Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Mégse lesz belõle semmi 😊
I.C.ram
Ez már elég régi.
streeter
EZ érdekesnek tûnik....

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

I.C.ram
Hát ez az, hogy nem látod a kocsi elejét. a Régi merciknél meg pont ez a jó, hogy teljesen belátod a terepet magad elött, és még a merci embléma is segít betájolni a kocsi elejét 😊
streeter
A legújabbon kívül bármelyiket elfogadnám.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

CSOCSO
hat az uj mustang mogul meg eni s alig latok ki... marmint kilatok de nemtom hol az auto eleje... pedig en majdnem 190 vagyok
amugy le mertem volna fogadni hogy a felsokre gondolsz.. nem az ujakra.. nekem az elozo gen is megfelelne marmint alulrol amasodik de a legalsoert barmire kepes lennek😄
I.C.ram
Isten ez az autó!

I.C.ram
Mármint felülrõl

Olyannal mentem is, ami a 3. felülrõl, iszonyat élmény, mikor látod az ülésrõl a motorháztatõ monumentalitását. Mai autóknál nem nagyon lehet látni ezt már.
I.C.ram
Stipi-stopi elsõ 4 😊
CSOCSO
I.C.ram
Akkor is, ha jó az autó akkor nem lehet gond, mert eleve nem nyúlnak hozzá, csak átnézik stb.
Magnumrolcsi
És mivan akkor ha kötelezõ szervízre kell vinni? Mert van olyan is.

I.C.ram
Nem tudom miért lenne bármi beleszólása a szalonnak a dologba... vásárlás után egyedül szervízkor kerülhet össze az ember újra a szalonnal, ha meg szervízbe kell vinni, az nyilván a minõség miatt van.
[Walaki]D`Lair
Ez nem minõség, ez megelégedettség, és ebbe beletartozik a hírhedt merci szalonok hozzáállása...undorítóak...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Sehol nincs már a német minõség... 3. minõségi osztályba lehet sorolni az autókat.

Japán-Európai-Amcsi.
CSOCSO
tegnap neztem valami 2006 os autos konyvet a mostani autokrol ilyen osszefoglalo hogy melyik milyen minoseg meg mennyire vannak megelegedve a vevok a kocsiaikkal.

legmeglepobb hogy a pontozas resznel a bmw, merci, audi tele volt fekete pontokkal!!!!!!!
nem mintha a ford vagy gmc nem lett volna telo.. de az acura, lexus, toyota, honda stb mind mind tele volt piros pontokkal
I.C.ram
Nyilván.
Joey_The_Man
MÁrmint, ha baloldalt kellene menni ?

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

I.C.ram
A vezetést igen, de a forgalomban való közlekedést már nehezebben jóval.
Sland
Ha már lenne BMW M3 így is kinézhetne.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Pedálokat vágtam, hogy nem forditva volt, csak a fok kiosztásra voltam kiváncsi😊
Mert azokat nem lehet képröl levágni

MikX
Jaja, meg a pedálok is, mert vkitõl hallottam egyszer, hogy azok is fordítva vannak 😄

Egyébként meg lehet szokni, kb 2 perc után...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Joey_The_Man
Én is így emléxem..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

bertino
ompfg sose tudnám megszokni asszem
nah jó, csak ha rá lennék kényszerítve egy olyan autóra...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[Walaki]D`Lair
Nem! Ugyanúyg van a váltókiosztás mint nálunk...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
aszem igen
Ez így most beugrott, mert még nem figyeltem meg igazán, a japán és brit kocsikban ahol jobb oldalt van a kormány, ott is az 1,2 fokozat van legközelebb az emberhez??

157 Rally kép.

http://www.skodafanclub.sk/120.html
DJ Bee18
Borg, egyébként amit írtál, pont nem volt köze matekhoz 😄DD Az a képlet akkor tökéletes, ha ki akarod számolni, de amúgy nem matekos 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DanielT
Nem, csak tettem egy észrevételt.
Lteebee
Akkor most el akarsz menni újregezésbe?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

bertino
b@sszátok meg, megint csak a flame 😞((((((

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

I.C.ram
Hát engem meg valaki törölt....
Joey_The_Man
Vezettem ma Egy 1.6 -os Passatot.. elég jó volt.. csak városba mentem, ugyhogy nem mentem 80 fölé.. de addig jól húzott.

Joey_The_Man
PL.: Amit ma megtehetsz jobb késõbb, mint soha..<#idiota>

MikX
Nemtok németül 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

bmw - freude am zahlen? 😄D
MikX
Holden VZ

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

MikX
Mondjuk ez nem jelent túl sokat, mivel vannak kijelentések ienek bõven...
pl Enzo Ferrari: Az aerodinamika azoknak fontos, akik nem tudnak elég erõs motort építeni.
Vagy nem pont így, nem emléxem pontosan...
Szóval nem vitázni akarok, de van 1000 hasonló kijelentés, amire nem feltétlenül kell mérgetvenni...
De inkább hagyjuk tleg ezt...

elcseszted, képpel kellett volna jönnöd
Ha kitiltanám abból is megértené mindenki 😛
fifi
46160

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

desigo
képet!
DanielT
LOL! 😄DDDDDDDDDD

Idézz! Könyörögve kérlek 😄DDDDDD

Méginkább javaslom minden érdeklõdõnek ezen említett topikok részletesebb olvasgatását 😄DD
fifi
tessék:

MikX
Nade áhh, mind1...
Van más módja is, és nem a kitiltás, vagy egyéb más módszer...
Leírod hogy van szted 1!!! szer, és ennyi, he nem tetszik válaszol, vagy nem, de te nem...
És ugyanez fordítva...
Hidd el, hogy ebbõl is megérti mindenki, hogy mi van, nem kell 200hsz en keresztül rágódni egy rohadt képleten, vagy lóerõkelle, vagy nyomaték, vagy egyebek...

Ugye most nem akarod elmondani nekünk, hogy csak itt járattad le magad eddig?😊 Vagy álljak neki idézgetni a konzolos fórumból, vagy netán a benzin vs dieselbõl, ahonnan folyamatosan panaszkodtak rád? 😄D
DanielT
LOL! Hol is szálltál be ebbe a topikba? 45000 komment körül? Muhahaha.
ok 😄

DanielT-nek: