.
-
keci nem hiszem el mit szoptam ma az autoval......
tegnap megvettem a K&N recharger (legszurot akartam kitisztitani...) de nem tudtam levenni a kocsog kereket..nem birtam eltekerni a csavart.. izadtam idegeskedtem, kiabaltam.. nem ment.
szereztem masik kerekkulcsot ( a toyota kerekkulcs nem 90 fokos hanem kb 120.... (mekkora baromsag jezusom!!!!)mindegy nem ment sehogy elmentem a helyi gumizhos o hozza se akar latni az o gepuk gyengebb mint a goodyeareseke...
oke.. a sarkon volt good year kerik a szamlat ( naluk csinaltattam legutobb a gumicsereket) de ez a goodyear nem az a goodyear az masik fajta ceg menjek oda..
oke. kosz.. elautozok a masik masik goodyearbe ott meg fasszopo fel orat vartam csak arra hogy nekifogjanak.. persze minden perc idegtepo volt..
aszondja hogy az elso kerek kesz [kicsavarta es visszacsavarta gyengebben] ( ahol a legszuro van ( cold air intake)) de a tobbit nem csinalna meg mert ubeszar a biztonsagi csavarkulcsom ( ez egy olyan kis bizbasz amit a csavarkohoz adnak es csak ebbe illik, tehat ha utcan akarjak lelopjni a kereket akkor nem fog nekik menni ha nincs ilyen szarjuk) nah mindegy szal szar es szerezzek mast.. jo.. bementem ezekutan a legkozelebbi felnis boltba ott 7 dolcsiert kaptam egyet ( ennyit arrol hogy biztonsagi bizbasz...) mindegy hazajottem azzal leszedtem es mar mosom is.. dehat a fel napom elment.. nappal akartam, napon szaritani es mindjart lemegy a nap mer igy megszopattak ezek a buzi goodyearesek...