Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
amugy le mertem volna fogadni hogy a felsokre gondolsz.. nem az ujakra.. nekem az elozo gen is megfelelne marmint alulrol amasodik de a legalsoert barmire kepes lennek😄
Olyannal mentem is, ami a 3. felülrõl, iszonyat élmény, mikor látod az ülésrõl a motorháztatõ monumentalitását. Mai autóknál nem nagyon lehet látni ezt már.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Japán-Európai-Amcsi.
legmeglepobb hogy a pontozas resznel a bmw, merci, audi tele volt fekete pontokkal!!!!!!!
nem mintha a ford vagy gmc nem lett volna telo.. de az acura, lexus, toyota, honda stb mind mind tele volt piros pontokkal
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Mert azokat nem lehet képröl levágni
Egyébként meg lehet szokni, kb 2 perc után...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
nah jó, csak ha rá lennék kényszerítve egy olyan autóra...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
http://www.skodafanclub.sk/120.html
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

pl Enzo Ferrari: Az aerodinamika azoknak fontos, akik nem tudnak elég erõs motort építeni.
Vagy nem pont így, nem emléxem pontosan...
Szóval nem vitázni akarok, de van 1000 hasonló kijelentés, amire nem feltétlenül kell mérgetvenni...
De inkább hagyjuk tleg ezt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Idézz! Könyörögve kérlek 😄DDDDDD
Méginkább javaslom minden érdeklõdõnek ezen említett topikok részletesebb olvasgatását 😄DD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Van más módja is, és nem a kitiltás, vagy egyéb más módszer...
Leírod hogy van szted 1!!! szer, és ennyi, he nem tetszik válaszol, vagy nem, de te nem...
És ugyanez fordítva...
Hidd el, hogy ebbõl is megérti mindenki, hogy mi van, nem kell 200hsz en keresztül rágódni egy rohadt képleten, vagy lóerõkelle, vagy nyomaték, vagy egyebek...
DanielT-nek: