy suvval túl sokat azon sem kell gondolkozni hogy vajon leér-e a padkára felkanyarodásnál az autó alja, az SS-el megse próbálok így parkolni...