.
  • Csabesz6
    Kb fél éven belül esedékes lehet a vásárlás.Engem a kicsi,idősebb(teszemazt youngtimer),nem feltétlen rwd, és kicsit egyedibb autók érdekelnek mostanában.A Ladával fene tudja mi lesz, játszani sem fogok vele szerintem, mert drága dolog lenne ha elkap a drága rendőr bácsi.Ajánlj nekem gépeket akkor, addig is gyűjtöm befele az infót legalább:).Tudom a Civic tök klafa, nekem is a szivem csücske, csak már néha unalmas mindig azokat szelektálni, így körülnéztem/nézek más irányban is...Szóval: egy olyan korábban linkelt kis Uno Turbo is nagy feeling lehet, de lévén első autó jobb lenne valami megbízhatóbb.Ez nem előítélet, inkább óvatosság.Néztem a corolla gti-ket is (ae92), azokm is tetszenek ilyen 200-500 kiló fele adják, már ha van-.-.
    Tetszenek a 4. és 5. gen Civicek rohadtul, bár az előrelátható keretbe az ötös generáció nem igazán fér bele.Aztán a 3.gen Preludeok is kibaszottul bejönnek.Egy normális állapotú Ladát is lehetne venni például.Azt javítani meg még faterral is tudnánk javítani esetleg.E30-ak is tetszenek, de valahogy félk tőlük:).Szóval nagyon sokan vannak, és ez most csak pár darab volt.Kb 500.000 magyar pénz lesz az akcióra, előreláthatólag.Szóval kiváncsian várom a véleményed/véleményeitek.:)
    Ha van kérdés, nyugodtan.