.
  • Csabesz6
    nah megvolt életem első vezetése:))
    tegnap delelött lementünk faterral, a jó öreg 1200s-sel(:p) gyakorolgatni dunapartra.hát nekem ez a 62 ló felér 300zal:DD
    1.tök furcsa volt hogy milyen érzékeny a pedál egy autóban(bár nem tudtam mihez viszonyitani,azt hittem van egy kis holtjateka.szval nekem karaj közvetlennek tünik a pedál,hulyeseg de ezvan:D)
    2.a kuplungot felendeve gáz nélküli elindulás egesz jol megy már:)
    igaz egyszer ketszer lefullad még, de lassan belejövök.ha nem megy akkor marad a gázos megoldás:)
    3.király,pöpec benne a váltó.egesz ugyesen tolattam is a géppel. volt egy kis saras rész 1.nap tök jo volt ahogy éreztem hogy icipicit megindul a segge benne:)nem száguldoztam(hova szágoldoznék, ez volt az első alkalom) 1,2,3-ban poroszkáltam ,tolatgattam, faterral dobáltunk fát a csomagtartoba,mivel még fölösleges a gázfütést belőni,annyira még nincs hideg:p
    nah és mai napra jutott egy "kis" kaland:DD
    elmentünk egy másik útra.földút egykét helyen pocsolya, gödör stb a szokásos...
    volt egy rész ahol kebaszott nagy dagonya volt.mondom elmegyek jobbon, a füvön.jolvan.visszafordultunk, mert fel volt túrva az út vége.megin mennék a füvön, aszongya fater inkabb ne ,mer sose tudhatod mi van a fűben.mondom jóvan bele a dagonyába:D csakhogy kicsi volt a lendület,oszt ottragadtunk:).nagy-nagy kínok árán, egy-két gallyal a hátsó kerekek alatt kiszedtük(jah igen közben én toltam kifelé,csupa sár voltam a cipőm,pólóm,lábam mindenem:)
    kijöttünk.nice,happy.megyünk hazafele, egyszer csak lefulladXD
    fater néz: mivan?:D mondom semmi megállt.hát persze hogy elfogyott a maradék benzin(ugyebár a saras kalandnál megzabált nemkevés naftát,ahogy próbáltuk kiszenvedni a vasat)kéne benzin.de honnan?:D hivjuk haveromat ,hogy faterja hozzon le benzint.ááá őő nemtudja leszivni a suzukijábol meg mittomén.nembaj azé jöjjön le, hozzon slagot, egy félbevágott üditösüveget.közben előrementem a a földuton, hogy tudja hova kell pontosan jönni.várok-várok.és mit látok?fékznek a "szolgálunk és védünk" és félreállnak.traffipax.fasza mondom jó hogy itt akartunk a melletuk lévö földuton elporoszkálni a mindenféle papirtol/rendszamtol mentes zsigaval(+ugye no jogsi)ezaz. jön a suzukis arc.dehogy ő nem hozott semmi slagot vagy bármi mást,mer alig van benzin a suzijában.+kicsit már be is volt állva (szokás szerint) Karcsi báttya.akkor kitalaltuk, hogy karcsi báttya visszavisz a dunaparton a suzukival(főuton nem lehetett, kicsit gázos lett volna,ha még szondáztatnak is azok a majmok)visszavitt a házunkhoz,kereshettem valakit aki ad benzint.találtam.adott egy kólásüvegnyit+röhögött hogy milyen marhák vagyunk:D kösz.visszafele, gyalog keresnem kellett egy másik utat, mivel az elözön nem jöhettünk el a zsaruk miatt.jó 10 perc caplatás.hív muter!!! owned! jön értem siessek.mondom jolvan csak kis problem van,de mingyart otthon vagyok.igyis ellenzi az egesz autos temat,még pipább lettXD
    aztan visszaertem a faterhoz meg a ladahoz és beleöntötte a naftát,és hazamentünk.
    nah a lényeg kb ennyi:D
    bocs a regényért.de nekem nagy elmeny volt.