Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Bocsi,hogy beleszólok,de ez tény.
Másik,hogy mivel dízel,szétvan hajtva és hidegen meghajtották...nyílvánvalóan.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
de eddig tökéletesen müködik és nagyon keveset fogyaszt
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
és utána jöttek a bajok
Idén télen Apa a Passattal akármikor feljött(4kerékmeghajtás), a szomszéd az E 270-es mercijével nem...
Még néztük az R320 CDi-t, mert anyám kitalálta hogy õ "sok"személyes autót szeretne... 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Én úgy látom már el van döntve a phaeton!
Valóban az sti nem prémium kategória de 4wd! 😊
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
.: mobilize.hu :.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.: mobilize.hu :.
#68222: Nem négykerék meghajtású...
#68204: Ezek az alapárak, extrák nélkül... Neten meg 9-10-ért 40ezer km alatt már lehet kapni full extrásat...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
akkor az már karkarrkarrrr... pfff
Újjonan nem de biztos találni néhány ezer kilométerest!
Vagy pl. toyota camry! Bár azt nem tom mennyi de nagy meg jó is néz ki ja meg persze toyota! 😊
Tuti 10 alatt meg lehetne venni újjonan!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
A6 Audi már szûk?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
1-es bimmert nem ismerem, csak tudom, hogy ronda mint a bun 😄 Arrol nem is mondom velemenyt, mert nem ismerem (hallod maszka, amit nem ismersz, arrol ne okoskodjal, mintha ismerned).
Azt viszont tudom, hogy en meg nem lattam embert ennyit szopni autoval, mint amennyit unokatesom szop vele, pedig nem hasznaltan vette, szethajtva. Raadasul messze nem is a fapados modell. Elvarhatna az ember, hogy ennyi dellaert olyan autot kapjon, amin nem a bmw szerviz alkalmazottai keressek a napi betevot.
Dieselt én nem vennék, iszonyat szopó ha valami elromlik vele.
Tobbet jart a BMW szerviz full fapad 316osaval, mint a sajat autojaval, annyit volt szervizben az a fos.
De persze Maszka, aki eleteben nem latott meg 10 evesnel ujabb bmwt, o megmondja a frankot, hogy a bmw az isten, mert 5 eves kora ota He-Man es bmw poszterek vannak a falan.
De mégha egyedi hibák is akkor is nem azért dobsz ki 10 millió forintot egy autóért hogy után cserelgesd benne a dolgokat több százezer forintokért. ha nekem annyi pénzem lenne és megvenném az autót pl egy 530 xd-t akkor én elvárom hogy annak az autónak semmi baja ne legyen legalább 5-6 évig és ne kelljen szervizbe járnom vele csak olajcserére, ne már az én pénzemen jöjjön rá a gyár hogy milyen részegységeket terveztek félre.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
mindegyik márkánál osztd le 1000 autóból mennyi megy tönkre
Audi a6 3.0 v6 tdi. szivócsõ nyomás szabályzó szelep kuka 70000 és 80000 közt mindkettõt magam cseréltem darabja 140000 ft,bal hátsó kerékcsapágy kuka,szétverte a 18'as felni 50000 nél
Ha volkswagen-t veszel ugyanúgy jársz mint az audival.
Mercedes talán ujra kezd magához térni nincs baj velük,bár nem vagyok mercedes párti de mind közül talán a legmegbízhatóbb.
Lexus hibrid technoligia, de ha elromlik valami akkor borsos lesz mivel nem túl elterjedt de mostmár a japánon is megbízhatók
535d 272 Le 4 ajtós kézzel kapcsolható automata 15 276 000 Ft
530d 232 Le 4 ajtós kézi 13 640 000 Ft
BMW
530xd 236 Le 4 ajtós automata 14 299 000 Ft
új autó árak
#68198: Mi a 3.0 diesel Phaetont néztük.
Just my 2cents...
amúgy ha újat vesz valaki akkor ha sok vele a baj akkor kötelesek újat adni ha pl nem javítható
pedig nem járunk ide túl sokan...
ezt honnan veszed?
ismerõsnek 525tds-van régi de már 10éve tutti nem volt szervízbe
A maximális 560 newtonméteres nyomatékból 530 már 1500-as fordulat mellett
min 272 lóerõs!!
6,8 másodperc szükséges a 100 km/órás sebesség eléréséhez
A fogyasztás is ésszerû határok között mozog, vegyes üzemben 11 liter