.
-
Dodo55 #60096 Amúgy egy szóval sem mondtam késelést.
De én lehet halott lennék most, ha a nyáron úgy döntök egyik nap, hogy elmegyek valahová, hogy utoljára lássak valakit, akit 1 évig nem fogok.
Miután egy barátom hazakísérte ezt a valakit, jött haza felé, és akkor 8-an állították meg, kötöszködtek vele, sértegették, és elvettek tőle amit tudtak. Pedig ez a barátom egymaga agyon tudna verni 3 embert, annyi erő van benne, de hiába, mert azok meg 8-an voltak. Én viszont akkor olyan kedvemben voltam, hogy ha elmentem volna, és ott lettem volna, amikor ezek jönnek, akkor bizonyára olyat tettem volna a kötöszködésükre reagálva, ami miatt kaptam volna tőlük rendesen.
Ja, utána pár hónappal, ugyanazon a környéken a szüleimmel voltam egy boltban(Plus, csak amiatt mondom, hogy tudjátok nem egy kisboltról van szó), zárás előtt úgy negyed-fél órával, erre azt veszem észre, hogy valaki az ajtóból beordít: "Te vagy a biztonsági őr?" "Igen" "Jó, akkor leszophatod". Aztán jött közbe 1-2 vevő be, és mondták, hogy kint többen kötöszködnek velük. A boltosok hívtak rendőrt, azok úgy 1 óra múlva kijöttek, addigra persze eltűnt onnan mindenki...