.
-
ezen mar en is elgondolkoztam hogy az oke hogy egy mustangba kell 300 loero nahde egy buzi munka autoba minek 300 loero???? annak nem mindegy hogy nem 9 hanem 16 mp alatt gyorsul 60 ra??? (mph) dehat kar ezen gondolkozni:) dizelt hagyjuk mar.. azt se tudom hol kell dizelt tankolni az autoba ( altalaban rohadtul nem latok dizel tolto allomast egyik kuton se...) tudjatok mi a szanalmas itt? az elhagyott , felrobbant gumikerekek.. magyarorszag utjain is sok szetrobbant kerekgumi van?
az emberek itt szvsz meg hirbol se hallottak arrol hogy ellenorizd le az autodat ( lampak, holtjatek, fekek, kerekek. stb) szal itt mindenki addig jar a gumijaval amig nem mondja meg neki valaki hogy: te mar a femszall kiall az autodbol vagy le nem robban a felnijerol..
ennel mar csak az a cikibb hogy a felesegemmel tortent ugyanez:D mar kialltak a femszalak mikor eszrevettuk :D ugy latszik mi is tul elfoglaltak voltunk az ilyenekkel
( ui: azt baromira tudom hogy az en gumijaim milyenek.. szal arra odafigyelek mint a cipomre)