.
-
nem tudom mit játszátok a jogászt, zsk-nek van igaza, ha senkit se zavar bakker, senkit se akadályoz csak csinál pár fotót a saját örömére, akkor miért kell megbaszni? ha odamegy a rendőr és azt mondja hogy "srácok kicsit arréb fotózzatok ez itt rokkant parkoló" az még belefér, de ez hogy még kötöszködik hogy milyen felni van a kocsin hát az kész....
vannak ilyen rohadt rendőrök amelyiknek nincs jobb dolga csak baszogat.
en egyszer egy jóbarátom csajaval mentem, elvittem valahova, es ilyen ejjel 10-11 lehetett (utcák üresek). teljesen szabalyosan mentem, csak dinamikusan, értsd olyan 70 körül, meg nem fékeztem le a kanyarokba 10-re mint a nagymamák hanem 50el vettem be őket. látom jön rendőr mögöttem mondom leszarom, ugyse csinalhat semmit nincs rola fenykepe hogy nem 50el megyek. követett egy ideig es megallitott ahogy én azt mar vartam is. aszondja "hova ilyen sietősen". mondom ki siet? aszondja: "mivan fitoktatja a vezetési tudását a leányzónak?" hát alig birtuk ki röhögés nélkül a csajjal, de mondom hogyne persze. mondom ha én gyorsan megyek akkor azt észreveszik. ez nem volt gyors. persze szonda, az rendben volt és ezért aztán nekiallt kotoszkodni hogy akkor egeszsegugyi csomag meg izzokeszlet, persze egyik se volt rendbe. es akkor igy az egyik igy buzi vigyorral mondja a masiknak "na most akkor mit csinaljunk vele" . aztan mondjak nagykepuen hogy "na menjen de meg ne lassanak ma este megyegyszer" ... elhuztam a faszba, köv. éjjel ugyanazok megallitottak, meg a köruton csikorgott a gumi mikor bekanyarodtam egy eles kanyarba (elég szar gumi volt a kocsin).
meglatták hogy én vagyok. aszondja: "na már megin sietünk?" mondom neki nem mentem gyorsan csak szar gumi van a kocsin es nyikorog. aszondja "ja persze" megin szonda meg kis baszogatas azt' elengedtek egy kis fenyegetes kisereteben hogy ha megegyszer meg kell allitaniuk akkor buntetes lesz belole...