Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ez a mondat beutott:
"A Ferrari még áprilisban, röviddel halála elõtt ajándékozta II. János Pál pápának az Enzo szupersportkocsi 400. példányát"
erre csak ennyit irnek:
pápa akarok lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Hmm, hogy döntsük el ezt a vitát. Apád milyen erõs? 😄DDDDDDD
otthon meg egy utcaban jo ha volt par suv oszt csumi😄
truckra meg nem is emlexem...
ha hasznalnad egy kicsit akkor rajonnel mire van...
mi egy ford f150 est hajtottunk a baratnommel 3 napig... suv meretekkel rendelkezik belulrol ( megjegyzem a legujabbal szal nem fapados hanem siman suv szintu belulrol is) es a lenyeg hogy kenyelmes.. barominagy...es kinyujtott labakkal utaztam ugy hogy ahaverom mogottem ult... pedig 190 es magasagommal...szal ez egy csodanak szamit😄
baratnomnek pl csak ezek tetszenek.. az ilyen badar nagy allatok.. jol kilat belole.. nagy... kenyelmes... nem ugy erzi magat mint ha kis konzervben ulne...
amugy nekem jobban tetszik akenyelmetlen kis celica mint a nagy badar de kenyelmes kocsi😄
kockas de azert nem kell egybol azt mondani rajuk hogy cadillac koppintok.. a caddilac egy kocka majom.. minnel kockasabb annal jobb.. ezen lovagolnak de nem ok szartak a kocka design-t...
amugy meg latok hetente cadillac suv ot.. ennel 10 szer kockasabb es rondabb is
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Fogadd el hogy ilyen emberek is vannak, nem tudom miért kell hittérítõt játszani 😄D
Ha csak abból indulok ki hogy a saját ismerettségi körömben hány ilyen van... Nagyon-nagyon sok ilyen ember van, hidd el nekem, tömeget alkottok 😄
Miért akarsz mindenáron a másik tömegbe tartozni? 😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Néha vicces dolgokat írsz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
azon belül kombit, de ez persze a személyes véleményem...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Röviden: Itthon megy a vita hogy A4 vagy 3-as bömi legyen e!
mindkettõ diesel legyen az a lényeg. (Én persze a BMW-t favorizálom <#rolleyes>#rolleyes> )
Melyik tartja jobban az árát?? (talán ez döntõszerepet játszana.)
ahhoz képest hogy 28 éves jol tartotta magát
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Szerintem randa lett. Kicsit mintha a Cadillac kocka designját próbálta volna koppintani a merci, de eléggé bénán.
formája nekem is nagyon bejön, élõben még nem volt hozzá szerencsém
nem véletlen kismusztáng a beceneve!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
talán hogy nekem legyen pénzem?