Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Mi a szart csinált volna vele egy 80 éves öregapó? 😄 Hajkurászta volna a csajokat vele, vagy mi?
CSOCSO
igen.. mert banneDick nek nem kellett... tudom en is
GregSB
Azenyémmeg... francba, van bátyád? 😊)

I.C.ram
De már el is árverezték.
CSOCSO
amugymeg szvsz nem szebb es kesz😄

de ez a mondat beutott:

"A Ferrari még áprilisban, röviddel halála elõtt ajándékozta II. János Pál pápának az Enzo szupersportkocsi 400. példányát"

erre csak ennyit irnek:

pápa akarok lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
CSOCSO
ne menjunk bele.... fekvenyomo vilagbajnok volt 300 kiloval😄
GregSB
Szerintem meg a Cadillac SRX ezerszer szebb ennél.

Hmm, hogy döntsük el ezt a vitát. Apád milyen erõs? 😄DDDDDDD

CSOCSO
netuddmeg mennyire kesz voltam mikor kijottunk.. ugyan annyi suv.. ugyan annyu truck .. meg minivan van az utakon mint amennyi szemelyauto😄
otthon meg egy utcaban jo ha volt par suv oszt csumi😄
truckra meg nem is emlexem...
CSOCSO
csak hiszed...
ha hasznalnad egy kicsit akkor rajonnel mire van...
mi egy ford f150 est hajtottunk a baratnommel 3 napig... suv meretekkel rendelkezik belulrol ( megjegyzem a legujabbal szal nem fapados hanem siman suv szintu belulrol is) es a lenyeg hogy kenyelmes.. barominagy...es kinyujtott labakkal utaztam ugy hogy ahaverom mogottem ult... pedig 190 es magasagommal...szal ez egy csodanak szamit😄
baratnomnek pl csak ezek tetszenek.. az ilyen badar nagy allatok.. jol kilat belole.. nagy... kenyelmes... nem ugy erzi magat mint ha kis konzervben ulne...

amugy nekem jobban tetszik akenyelmetlen kis celica mint a nagy badar de kenyelmes kocsi😄
I.C.ram
elve nem vennék SUVot. Semmi értelme.
CSOCSO
szvsz kurvajol nez ki.. a cadillacnel merfoldkovekkel szebb...
kockas de azert nem kell egybol azt mondani rajuk hogy cadillac koppintok.. a caddilac egy kocka majom.. minnel kockasabb annal jobb.. ezen lovagolnak de nem ok szartak a kocka design-t...
amugy meg latok hetente cadillac suv ot.. ennel 10 szer kockasabb es rondabb is
I.C.ram
Na mi van? Megint pangás... Valami jó kis flame kéne ide.
I.C.ram
Hát akkor vegyetek olyat 😛 Egy idõben mi is nézegettük, mert kellett egy kombi, de aztán letettünk róla, mert elég szarok voltak itthon.
JGTC
még azt is inkább, a belesejérõl nem is beszélve alázza sztem az ajudit

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
lol 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

I.C.ram
Vegyetek akkor BMW Touringot, és akkor mindenki megtalálja benne a jót 😛
I.C.ram
Nálam a BMW megszünt, mint jó márka úgy 96 környékén, azóta egyik sem tetszik nagyon.
JGTC
na hát itthon is ez megy A4 kombi. A4 még csak csak de kombi azt már nem engedem!!!

I.C.ram
Naja, csak hogy nekem nem is tetszik a BMW 😛 Szóval mégha kevés is lenne belõle, akkor se vennék olyat.
JGTC
akinek volt már BMW-je az most kaparja a monitort!!!

GregSB
Engem teljesen hidegenhagy, hogy ezüstszínû Bmw-t 3x annyian vesznek mint Alfát. Ez a különbség kettõnk között. Te nálad ez már egy indok arra hogy soha ne is vegyél ilyet. Én nekem ha tetszik valami, magas ívbõl letojom hogy kinek mennyi van belõle. Megveszem és kész.

Fogadd el hogy ilyen emberek is vannak, nem tudom miért kell hittérítõt játszani 😄D

I.C.ram
Még is 3x annyian akarnak egy ezüstszinû bmwt venni, mint egy 159-est 😛 Inkább számítson az elegancia, és a dizájn, mint a vállalkozó-presztizs 😛
GregSB
Ódehogyisnem!

Ha csak abból indulok ki hogy a saját ismerettségi körömben hány ilyen van... Nagyon-nagyon sok ilyen ember van, hidd el nekem, tömeget alkottok 😄

I.C.ram
Mert az nem tömeg! 😄
GregSB
francba, a zárójeles részt vegyétek úgy hogy nem írtam oda 😄

GregSB
Egyébként te is egy tömeghez tartozol. A mindenáron különcködõk tömegébe, akik azt lesik hogy nehogy olyan tárgyat vegyenek ami széles körben elterejedt. Ezzel nincs is semmi baj, emberek vagyunk különbözink egymástól. Az emberek elég nagy része ilyen (és ezzel nincs is semmi baj). Szal én is felteszek egy kérdést:

Miért akarsz mindenáron a másik tömegbe tartozni? 😄

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Fején találtad a szöget 😛 Azért valljuk be, hogy aki BMW-t vesz az 75%ban a presztizs miatt teszi.
GregSB
Tehát ha én egy 3as BMW-t akarok venni, mert jobban tetszik az Alfánál akkor én már csak egy szürke állampolgár lehetek A Tömegbõl?

Néha vicces dolgokat írsz.

I.C.ram
<#vigyor5>
I.C.ram
ja hogy használt... az más, azthittem, már újonnan. Várjatok 2-3 évet és lesz Alfa 159 jó áron 😛
I.C.ram
Vegyetek 159-es Alfát. Minek akartok a tömegbe tartozni mindenáron? :/
I.C.ram
Jaez a Hatchback változat, és ha tényleg 2000-es volt, akkor az bizony egy GT volt, mert csak abban volt 2000-es motor. Többiben sima DOHC-s 1.6os ikarkarburátorral.
fifi
de gondolom nem jampeckodni kell a családnak...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

[Walaki]D`Lair
BMW! Hátsókerékhajtás odabasz 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

fifi
én tuti A4-et vennék
azon belül kombit, de ez persze a személyes véleményem...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

JGTC
325 tds megéri ennyiért??
Röviden: Itthon megy a vita hogy A4 vagy 3-as bömi legyen e!
mindkettõ diesel legyen az a lényeg. (Én persze a BMW-t favorizálom <#rolleyes> )
Melyik tartja jobban az árát?? (talán ez döntõszerepet játszana.)

ChevyG work
az ijjen volt:

ahhoz képest hogy 28 éves jol tartotta magát

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

GregSB
Egy új kocsi Gazdag kopasz vállalkozóknak.(a méret a lényeg!)

Szerintem randa lett. Kicsit mintha a Cadillac kocka designját próbálta volna koppintani a merci, de eléggé bénán.

fifi
mondjuk ez elég szutyok állapotban van, így a képeket nézve...

JGTC
Kis Hemi szamuráj 😊
formája nekem is nagyon bejön, élõben még nem volt hozzá szerencsém

ChevyG work
bazz majnem vettem ilyet. a rokonomnak volt. ESZMÉLETLEN gép! sötétszürke volt. '77es 2000es. alapjáraton elringatta a kasznit a motor!
nem véletlen kismusztáng a beceneve!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

CSOCSO
bibibi en tudtam hogy celicaaaaaaa
CSOCSO
ez mar szok lesz, my friend!<#ejnye1>
CSOCSO
fuck😞
fifi
mittudomén
talán hogy nekem legyen pénzem?

I.C.ram
Szívj kics friss levegõt inkább 😛
I.C.ram
eleve autómatát cserélnék manuálra, miért kéne nekem mégegy autómata? 😄
fifi
ha kell van a sufniban egy Golf II. automata váltó, olcsón megszámítom 😊)))

I.C.ram
és akkor még rájön a megcsináltatás. Ami szerintem 50 alatt nincs meg.