Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Hogy utána kalapáccsal szétverhesd 😛
Kit--Kat
CSOCSO most éppen 1 Suprat rakok össze, csak hogy tudd😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
DS lámpák durvák nagyon 😄
Kit--Kat
Ezt most találtam:

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
*híresen jók

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nem akarok flamelni, ezt elõre kijelentem, szóval a következõkben csak a magánvéleményemet írom.

Egy olyan francia autónak, ami tükrözi a francia designt (azért ne feledkezzünk meg róla, hogy Olaszország mellett a franciák híresek jók designban), nyomába sem érhet semmilyen japán. Sem Honda, sem Mazda, sem Lexus, Toyota meg fõleg nem.

Nekem sem tetszik a C6, fõleg azért, mert ebben a kategóriában a Lancia Thesis visz mindent nálam, de azért azt elismerem, hogy ez egy viszonylag eredeti formaterv, ami a mai világban ritka.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kit--Kat
😄D A lütyõ fõtörzs volt benne a nyomozó ugye?😄

I.C.ram
Ez a Fantomasból van, nem? Egyik beszteszt hidegháborús film 😛
GregSB
Loller 😄

GregSB
Melyikbõl? Most kerestem rá, és már az elsõ oldalon 3 különbözõ formájú/lámpájú DS volt a Gugli imidzs szörcsön.

Keress egy képet arról amelyikre gondoltál, és küld át privátban a linkjét, este csinálok belõle bannert...

Kit--Kat
Tényleg, valaki nem csinál DS-t?😊

nem is jobb, de 5x érdekesebben néz ki egy Hondanal...
És nem megvenni kell, hanem nézegetni bannerként, azt se muszáj, mert legörgetsz...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Mondj egyet 😄, C4 Picasso? 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

zico87
jaj de ronda tipikus mostani francia fos Dizájn ritka ocsmány....😄

Autót rakjatok be banernak ne szart.....

HONDA 4Ever😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

ennél vannak szebb citroenek is, ezt vegyük már ki.. nagyon csúf

cement
de uram isten, hogy néz ez ki? borzaszto

respect to the man in the ice cream van

ez már jobb egy fokkal 😊

Taranov
Ezt nem hangoztatnám a helyedben, nem stílusos 😊

Szerintem egyszerûen csak arról van szó, hogy a C6 képminõsége szar.
GregSB
Nekem is tetszik... utcán látom mindíg végignézem, és elégedetten hümmögök rajta. De magamnak szerintem nem vennék soha 😊

I.C.ram
Nem is, mert a 6os BMW tetszik 😊
Kit--Kat
Nem hinném😛
Amúgy valamiért nekem a C6 rokonszenves nagyon, talán a DS-re hajazása miatt.

GregSB
Valami példát kellett írnom, és hirtelen az jutott az eszembe hogy ti oltjátok a BMW-t, meg a japánokat 😄

Mondjuk most gondoltam bele hogy lehet hogy a kép minõségével vannak gondjai Designonak. Az télleg ratyi, lehet heggesztek egy élesebb C6-ost...

Kit--Kat
Na-na, én soha nem panaszkodtam!😉

GregSB
Csak azért mert neked nem tetszik? -.-

Ilyen alapon vegyük ki az összes BMW-t meg Honda-t, mert ICramnak meg KitKatnak nem tetszik...

Egy idõ után nem maradna banner ha így mennének a dolgok.

desigo
Ezt a C6-ost igazán ki lehetne vanni a bannerbõl
elég ratyi...
Kit--Kat
<#hehe>

CSOCSO
hat nem is (szerencsere!)
Kit--Kat
áhh ezek még koppintani sem tudnak... -csak, hogy örüjjé

CSOCSO
nahjoccak. tegyetek neha kepeket mer unalmas😞 mindig csak a flame.

ja es elfelejtettem mondani hogy az xb tiszta alfakoppintas
Lteebee
Akkor a corolla verso stimmel is 😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

CSOCSO
mirol beszelsz hogy nagy? el vagy tevedve.. kb nyakig er az auto!! normalis minivan nagysagu... csalnak a kepek.

btw... ez meg durva.. delorean tervrajzok eladoak
Lteebee
2008 Xb.

Az Xa-nál még asszociáltam egy Corolla verso-ra.
Az sem tetszik, de családinak tán praktikus lehet.

Ez az Xb kicsit már hummer nekem.
Lehet, nem tankot, hanem faszpótlót kellett volna írnom, lényeg, hogy nagynak és erõsnek kell látszania.

CSOCSO
CSOCSO
tank?
Lteebee
Én nem szeretnék tankkal járni.

CSOCSO
2008 Scion Xa

"variaciok Xa-ra"

2008 Xb

ta'pos Xb

Tc-n nemsokat csereltek.. uj lampak elol hatul meg egy ket dolog.
viszont mekkora dolog mar hogy megveheted az uj sciont olcsobban sima kerekkel amire disztarcsa megy... ez azert zsir mer rohadtsokan ugyis kicserelik mas felnikre az eredetieket.
cement
azt a kurva de kegyetlenül megindul és hogy hörög dedurvaa

respect to the man in the ice cream van

én úgy mondanám, hogy ott van pazarlás...

desigo
minden nap látok de csak 1 et😊

itt csóróság van...
de mennyit látsz?

kinnt naponta rengeteg 6 liter körüli autót láthatsz...

desigo
de egy 6.3 AMG már elindul...
Falconer
Hat altalaban nem. Gyorsulgatni szoktak azert, de a sebessegkorlatot tobbnyire betartjak. Gondolom kivetelek azert vannak.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
A mennyiseget nem lehet osszehasonlitani. Az aranyokat sem.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

azért egy ML320CDI közel sem errõl szól...

Hát ezaz 😄

Taranov
Az amcsik nyomják neki egyáltalán?

desigo
Mintha itt nem ez menne
X5,ML,Cayenne turbo,Range Rover stb...
Falconer
Egy rakas amcsinak ez tetszik. Van negy gyereke, meg akar terpeszkedni, meg telerakni a kocsit mindenfele szemettel.... Itt nagyon divat az ilyen. Plusz meg nyomni is tudja neki ha akarja. Es nem kell hozza ket kulon kocsit venni.