.
-
Borg #49830 Hát nemtom, szerintem eléggé szétszórt cikk. Némelyik mondatával rögtön ellentmond egy másiknak.
Az tény, hogy a 4 ajtósat mióta bevezették, jobban viszik (vinnék) mint az ötajtósat. De ettől még azt is viszik mint a cukrot, hónapokra előre elkelt már mind amit ide szántak.
Nekem valahogy a hátsó lámpája nem tetszik, de a hátsó futóműve viszont jobb mint az 5 ajtósnak, épp ezért is lehet ezt már VSA nélkül IS rendelni, ha akarom. Míg a másikat csak VSA-val.
Ezt a csomagtartó méret, meg hátsó ülés beltér méretet minden egyes modellnél minden tesztben eljátsszák, és az autók 90%-a elvérzik rajta. Pedig én sem, és valszeg más sem úgy megy be a kereskedésbe, hogy ÉN elférek e hátul. Mert nem nekem kell, max a gyereknek. Aki meg szumósokat akar hátra ültetni, vegyen dacia logant.
Én mondjuk mikor tesztvezettem, nem voltam hanyattesve az ivtec-től, meg a fogyasztásától sem. Az egy szép meg jó dolog, hogy egész alacsony fordulattól húz végig, de nem egy extra feeling. Sokkal jobb volt a sima VTEC, ahol bizony rúg a hátadba egyet 5200 körül. És akkor azt szereted is leforgatni. Ez meg csak olyan "jó" végig, de semmi extra. Ahogy pl az accord 2.0 ivtec is. Szal újdonságot semmilyen téren sem jelent, a fogyasztásával meg főleg nem. Főleg ha nem forgatta 5500 fölé, akkor hondás viszonylatban nem meglepő a jó fogyi, hisz a vtec/ivtec részben erre van kitalálva.
Az meg hogy nincs TP és RDS a rádióján tény és való, és egy vicc :) De állítólag többek között a magyar piacot tisztelték csak meg ezzel a verzióval, mert valami 6 félével szerelik valójában, és itthon is, de főleg nyugatabbra olyanokat vittek amiben van. A logikát nem értem benne...
A műszerfal meg max annak furcsa, aki csak pár percre/órára viszi el. Teljesen jól megszokható amúgy, és aztán praktikusabb mint a többi, minden eddigi user szerint. Normál vezetés közben a km óra sokkal inkább fókuszban van, és ez így is van jól. Ha húzatás, váltás van, akkor lehet koncentrálni csak a fordulatszámmérőre, minden más zavaró tényező nélkül :)