.
  • Cvd
    Az a gond ehogy tényleg az F1-ről szokás állítani hogy a legmenőbb - már ahol azt nyomják legjobban. Az USA-ban kiröhögnének ezzel a kijelentéssel, ott pl. sehol sincs. Mi az a konkrét és szilárd alap ami alapján ki lehet jelenteni hogy neked lenne igazad és nem nekik? Semmi. Egyszerűen azért állsz az F1 oldalán mert ide születtél. Ha az USA-ba születsz akkor most azon röhögnél hogy hogyan lehet királykategóriának hívni azt ahol pl. benzinnel mennek az autók, nincsen turbo, ésatöbbi. Mondjuk valszeg a leghúzósabb technikában, de a folyamatos szabályozásoknak köszönhetően már régen nem a csúcs másban. A technika meg nálam nem emeli uralkodó pozicióba, miközben már alig van igazi verseny, kemény helyzet vagy izgalom benne. Ilyen alapon egy vitorlásverseny kisebb értékkel bír egy motorcsónakversenynél, a Tour De France a MotoGP-nél, és még sorolhatnám, hisz a másodikakban az elsőkre épülő de fejlettebb technika szerepel.

És továbbra is azt tudom mondani hogy én az F1 szériát hasonlítottam (nemcsak) a Nascar-hoz, és nem az abban szereplő autókat. Ahogy nézem te még mindig nem fogtad fel a kettő közötti különbséget. Nem szeretnék mégegy olyan okoskodásra válaszolni ahol azzal jön valaki hogy pedig egy F1-es ugyanazon körülmények között gyorsabb (vagy kiragadva 5 másodpercet - eszembe se jutott hogy valakinek esze legyen), mert soha nem is állítottam az ellenkezőjét.