.
-
.. jajmar... azert irtam amit irtam mert nemtudom hogy nem e jobb a helyzet odahaza a hondakkal kapcsolatban.. erted?? en ennyi osszebaszott autot meg nem lattam sehol mint itt amcsiban.. erti kedves? nem fikazni akartam a magyarokat hogy tuti csak zsigara van zse'....
ezert imadom a sciont.. nagyon sok fiatalnak van scionja es az osszes fiatal scionos pimpeli az autot.. es ha ketto meglatja egymast akkor vigyorogva neznek egymasra... nem egyszer tortenik meg velem az utakon.
uj hondakbol negyedannyi van pimpelve.. pedig azok is szepek ( uj si rol beszelek meg az eggyel elottirol (tojasformajurol)
es szolok elore hogy nem kell jonni a trabant vs ferrari hasonlottal, meg hogy ugyan ez van magyarorszagon is a streetracing feliratos suzukisok kozott is... scion kozel sem suzuki meg corsa szintu... hanem civic szintu.. si ellen meg scion ala kell tenni egy TRD pekidzset es egybol van egy jobb, gyorsabb autonk. ugyan annyiert amennyi az si.
btw nemtom mennyire erdekel titeket nemreg volt a car and driver magazinban egy cikk : top 10 auto 20 ezer dodo alatt...
scion 5. lett ugy hogy egy teljesen alap autot kaptak ami a legolcsobb volt az osszes auto kozul. surolta a 16 ezret. scion elotti negy auto:
4)mazda 3, + ket ezer dollar es nem gyorsabb mint a scion
3)nissan altima +3 ezer dolcsi es parszazad mp vel gyorsabb
2)chevi cobalt ss +3.5 ezer es fel mp vel se gyorsabb
1)mustang v6 +4 ezer dodo 1 mp vel gyorsabb...
rosszabb helyezesek:
6) honda accord
7)hyundai tiburon gt (v6!!)
8) honda civic
9)lancer gts
10)impreza 2.5
egyedul a civic van egy arban a scionnal a tobbi itt is dragabb a scionnal. a scion tesztnel a legnagyobb bajuk az volt hogy puha az auto... 600 dolcsi a trd ulteto rugo es trd sporgatlo.....
nah most ugyis jon a flame:D
ui: igen.. tudom hogy az olcso civicbe is lehet tenni sportcuccost es ugyan annyi lesz mint a scion.. igen.. tudom...