Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Má'pedig kell. Nincs download link, csak login to download.
CSOCSO
nem kell regelni.. tudsz anelkul is tolteni..csak ugy lassu..
tegyetek be a flashgetbe
esetleg siman jobb klikk es ugy

vagy igy?
CSOCSO
rohadt jo volt a video😊 nevettem csomoszor😊 elkepeszto hogy ezek mit ossze-vissza tudnak baromkodni😊
Jeremy beall kocsival a vonatba ami atviszi az ocean alatt.. a dolog ugy nez ki hogy hatul beautozol es elmesz a helyedig nyilegyenesen..
jeremy gondolkodasmodja:
-Vajh' ki mehetett itt a leggyorsabban? (belenez pimasz arccal a kamcsiba es elkezd gyorsitani😊))
-Nem.. Nem.. nojj fel! nojj fel! (mondja sajat maganak komoly fapofaval

meg ilyenek hogy: mindenem megvan hogy ebren maradjak: kave, energia ital... eees.. 600 loero😊
DanielT
Büdösmód nincs kedvem regisztrálgatni, ha direkt linket enged a site, akkor dobj egyet lécci.
CSOCSO
racingflix

innen lehet tolteni..fentvan egy csomo resz csak nektek baromi lassu lesz..
robotnyk
idevele.
Falconer
Add a linket!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

DanielT
Linket! 😄
CSOCSO
MB SLR vs. Power Boat
Top Gear's latest challenge in which they race the Mclaren Mercedes SLR against a power boat from London to Oslo (1,320 mile distance).

LOAL😊 mar toltom is.. mindjart itt van😊
[Walaki]D`Lair
ez nekem tetszik...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Falconer
Nice! Az nekünk is megvolt, de a miénkben nagyobb a motor😊 (régi A6, 2.5TDI)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CSOCSO
adj cimet es felteszem!!! 800 mega kell.. van hozza felirat is!
[Walaki]D`Lair
nemtod feltenni valahova?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
persze azert az autofelhozatal egy FnF hez kepest szegenykes...

kb 3 szor feltuno a CGI... ha egyaltalan van tob mert eleh elethu mindig minden..csak 3 szor volt gagyesz CGI.. ja meg az erdekes hogy az egyik resznel egy mittom en.. mondjuk 99 es S merci van a masik alkalomnal mar csak egy .... 94 es S merci van.. ezt nemtom hogyan hoztak ki..
CSOCSO
Nah! Meglestem az Initial D fimet😊
Mit is mondhatnek? kisse elfogult vagyoka temaval kapcsolatban, mivel az AE86 naon tetszik... es jot is mennek vele a filmben.. a sztori egy kicsit szegenyes.. bar nem olyan happy endes, de azert valami olyasmit elbirtam volna viselni hogy mondjuk takumi apja (tofu?) meghal egy versenyben.. es a toloszekes tuningzseni bratyo megtanitja takumit driftelni versenyezni es megepitik a 250 lovas AE86 ot.. vagy valami...nohde mindegy..szal egesz jo volt a film. mindenesetre ezeka driftelos versenyek erdekesebbek valamivel a Fast and Furiousos gyorsulgatasoknal meg egyenesben valo elozgeteseknel...
szal...
6.5/10

Kit--Kat
hehhe😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Adi
220 megvóóót!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kit--Kat
remélem tefotóztad😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Adi
He-he!😊
M7
318TI

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
gecc😊 ma lattam egy osregi citroent!!!😊))))))))))
[Walaki]D`Lair
Pfejj

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

RelakSfromhome
Így mindjárt jobban néz ki, mint a c4!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

bobka
akkor bocs 😊

bobka.uw.hu

[Walaki]D`Lair
Nem fake, de régi és ezt már lehet kapni amerikában...😊

bobka
lehet hogy fake de azért beteszem

bobka.uw.hu

DanielT
Némi infó. Nekem mondjuk nem tetszik az elsõ lámpája. Olyan mintha egy Noble lenne.
Kit--Kat
na ez márr túlzás kategória, 800 lovas Ferrari háth na akkor gondolom ezt a kõnigsegg és társainak küldték, hogy lehûtsék meguk😊

DanielT
FXX
Kit--Kat
van most valami továbbfejlesztett Enzo, asszem valam FX akármi a neve és 800lovas motorja van, nagy szpojlerejket kapott, na ezz már gyilkos auót lehet

Falconer
Régi, '91 es évjárat, de csak negyvenezer kilométer van benne. Elég szép auto szerintem az is.

CSOCSO
nahjo de en uj kocsirol beszelek.... azert egy zsir uj eclips ejobban megeri a 23 ezret mint egy regi nsx.... bar azert az nsx jobban bejon😊
Falconer
5milla forintban, az olyan 23-24k dollár, persze ez is használt.

Falconer
Használt 😊 De hülye leszek ujat venni, ha használtan sokkal olcsóbb.

CSOCSO
te itt valamit beneztel... egy uj NSX 90.. azaz kilencven ezer DOLLARNAL kezdodik.. es meg nalad sincs!!! mire kezhez kapod lesz 95...
lehet hogy te valami regebbit lattal.. dehat regebbi eclipset en is megkapok 4 ezer dodoert... szal az nem erdekel...
CSOCSO
es az mennyi?
Falconer
Acura NSX, 23800.- €

Falconer
Hát én vennék inkább egy Maserati Ghiblit

CSOCSO
szerintem naon zsiiir😊 igy most hirtelenjeben nem tudnek mondani faszabb szebb kisportkocsit ebben az arfekvesben😊 meg a celicanal is jobban tetszik😊
CSOCSO
ja es bar az oldalon fentvan ket reklam de a legjobbikat nem tettek fel😊 a reklam lenyege hogy megy NY ban a hazak kozott az eclipse.. ures utcak csak o... eler egy keresztezodeshez ahol elotte egy corvette all.. a regebbi tehat a bukolampas.. es hirtelen lecsukodik a bukolampa ahogy all az eclipse elott.. es az eleje az autonak meghajol ( tehat mintha lowrider lenne es az elso lengok osszemennenek) elfordul az eclips emegy tovabb.. jobb oldali beagazasnal van 2 auto.. azok is mind meghajolnak😊 megy tovabb eler valami helyre ahol van vagy 15 auto.. azok is mind meghajolnak neki😊 hahh LOAL😊 hatalmas reklam
Falconer
Nem rossz a design, de nekem nem tetszik.
Lehet, hogy kis szar hibája van, de ha attól már használhatatlan lesz az autó... Jobb azt visszahívni, ha a többi is tönkremegy, akkor az nagyon rontaná a hírnevét.

CSOCSO
Bazz.. azt kell mondanom, hogy az uj Eclipse 2006 NAGYON utos lett!!!!!
mostmar TV ben is reklamozzak, es.. es nagyon duuurva😊))
igaz kisse dragabb mint egy TC de jobban is tetszik igy hirtelen felindulasbol!!
faszan nez ki MINDENHONNAN!!!! elolrol hatulrol felulrol, oldalrol.. bejon minden porcikaja.. foleg ha a spoiler kittel rendeli az ember.. en osszetettem magamnak egy specit.. 23 ezer a vege... erre meg rajon egy ket dolog.. kezembe csak 25 ezernel lenne😞 sajna...
nagyon bejon csak kisse draga...
de a lenyeg hogy UBERUL eltalalta ezt a kocsit a mitsu!!! grat nekik!!!
csak az a ciki hogy a ket honap alatt eladott peldanyokat MAR MOST visszahivtak mert ket auto meghibasodott es a tobbi is veszelyben van.. amugy termeszetesen nem felrobban az auto vagy valami.. hanem valami kis szaros hibaja van.. nah mindegy..
CSOCSO
jaja zsiiir volt😊 mindnekinek kotelezo😊
Falconer
Még egy Citroen, még csak tanulmány. Térhálóval.

Falconer
Na itt vannak, sztem egész szép lenne, de a hátulját miért kellett így elrondíani<#szomoru2>

Crazygirl
tenyleg...!! nem is figyletem. Tok ari... <#hehe>

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Crazygirl
letsziiii... igen

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Falconer
Citroen C6ot hátulról láttátok már? Még egy olyan ocsmány seggü autó szerintem nincs. Rakjak be képet?

I.C.ram
ja 😊
GregSB
álmos BMW 😄DD