Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Na azért ez nagy butaság...
Kit--Kat
most miilyen hemzsegésrõl beszélsz??:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
Ne hemzsegjél hülyeséget...mellesleg még a szaros S70-esemben is volt távirányítású felnyíló LCD kijelzõ... 😛PP
(inkább nézz be a world racing 2 topikba, van ott számodra is egy-két érdekes morzsa...)
I.C.ram
Ilyen kinyíló LCD az unokatesóm S60-asában is van 😊
Kit--Kat

Fent középen nyílik fel az LCD kijelzõ😛PP
Nahh 1 ilyenhez sehol sincs a Maybach mer nincs ilyen eleganciája.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DanielT
Inkább mondd azt, hogy neked jobban tetszik.

Nekem a Maybach kívülrõl abszolút jellegtelen hosszú amerikai limuzin. Az, hogy belepakoltak rohadt nagy foteleket, meg gyémántból van a lábtörlõ, rohadtul nem érdekel, mert ehhez ész nem kell, csak bele kell rakni és a vevõ kifizeti.
Taranov
Képet!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Neked lehet, hogy jobban tetszik, én meg pl. úgy gondolom, hogy a két márka eleganciában nem összehasonlítható.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kit--Kat
nekem 1 feltúrbozótt S-osztály jut róla mindíg eszembe

Kit--Kat
a 2002es szérájú Rolls-oknak valami eszméletlen szép belsõjük van, meg kívülrõl is gyönyörûek<#eljen>

[Walaki]D`Lair
Pedig a Maybach sokkal sokkal szebb

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
Ezzel ellentétben nálam kérdés szinten sem merülne fel, hogy Rolls, vagy Maybach legyen, egyértelmûen a Rollst választanám.
Kit--Kat
nem ma kezdte de ezt nem is tekinteném a 30as évek folytatásának...

CSOCSO
en is eladnam.. mert nincs szuksegem maybach szintu autora.. amugy szerintem uber a kocsi es ha kene valasztani egy olyan utot amibe a p*csamat hurcoljak akkor tuti nem roys meg ilyeneket valasztanek hanem maybachot...
csak megsugom hogy az auto kiallitason 4 szer annyian altak korbe a maybachot mint a roys-t...
es kulonbseg minosegben felszereltsegben nem igazan volt kozottuk..szal mindketto uber nem mondom.....
amugy miutan eladtam a maybachot vennek egy gallardot😊))))))
ahh.. amugy tuti nem igy lenne.. szerintem vennek anyamnak es magamnak 1-1 AMG55 SLK-t... neki feherbe nekem feketebe😊
I.C.ram
Azért a Maybach sem ma kezdte az ipart 😊
[Walaki]D`Lair
Én luxusautók közük...hmm....BMW M6...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
1 biztos én mindeképp ezt venném, maybachot tui nem, akkor már inkább régebbi Royceo Park Ward Kimousinet, annak legalább nem alibi tardíciója van

I.C.ram
Ha hozzám vágnának egy Maybachot, már másnap eladnám... nagyon ocsmány.
I.C.ram
Ez benne a kihívás! 😄 Semmi kaland nincs egy megbízható autóban 😊
DanielT
Egyéb autó: Átveszed újan a szalonból, majd átgurulsz a kútra tankolni és továbbmész.

Régebbi Maseratik: Átveszed újan a szalonból, majd átgurusz a szervízbe és hazataxizol.

Csak viccelek, de nem volt velük rózsás a helyzet. 😊
Kit--Kat
De a régebbi azért már elég elevault volt bár nem tagadom még úgy is nagony ütõsen nézett ki, de ez 1 komplett luxuasautó, sportkocsis menetteljesítménnyel.
Amit megpróbáltak MAybachnál meg az új S-osztályoknál de ezekhez annyira nem illik ez a sportos motorhangolás.

I.C.ram
Bár nekem bármelyik régebbi Quattroporte is jöhetne, ha szép állapotban van 😊
Kit--Kat
ne hülyéskedj velem, mivel a Ferrarisok csinálták😊
és lelehet szállni annyira nem vagyok elvakult...😊

I.C.ram
Kit-katnak is tetszene, mert Ferrari motor van benne 😊
DanielT
Jah, és ha beszéltél volna egy Peugeot -ossal, hogy tahó az õr, tuti beleülhetsz.

Ugyanezt egyébként a Jaguárnál tapasztaltam, csak ott tényleg nem az õr volt a tahó, hanem a márka képviselõje.
Kit--Kat
hátt nálam ez a csúcs a mai luxusautóknál, bármelyik Maybach helyett ezt választanám😊

Taranov
Ezt asszem én is kiválasztanám 😄

I.C.ram
Jó kis jószág az. Szerettem, mikor az volt. Baromi jól nézett ki belül/kívül. De sajna már nincs meg 😞
I.C.ram
Ha választanom "kéne" egy luxusautót, akkor tuti ezt választanám 😊

Taranov
Öreg hiba... 😊

Kit--Kat
jah vagy Alfa ezt ki is felejtettem😊

Taranov
És melyik cég alkalmazta? 😊

Taranov
Én is, vagy inkább Alfa 156-ost.

DanielT
Nos, a security volt tahó, nem a kocsi 😊
I.C.ram
Naja. Ár/érték arányban messze veri a legszarabb minõségû autó is a BMW/Merci-ket, mert ezek a német márkák arra alapoznak, hogy a sznobok úgyis a legdrágábbat veszik... Legnagyobb haszon ezeken az autókon van. Szerintem nem kerül sokkal többe a legyártása egy BMW 7-esnek, mint mondjuk egy más luxus kategóriájú autónak.
Kit--Kat
háthh pedig ez így van, én se venneék 607est akkor inkább Lanciat vagy Mercit vagy Audit.

Taranov
Ezek közül a 406 coupe tetszik, viszont 307-est és 607-est semmiképpen sem vennék.
Az autókiállításon tavaly elõtt pedig a 406-ost nem tudtam egyedül kipróbálni, mert a tahó security rámszólt, hogy nem kéne tönkretenni az autót 😄
Na szóval a Peugeot ezen elbukott nálam, a 20 milliós Mercibõl még azokat a prolikat sem nézték ki, akiknek minden második szavuk a bazdmeg volt.
Mondjuk, ha azzal a valószerûtlen helyzettel számolunk, hogy ötévente veszek 5 millióért egy autót, akkor a Peugeot akár 50 millát is bukhatott volna a biztonsági õrjükön.
Mellesleg csak a Rover volt, ahol le is lehetett ülni asztalokhoz, voltak teasütemények, megkínáltak kávéval...
Csak az a baj, hogy kizárólag MG-k voltak, amiknek elég puritán a belsejük, így az elegancia nem mutatkozott meg.

DanielT
Nah, erre a cikkre kíváncsi lennék, mert nincs olyan gyártó, amely azt mondaná, hogy elégedetlenek az eladásokkal, még ha nyilvánvaló is, hogy nem megy a kocsi.
Kit--Kat
jóhh én utoljára azt olvastam elégedettlenek eladási adataival a pezsóéknál😊

DanielT
Németországban megverte a 7 -es BMW -t ezzel elsõ lett a nagyautók kategóriájában. Nyilván nem teljesítményben, és presztizsben, hanem a vevõk elégedettségében és ár/érték arányban.
Kit--Kat
régen 1 jólmûködõ luxus márka volt valami oka van, hogy idekerült...

Kit--Kat
Hehhe én pont azt hallottam, hogy a 607 vergõdik mer az Audik BMW-k és Mercik között nincs esélye a minõsége miatt meg a sznobság miatt.
Nahh mind1...

DanielT
Nos, az, hogy a Saab image hez nem illik az Opel motor az más kérdés... szükségmegoldás, mert a Saab valamiért nem tudta eladni magát.
Taranov
A Peugeot design-ja tetszik alapjában véve, de annyi van belõle, hogy szörnyen unalmas...

DanielT
Jah, az a Peugeot, amelyik gyárt egy 206 -ost (Legnagyobb számban eladott kisautó európában ezzel egyedüliként megelõzve a golfot)
Az 1007 -es miniként elsõként kapott 5 csillagot a törésteszteken.
A 307 -es az év autója (persze vannak vele hibák).
A 407 -es a legtöbb országban tavaly az év autója (szerintem ocsmodék).
A 406 Coupe a legszebb autók egyike.
A 607 -es nagykategóriában rendkívül sikeres.
Kit--Kat
inkább elcseszett tervezésû okádékok amiket elakarnak hitetni az emberekkel, hogy eredetien néznek ki, nem ám csúnyák...

Taranov
Hát igen, meg mondom, hogy én, ha vennék autót, nem olyat vennék, amit sokan mások, biztos nem vagyok ezzel egyedül, így talán van esélyük a csõd szélén állóknak is.
Még a Fiat hirdet, a Rover hirdetni sem hirdetett.

Kit--Kat
ez így rendbe is lenne, ha nem a Saab-ok motorházeteteje alá kerültek volna 1 svéd hangzású fantázia névvel...

I.C.ram
Az lenne a legegészségesebb, ha megmaradna az erõegyensúly, és semelyik sem szállna el. Erõsödne a verseny, gyorsabb lenne a fejlõdés, stb.
Taranov
Én sem értem, de az embereknek tetszenek a (szerintem) jellegtelen tucatautók.