Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
BTW, lehet olvasni valahol a gyári indításgátló rendszerekrõl?
(Mellesleg a Golfban nem is tudok róla, hogy lenne ilyen, az Alfánál viszont az Alfa Code létezik, de hogy hogyan muködik, azt nem tudom)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egyébként én sem tudtam.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
De egy mondatba összefoglaljam a dolgot: Sok cigány van, aki ladával, trabanttal jár, és szeretne szép új, eredeti lada dísztárcsás felnit. 😛
egy autótolvaj vallomása
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Az elmúlt nyolc és fél esztendõben Magyarországon összesen 37 db, hivatalos márkakereskedõ által értékesített BMW-t tulajdonítottak el, derül ki az ORFK Körözési Alosztálya és a Wallis Motor által közösen készített felmérésbõl. Az 1995 utáni gyártású BMW személygépkocsikra vonatkozó elemzés azt mutatja, hogy a kocsik több mint felét bizonyíthatóan az autó kulcsának korábbi megszerzésével vitték el, a maradék 18 autó eltûnési körülményeirõl pedig nincs információ. Ha azt feltételezzük, hogy ezt a 18 BMW-t kulcs nélkül vitték el, a vizsgált nyolc és fél éves idõtartamra akkor is csak évente átlagosan két ellopott autó jut. Ezt a feltételezést megkérdõjelezi, hogy ha az autótolvajok ismernek olyan módszert, amivel kulcs nélkül elvihetnek egy 1995 óta gyártott BMW-t, akkor ez a szám miért ilyen alacsony.
A vizsgált idõszakban, 1995. január 1. és 2003. május 11. között pontosan 3607 db BMW személygépkocsit értékesített a Wallis Motor és márkakereskedõi hálózata. A 37 db összes ellopott autó ennek 1,03%-a, ha csak azokat a kocsikat nézzük, amiknek eltulajdonítási körülményeirõl nincs információnk, akkor ez az arány mindössze 0,5%. Végül, ha azt vesszük, hogy bizonyíthatóan hány autót tulajdonítottak el a saját kulcsa nélkül, akkor ez a szám kereken nulla. Ez a kiváló eredmény az 1995 óta minden BMW személygépkocsiban alapfelszereltségként megtalálható EWS indításgátló rendszernek köszönhetõ.
Az immár harmadik alkalommal elvégzett elemzésbõl még egy lényeges következtetést vonhatunk le: a nem a hivatalos márkakereskedõi hálózaton keresztül értékesített BMW-kbõl sokkal többet tulajdonítottak el, mint a Wallis Motor által forgalomba helyezett autókból. A nyolc és fél év alatt összesen 140 db magyar rendszámú BMW-t helyeztek körözés alá és ebbõl 103 darabot (74%) nem a Wallis Motor helyezett forgalomba, vagyis adott idõszak alatt háromszor annyi "magánimportos" BMW-t loptak el, mint a hivatalos importõrön keresztül értékesített autót. Ez a szám azért is lehet ilyen nagy, mert a nem hivatalos márkakereskedésben vásárolt autó esetén elõfordulhat, hogy az eladó nem adja át mind a 3 gyári kulcsot, ami minden BMW-hez jár."
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ez télleg kurva régi lehet 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem meglepõ. a sok gettósnak csak erre van pénze, és tudjuk jól hogy az esetek 90%-ban autót alkatrésznek lopnak. A hülyegyerek megsüti a motorját, sajnálja a pénzt új fõtengelyre inkább lop egy egész autót hozzá, a maradék alkatrészt meg eladja. Szégyen.
A leglopottabb márkák
1) Volkswagen � 2363
2) Lada � 1472
3) Trabant � 1162
4) Opel � 1123
5) Audi � 1100
6) Fiat � 918
7) Mercedes � 858
8) Suzuki � 732
9) Wartburg � 654
10) Ford � 574
11) BMW � 464
12) Renault � 446
13) Honda � 434
14) Mitsubishi � 340
15) Peugeot � 310
16) Skoda � 301
17) Toyota � 215
(Az ORFK adatai)
TOP TEN MOST FREQUENTLY STOLEN PASSENGER VEHICLES, 2004
Rank ...Year, ...Make, .Model
.1 ........1995 ......Honda Civic
.2........ 1989 ......Toyota Camry
.3 .........1991 ......Honda Accord
.4 .........1994 ......Dodge Caravan
.5 .........1994 ......Chevrolet Full Size C/K 1500 Pickup
.6 ..........1997 .....Ford F150 Series
.7 ..........2003 .....Dodge Ram Pickup
.8 ..........1990 ......Acura Integra
.9 ..........1988 .....Toyota Pickup
10 .........1991..... Nissan Sentra
Source: National Insurance Crime Bureau.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
<#papakacsint>#papakacsint>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Majdnem urban legend kategória az emelõs trailer.
Bejut a kocsiba, kiengedi a kéziféket, üresbe rakja, és máris mehet az emelõs trailerre.
Az elsõt - ahogy Punker is írta - az összes autóval meg lehet oldani.
Azt a tesztet a Smart vesztette el. iszonyat gyorsan feltörték.
Meg az az autó, ami tavaly nehezen lopható volt, idén már messze nem biztos.
A golf 18. helye is max annyit mond, hogy azt ismerik már részletesen.
TC-n nem találtam tavalyi linket hasonlóra.
Mondjuk nem tudom ki állítótta össze az autók listáját, de ha már BMW 5, meg Audi A6 rajta van akkor az E Mercit is bevehették volna.
A Golf 18. helyezése pedig elég nagy LOL, nem csoda vezeti a lopás-statisztikákat...
A BMW sosem hibásodik meg, az újakat lehetetlen ellopni (csak trélerrel), és a BMW-nek van a legnagyobb múltja.
Ezt túlzás nélkül kell érteni, többen tartják így.

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József