Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

népítéletrõl, statisztikáról volt szó, és franciák, olaszok közt több a rossz példány, ez a lényeg, nem az egyedi esetek

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Amiket viszont nagyon hiányolok az összesitésbõl, azok a Volvo-k.

Sokaknak viszont baja van vele 😊 S80-ast azóta is áldja ismerõsöm (negatív értelemben). Családban 6 éve volt céges S40, hol a lambda szonda, fékrendszer, klímagondok, alig vártuk hogy lecseréljék, és az utána jövõ Lagunát is 5x jobban szerettük, nem vicc. Szóval ahol van esély szart kifogni, erre a listára nem tenném

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

I.C.ram
Ezzel azért vitakoznék. téli gumi volt a mercimen, és egy egy erõsebb fékezésnél úgy csúszótt a gumi, hogy öröm volt hallgatni, pedig vadonatúj téligumik voltak. Aztán felkerültek a nyári gumik rá, és semmi ilyesmi nem tapasztaltam, sokkal rövidebb a fék út is. Merci kézikönyvében benne is van, hogy milyen fékútbeli különbségek lehetnek, ha téli (puha, szinte szétkenõdik a forró aszfalton) gumival megy az ember nyáron. Olyan +20-30% fékút.
autoszimulator
Nem akarok belekeveredni a vitába, de sztem az is számit, hogy a téli gumid milyen minõségû, állapotú, egy új téli gumi nem olyan veszélyes nyáron sem. Persze esõben más a helyzet, ott hirtelen fékezésnél könnyû megcsúszni vele, szóval szerintem aki teheti, és fõleg aki sokat használja a kocsit, megéri a téligumira költeni, mintsem az autót javitani, ha esetleg ebbõl valami baleset lesz...

A lentebb linkelt cikkhez hozzászólva, csak pár autóról tudok szólni, pl a Vectra C, lehet hogy kicsit fapados, de akárhogy is néztem a véleményeket róla, nem sok panasz volt rá technikailag, tehát fenntartása nem volt sokba, viszont ha valami elromlott, az húzós áron volt elérhetõ.
Amiket viszont nagyon hiányolok az összesitésbõl, azok a Volvo-k.. Tartósság alapján pl mindenki azt mondja, nagyon ott vannak. Bár az fõként igaz rá, hogy ha egyszer valami megadja magát, akkor mélyen zsebbe kell nyúlni, de pl az én S60asommal az 3 éve alatt semmi probléma nem volt (koppkoppkopp), és több volvo tulaj is hasonlóképpen nyilatkozott eddig.

.: mobilize.hu :.

robotnyk
mindenre van magyarázat, ha egy francia/olasz hibátlanul mûködik az véletlen, ha egy japán/német hulladék, az is véletlen. értem én.
pszihopata
Nekem volt 75-ös alfám,nem a levegõbe beszélek!

Ismerem a munkásságát,tudom hogy mindíg olasz autópárti volt így nem csodálkozom hogy a puntót hozta ki,mint jó vételt.
Azért a 7.3-as népítélettel példálózni kicsit erõs.Persze hogy a nõvére kocsija a legjobb vétel hisz olasz,azokhoz képest a szerény felszereltségnek köszönhetõen tényleg viszonylag hibamentes.

Starlet:8.8
yaris verso:9.1
corolla:8.5
swift:8.1 /ezek nem jutottak eszébe/

Ha 7.3-as vagy annál rosszabbat akarok találni,akkor olasz v. francia kocsikat kell keresnem.

Ennyit az objektivitásról!

Te meg próbáld ki a 75-öst,aztán nyilatkozhatsz!<#wink>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Punker
na ja az élet durva és az igazság fáj, itt az ideje hogy felnõjetek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
Azért ezz 1 "kicsit" durva....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a légzsák, a biztonsági öv, a gumi és az EuroNCAP megvéd. Csak azért, mert ezt tömik a fejedbe.

Ne lepõdj meg ha 30-cal ütközöl és úgy kell összeszedni, én meg vigyorogva kiszállok....

tehát az évszakhoz való gumi csak szemfényvesztés?? És még nekünk kell eltérni az elveinktõl?

meghal vagy mást öl meg ugyanazt jelenti = kicsúszik és becsapódik.
Én erre értettem.

Punker
nem figyeltél nem meghal, hanem õ öl meg sokkal könnyebbe mást, hol a f@szba érdekel az engem él e õ vagy nem, felõlem fel is kötheti magát.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

amúgy 3 haverom is télivel nyomja, és mindenki túlélte a nyarat. Viszont volt egy baleset is, a srác megcsúszott és kikaszált 3 oszlopot. Találjátok ki milyen gumija volt! hát persze hogy nyári 😄

na jó én nem tagadom hogy jobb és biztonságosabb nyáron a nyári gumi, csak tényleg túloztok néha ezekkel a "egybõl meghalsz" beszólásokkal.. A chevrolet korea tulaj a hiperolcsó gyári gumijával jóvbal elõbb meg fog halni.

Punker
az nem volt kérdés hogy a nyári gumi full sz@r télen, de a téli is rossz pont a gyors kopás miatt, értelmes ezt belátja.....

lol 😄

Fejezzétek már be ezt a baromságot, nekem is téli van elöl mert úgy volt hogy veszek új felnit csak aztán elnyaraltam a pénzt.
Higgyétek el sokkal jobb a téli nyáron mint a nyári télen. SOHA nem csúszik meg pedig elég durván veszek néha kanyarokat. Gyorsultam is vele és haver nyárijával ellentétben az enyém nem pörgött el hanem tapadt! Az egyedüli ok amiért a téli nem javasolt az a gyors kopása. ENNYI! ugyanúgy tapad. Szüleim nyárigumis suzukijával elõbb megcsúszom mint az én télimmel.

Punker
pont errõl beszélek, hogy nem véd meg mert jössz te úgyis jó a téli gumi és szépen belém rongyolsz.....

Taranov
Ennek már tényleg semmi értelme, nem fizet nekem senki azért, hogy szembesítselek titeket önmagatokkal.
Inkább közlekedek tovább téli gumival, követési távolságot tartva, de úgyis lerobban az autóm, és addig sem foglak titeket veszélyeztetni, amíg szervizben van.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ésszel kell vezetni, nehogy már azt hidd, hogy a légzsák, a biztonsági öv, a gumi és az EuroNCAP megvéd. Csak azért, mert ezt tömik a fejedbe. De pont az olyanok jól megeszik, mint te.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

robotnyk
egyrészt lehetne kultúráltabban, nem csak a magas lóról. másrészt nem csak a gumiügyre célzok.
Taranov
Ez akkor lenne igaz, ha én nem tudnám, hogy ez milyen kockázatokkal jár.
Egyébként nem hiszem, hogy a Te vagy Borg szaktudására érdemes támaszkodni, mert lényegében az megy itt a topicban, hogy "ez szar", "ez ocsmány", "ez a lehetõ legszarabb". Az Alfa is szar, a Fiat is szar, a négyévszakos gumi is szar, a Renault Laguna is szar, mondjátok már, hogy mi nem szar? Ami nektek van? Ugyan már! És még ti meritek hozzáértõnek nevezni magatokat.

Punker
duma duma duma, okoskodhatsz az ezer éves csókákkal persze hogy a komcsiknál nem volt, nekik sose számított az ember élet.....

Taranov
Át van mosva az agyatok, rengetek hivatásos sofõr van, aki még nem is találkozott téli-nyári gumival, amíg nem indult meg a kampány.
Buszra, teherautóra nincs is téli/nyári külön tudtommal.
Egyébként javaslom, próbáljátok ki, és meglátjátok, hogy tökéletesen bírja a forró aszfaltot és az esõt is.

Punker
ilyen esetben miért kéne eltérni? ha valaki felelõtlen hülye módjára viselkedik akkor azzal azt közölni kell.

robotnyk
nem tartom okos dolognak azt, hogy valaki nyáron téli gumival közlekedjen. nem gazdaságos, és veszélyes lehet bizonyos körülmények között. de abban egyetértek Taranovval, hogy a topic nem más, mint sugárban hányás a másikra, ha nem tetszik a véleménye. észosztás megy betokosodott nézõpontok alapján, szinte senki nem képes egy jottányit sem eltérni az elveitõl. rosszabb, mint valami politikai szardobálós fórum.
robotnyk
szegény ember, milyen kár, hogy nem a hozzád hasonló agytrösztöktõl kért tanácsot, hogy végre jó autója legyen!
amire nem megy rá a gatyája is, az már jó biztos neki 😄DD

pszihopata
'120 ezer alatt nem volt baja",-tehát az egyik legjobb vétel?/Csak termokapcsoló/

Mit várjunk attól,aki a 75-ös alfát jó autónak tartja?-sosem volt még jó kocsija!<#shakehead>

pszihopata
Elsõ puntó?/Fiatos olajnyomásgondok,lambda szonda,termosztát,kuplung.-inkább/

Abból meg mély következtetéseket levonni,hogy hogyan tûri az olajhiányos állapotot,elég nagy lámaság.

Népítélet 7.3-al ?Hát esetleg fiatok között jónak számít!

Inkább itt Csikós zsolti mély olaszimádata gyõzõtt,és nem a realítások!

utsó bekezdésben meg a Fiat Multiplát ajánlja, há' nóóóóórmális? 😊

CSOCSO
max a mexikoi bevandorlokkal.. havval' nem...

ide inkabb eso gumit kell kitalalni. olyan esozesek vannak hogy beszaras.. semmibol jon es el is megy hamar .. de csinal egy par inch vizet..
Újabb TC elkövetés

Hát nem tudom, pl. a C Vectrát milyen istenkirálynak hiszi, pedig több ismerõs szív vele (egy cég).

miért?
CNN egyfolytában nyomta, hogy Miami, Florida, California, Texas elvan havazva...

http://gaborszantai.co.uk/

CSOCSO
nekem nem kell a teligumival foglalkoznom <#mf1>
,,A MINI egy még kisebb modellel venné be az európai városi autó-piacot pár éven belül."

Ez állítólag nem vicc 😄DDD

Punker
õ a környezetet védi 😊

KRESZ vagy bárki más mondta neked hogy télivel járj nyáron? és hogy ne tegyyél meg mindent a biztonságos közlekedésért?

Pl. nyári forró aszfalt+szakadó esõt hogy bírja?

Punker

Punker
környezetvédelmi okokból, igaz? <#banplz>

Igy van, többen hiszik úgy sajnos, hogy ész nem kell hozzá.
Taranov
Én azt hittem, hogy a közlekedésben a KRESZ a mérvadó.

Taranov
nyomhatnák egymenetet péntek éjel?! mijen géped van!!!

Minden ember szeretné, ha a hülyeségeit mások elnéznék neki.
A gonosz emberek pedig azok, akik ezt nem teszik meg 😊
SötétBarom
<#buck>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

szevasztok.tudnék egy aktuális helyet délpesten.m5 ös autopálya kivezetöjén soroksári auchan nál melete van a bricostore meg buy way.9 után kivan halva böven van parkolo meg hely is gyorsulni.szerintem meglehetne probálni.és rendörök se mászkálnak arra felé ilyenkor,meg smi lako meg más civil kocsi sincsen ott.ha valaki lát benne fantáziát [email protected]

http://gaborszantai.co.uk/

I.C.ram
Ott néztem. Ne az átlagos 195-ös méretet nézd, hanem a 205/55/16-ost.
Taranov
Hát úgy tûnik, ezért nem barátkozunk mi egymással.

Punker
sorry de mindig gagyinak tartottam.

Kit--Kat
kutyaütõ!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
itt visszafogom magam, az életben elküldelek úgy hogy lehet elsírod magad, sajna én naponta látom mivel jár az ilyen felelõtlen de magukban biztos emberek viselkedése...