Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
"Nem is értem hogy veszik ezeket a szarokat."

"Elég nagy igénytelenség szerintem, ha valakinek nem számít a külsõ, ha megteheti anyagilag"

Már megint a saját izlésed szerint szeretnéd átformálni az emberiséget 😛
Kíváncsi lennék meddig bírnád ha egy szigetre kéne költöznöd, ahol csak olyan emberek élnének akik mindenben ugyan azt szeretik amit te. Szerintem 3 nap után sírva úsznál el onan, mert nem lenne mit fikázni 😄DDD

I.C.ram
Jó neked A-ból B-be számít, nekem nem csak ez... Mondjuk nem értem, hogy mit keres egy olyan ember ebben a topikbna, aki gyakorlatilag tök érdektelen a külsõ iránt... és igenis erre remek példa a nõk.
I.C.ram
Arról nem tehetek, hogy képtelen vagy felfogni a mondandómat. Tényleg nem érted, hogy mirõl beszélek?

Nálam egy autó ronda, akkor = "szar". Nekem számít a külsõ is. Elég nagy igénytelenség szerintem, ha valakinek nem számít a külsõ, ha megteheti anyagilag, hogy válasszon, márpedig a Toyota nem Dacia Logan kategória.
hagyjuk már ezt, autóról beszélünk, nem nõkrõl, inkább egy minõségibb fekete beltér, de ne zörögjön és ne essen szét...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ki beszélt itt technikai tartalomról. Csak a külsõrõl volt szó.

Hát épp errõl beszélek ember, hogy csak a forma miatt leszarozod, meg hogy ki vesz ilyet. Nem mindenki feltûnõsködõ, trendi autób*zi, aki csak játszik vele...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

I.C.ram
Imádom mikor oda-vissza megerõszakolján a szavaimat...

Ki beszélt itt technikai tartalomról. Csak a külsõrõl volt szó.

Amúgy nálam épp olyan fontos a külsõ, mint a belsõ. Hagyjuk már ezt a kamu szöveget, hogy csak a belsõ kisugárzás számít 😄 Persze az is, de a külsõ is fontos.

Kivel élnél szívesebben. Olgával a bajor hentessel, vagy egy csinos lánykával, aki esetleg kicsit ügyetlenebbül fõz 😊 Sõt nem is ügyetlenebbül fõz, hanem mondjuk ritkábban. 😊
azért nem szar csak a csomagolás miatt...
akkor innenntõl kezdve mondhatjuk, hogy az Alfa egy kalap szart se ér, anélkül, hogy te bármit szólhatnál, ha már csak a forma miatt szarnak nevezed, amikor a mûszaki tartalom sokkal fontosabb szvsz

I.C.ram
Hát ezek közül igazán csak a 1st gen Celica kéne... többi számomra hányadék.

Amúgy meg a mai toyotákról beszéltem.

De az a durva, hogy minden kategóriájánál hozze ezt a konstans unalmat. Toyota Hilux is iszonyat unalmas a Nissan pickupjához képest.
SötétBarom
A képen szereplõ összes autó unalmas. -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

I.C.ram
Ez egy sima óriáskigyó, ahogy látom. Kérédés, hogy hogy a rákba került ez egy kocsiba??? Mert, hogy amerika útjain nem terem meg az 100... Valamelyik faszfej gazdi nem vigyázott rá, és kiszökött valószínûleg.
I.C.ram
Toyota az utolsó nagy márka, akitõl kocsit vennék. Az unalmasság nagymestere. Nem is értem hogy veszik ezeket a szarokat. Ehhez képest egy Lacetti Masreti Quattroporte...
Punker
80-as évek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SötétBarom
Kellemesen jellegtelen.. Az elõzõ pedig nem volt rossz, sõt ..

hát az

Bemutatkozott az új Corolla Japánban... méghogy a Civicnek aggódnia kéne.. nem gyengén unalmas lett.
Kit--Kat
én is így vagyok vele

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
Hát ez elég durva
Megszívta a kígyó és a gazdája is...
SötétBarom
Az autó nagyon nem teccik, ellenben a reklámfigurák ütnek ;D

DJ Bee18
egész jó, ebbõl a ,,Grande" bandából inkább ez kéne, de inkább egy picit használt Focust vennék szvsz

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

SötétBarom
no comment -.-

Habzott neki ja, de már fékeztem a habzáson.
hali
mintha par hsz eltunt volna 😊

www.napisajto.hu

hali
habzik a szad?

www.napisajto.hu

Szerintem ez a téma nem hiányzik senkinek, de fõleg nekem nem.
Aki akar úgyis visszanézheti, hogy hogy gyorsítja a nyomaték az autót fordulatszám nélkül 😄D

(persze ha banra hajtasz, nyugodtan állj neki a ferdítésnek újra)
Akkor sem értem, hogy hogyan tudta álló helyzetben produkálni. Mert ha menet közben ereszti el, akkor még azt mondom rendben van, túl fel volt töltve, és ahogy melegedett a víz felnyomta, és kifolyt... de így...
DanielT
LOL! Ne égesd már magad barátom, megnézzük ki tud nagyobb faszságot visszaidézgetni a másiktól? Na? Akarod?
DanielT
Háffigyelj. Totál le lett szárítva a kocsi motortere. 2 órán át változó terheléssel járt a motor folyamatos megfigyelés alatt. Légszûrõház kipakolva, burkolóelemek, stb, hogy tökéletesen belátható legyen minden. Porszáraz maradt végig, semmi szivárgást nem lehetett megállapítani sehol. Ja, és maga alá úgy folyt a víz, hogy a tartály oldalán lefolyt, összegyûlt a lenti légterelõ/burkoló tálcában és egy egy lyukon kifolyt a földre. Egyenlõre ez a helyzet, figyelek, hogy jelentkezik -e megint.

Mindazonáltal, ha el akarnám titkolni az autó hibáit akkor vajon beírtam volna ezt az egészet? Gondolkozz egy icipicit.
[Walaki]D`Lair
Hát én rohadt módon utálom a kígyókat...najó azért a halálukat nem kívánom...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Spekulációkba nem szerettem volna belemenni, hisz láttunk már pár új fizikai törvényt irányából 😄 Szal ki tudja...
valszeg a vízpumpája repedt meg csak nem vallja be ^^

Már bocsi, de ezt totális bullshit.

Ha te a kiegyenlítõ tartály (felül lévõ) kupakját nem csavarod vissza, attól még az autó nem ereszti el LEFELÉ MAGA ALÁ, ÁLLÓ HELYZETBEN az összes vizét.

Ha a kiegyenlítõ tartály azért kiegyenlítõ tartály, hogy legyen benne hely, amit kitölt a víz, ahogy melegszik a motor. Magyarán ha nyitvahagyod a kupakját, akkor is csak úgy tudna vizet kinyomni rajta, ha a kiegyenlítõ részt is feltöltötted vízzel, és nem volt hova mennie a kitágult forró víznek.

Ha van a kiegyenlítõtartályban hely, tehát legfeljebb max-ig van csak töltve, akkor még nyitott kupaknál MENET KÖZBEN sem szabadna víznek kilépnie, mert van hova tágulni. Nemhogy álló helyzetben tócsát csináljon maga alá.
Punker
nem vagyok 1 kígyó barát, de most azért szádba lépnék.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[Walaki]D`Lair
Meg is érdemli, rohadt kígyó....még az ékszíj is szakadt miatta...rohatt...>.<

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Punker
szegényke, melegedni mászott be?

[Walaki]D`Lair
Pfejj bazz...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

SötétBarom
OMFG !!!!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DanielT
Nah, jelentem megvan a hiba oka. Most jöttem a szervízbõl és kiderült, hogy sajnos tipikus BMW hibáról van szó. A probléma akkor jön elõ, amikor a tulajdonos nem csavarja vissza rendesen a hûtõfolyadék betöltõnyílásának tetejét (miután kb 1 év után visszatöltötte a max-ig
hiányzó kb fél decit).

Hát ennyi volt. Hoppábocsánat.
DJ Bee18
na kezdõdik...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Ajjaj, a dojcse übertechnik...
ebben mi a félelmetes?
nincs is lövegtornya😊

http://gaborszantai.co.uk/

fifi
jó...
miért engedi ki a vízet egy ilyen autó?
tehát gy.k.: mi a baja?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

SötétBarom
Ééééés, igen! A fórum végre auto átméretezi a képet..

<#taps>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
<#eljen>

Bár én nagyon csípem a régit..

Kit--Kat
Én meg 1 nap 2 Maserati Quattroportet, de ez gondolom senkit nem dob fel, mert manapság nem divat a MAserati, de nem is baj😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
na ez büntet!

Én ma egy Schnitzer 7-es bömbit láttam.Az se volt egyszerû.
DanielT
Gyanítom egyébként, hogy ha nem a szõnyegtõl való örömében, akkor azért vizelt be a gép, mert ma a Hungárián eldöngetett mellettem egy Hamann M6.

Elég félelmetes volt, én is majdnem becsurrantottam ahogy õrjöngve tombolt a 4 kályhacsõ és a 10 henger 😄

CSOCSO
azt kerdezi hogy miert tortenhetett a vizeles?
CSOCSO
LAL
DanielT
Ezt a kérdést így ebben a formájában nem tudom értelmezni.