Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem továbbra is ez zavar... Tudom, de a BMW kínálja az élményt, stb. De limuzin vásárlásakor ez nem fogna meg
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Félreértés ne essék: Nyilvánvalóan jobb, ha több hely van hátul, de érezhetõ különbség, már csak egy méretkategóriával feljebb jelentkezik.
Ismételten megkérdem, hogy MIRE szûkösek? 4 felnõtt szállításához?
További kérdésem, hogy ki, mikor látott 1 autóban ülni 4 embert, illetve ez hány százaléka az átlagos autóknak?
A családban van egy A4 kombi is, egy 204 centis férfi vezeti+feleség+gyerek. 4 embernek ez már valóban nem elég mert mögé nem fér el kényelmesen csak max egy gyerek, de az semmilyen másik autóban sem.
Ezek után állati kíváncsi vagyok, hogy te mekkora vagy, illetve mekkora vezetõ mögé ültél be.
Nekünk van 320d, tudom milyen hátul. Felhúzott térdekkel is alig férek el. Mondjuk legalább a fejem nem éri el a tetõt, úgy mint a C-s merciben...
Mire kell neked a nagy hely? Mit értesz nagy hely alatt ami miatt egy Fosvágen Posvány és egy 3-as BMW közül az elõbbi kellene?
vagy
"ket csunya auto.. grat"
kulsore alfa erdekesebb.
http://gaborszantai.co.uk/
inkább azt tisztelem bennük, hogy a lehetõségekhez képest gyorsan, szó nélkül korrigálnak és kívül-belül tisztára nyalt autót kapok vissza - az eddigi tapasztalataim szerint a Mitsubishi, a Skoda, Toyota és Peugeot nem csinálja meg, a Renault és BMW igen...
egyedül a kötelezõ szervízt és assistancet fizetem, de azt mindenki, aki figyel az autójára...
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Amirõl te beszélsz az a szerdai gyártás, tehát a kivétel, ami erõsíti a szabályt 😊
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
"A garancia 3 év, a karbantartás ugyanennyi ideig ingyenes, azaz a világ legszebb négyajtós karosszériája által elcsavart fejû vevõjének teljes bizalma lehet a másrkában és a modellben."
"Maga a minõség is jól tapintható. A 159-es utasterében használt anyagok elsõ osztályúak, nincsenek eldolgozatlan részletek."
"A 159-es minden részletében azt üzeni. új idõk járnak, megváltoztunk, bízhatsz bennünk."
És még sok jó dolgot ír, annak ellenére, hogy neki is volt dolga a márkával:
"Volt már alfám, imádtam, de nem vennék újra. Értik ugye ?"
És mindezek a pozitív változások érvényesek a Brerára is..
Te jó ég, nem ismered az év dízelmotorjával szerelt 5-ös Bömcsit? 😊
Jelenleg az a szerény 2993 köbcentis biturbó dízel szerény 286 lóerõt és 580 Nm nyomatékot tud 😄
Az újabb Alfák közül pár éve volt egy olyan kósza gondolatom, hogy ki kéne próbálni egy 156-ost...de MINDENKI, akivel csak beszéltem ezügyben lebeszélt róla (olyanok is akiknek volt ilyen autójuk...), hogy valaha is 156-ost vegyek.
Ez van, azt hiszem megleszek 156-os nélkül is. 😊
Azt már meg se kérdezem, hogy a saját lábán ment e el 😄
Ha sportos életérzést akarsz, akkor válaszd inkább a bmw-t...
Egy meleg kézfogásért? 😄 Esetleg egy mosolyért? Vagy egy igazi balek vette meg egy lejárt asztali naptárért? 😄DD
A C4 Coupe speciel tetszik, de a régebbi Citroenek abszolút nem.
Nekem meg sportos életérzéses dolog.. = alfa
Hozzátesem nekem nagyon bejön az 5-ös,6-os BMW.... Egyik szerelmem egy Z4 coupé.. Csak arról volt szó 10millából újautó.. és az 5-ös inkább 12-16m.. Z4 coupé is valami 12-nél kezdõdik..
Mellesleg jövõhéten hozzuk el a vadiúj Citroenunket..ugyhogy nem fikázni<#ejnye1>#ejnye1><#nyes>#nyes>
Épp ezért egy BMW általában mindig komolyabb hatást kelt, mint egy Alfa.
Ez a piros Alfa pl. engem a 60-as 70-es évek beli gömbölyû mûanyag bútorokra emlékeztet... 😊))
@IC.Ram: Lófaszt. Volt 33-asunk a családban, nekem meg 75-ösöm a maga idejében - ez utóbbiból a full V6 3000 America...
Mindkettõ egy Mercihez vagy egy BMW-hez hasonlítva olyan komolytalan hatást keltett...a váltó olyan volt, mintha egy kehely pudingszerûségbe behajigáltam volna fémkacatokat, és egy kanállal kanalazgattam volna benne...stb... 😊))
BMW 3

Bmw 3

Ne feledjétek, csak a külsõrõl van szó.
Részemrõl Alfa, egyértelmû 😊
Brera
BMW 3
(és akkor még a "szebbik" bmw-t vettem ide a sok közül 😉