.
-
Revon #74744 Hello!
Totál kezdő vagyok auto téren, mert mostanában kezdem érezni a jogsinak egyrészt az érését, másrészt a hiányát, és ezért elkezdett érdekelni a téma. Lenne preferált márkám, típusom, és nézegettem is fogyasztást, miegymást, de gondoltam, hátha akad itt valami guru, aki tudna nekem egy kis tanácsot adni a jövendőbeli szekeremet tekintve.
Ha hülyeséget írnék, akkor bocs... :P
Márkák: BMW, Rover, Volvo, esetleg Jaguar?:D
BMW-ből is a 3.20-as széria, 320d, lehetőleg régebbi, kerek reflektorokkal. Többinél is ez, vagy hasonló preferált.
Szögletesebb, sportosabb, arányaiban roadster vonalú (de még mindig szögletes:D) coupé, vagy limo. Testesebb, nehezebb, közepes LE-vel, jó úttartással, elfogadható gyorsulással, max sebesség nem nagyon izgat, bár azt a többi úgyis hozza magával, ha jól tudom. Belső utastér annyira nem érdekel, csak a 2 méteremmel elférjek normálisan.
Fogyasztás olyan 7l körül még ok, de persze minél kevesebb, annál jobb.
Na meg a fenntartása se ártana, ha nem az eget verdesné, mert nem vagyok milliomos, csak egy pofás kocsit szeretnék normál fizetés mellett :) 1m alatt lenne jó, de info szinten drágább kocsi is érdekel, ha az lenne ezek alapján az ideális.
Első spoiler amúgy mennyiben befolyásolja a dolgokat?
Köszi, ha segítetek!