.
  • I.C.ram
    California miatt. Legalábbis régen California miatt. Teljesen elmebeteg követelményeket álítottak az autóknak, melyeket az európai gyártók, csak átalakításokkal tudtak teljesíteni: kisebb keresztmetszetű leömlő, oldalsó indexek, nagyob lökhárító, és a legnagyobb elmebaj: CSAK KEREK LÁMPÁJA lehet elől az autónak...

Gondolom mára kicsit visszavettek ebből, vagy a többiek igazodták hozzájuk. De ez a múlt. A jelenben szerinten me ezért gyengébbek. Szerintem szimplán azért, mert ad1 az amik nem arról híresek, hogy kitaposnák az autóik lelkét, ráadásul elég szigorúan veszik a gyorshajtást, és figyelik is. ad2: amit már írtam egyszer, hogy olcsóbb a biztosítás. Gondolom én. Talán még az is közrejátszhat, hogy sokkal nagyobb távolságok vannak, és a lefolytott autók tartósabbak lehetne ilyen szempontból. Tényleg durva, hogy milyen távolságok vannak ott a mindennapi életben. Tesóm naponta 120-150 km-t tesz meg csak otthonról a melóhelyig (kertvárosból a belvárosba) és vissza. Itthon az átlag max 50-60 körül mozog, szerintem.