.
  • redbull0304
    Tudomásom szerint egyik sofőr se nyilatkozott! Ez már egyszer eljátszotta a Blikk, hogy egyik hazai Audis nevébe olyan nyilatkozatot írt, ami vérlázító volt! Ilyen képtelenségek voltak a cikkbe, hogy Pest utcáin azzal szórakoznak, hogy egymással szembe hajtanak, és aki előbb rántja el a kormány az a vesztes... Mint egy filmbe... Meg, hogy Porsche motort rakott az Audijába... Természetesen azonnal feljelentette a Blikk így a következő napokba még egy cikk, hogy Ö most már csak legális versenyeken vesz rész... :/ Tehát még itt se írták le a valóságot csak szépíteni próbáltak rajta! Úgyhogy a Blikk és társai szavára senki se adjon! Ezzel a húzással gyakorlatilag lejárattak egy teljesen legálisan versenyző embert!

Másrész! A Porsche azért akarta eladni, mert tartozásai vannak? Mióta hirdetve van az óta már egyszer kivitte Németbe a TechArt-hoz és még 10millát költött rá! Úgyhogy aki ennyire tartozik nem hiszem, hogy még súlyos milliókat költ az autóra!

Másrész! Én nem tudom, hogy milyen életet élnek mivel csalnak, lopnak, bűnöznek! Lehet, van valami valóság alapja! De nem érdekel! Nekem ahhoz vagy bárkinek mi köze van?! Nem én megyek börtönbe nem én adósodom el! Úgyhogy szerintem mindenki azt csinál, ami akar, és saját maga dönt, hogy mennyit vállal be!