\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • kokaii
    Na, hát legszívesebben mégis kommentálnám, mert esz a fene érte, de azért mégsem mennék bele ilyen köcsögségbe, hogy miért van számítógépem és netem, ha nem tudok 6000et kifizetni bérletre.

TÚLZÁSBA VITTED KISSÉ!

Továbbá nem laknék albiban, ha adnának hitelt, mert ezt a pénzt a törlesztésre is tudnám fizetni. De nem ez a téma.

VISZONT! :

Senki nem szólt az ellen, hogy ugyebár a szolgáltatásoknak ára van, amit ki kell fizetni. Természetesen mindenért kell fizetni.
    DE nem mindegy milyen mértékben és mennyit.

KI KELLENE RÚGNI MINDEN ELLENŐRT!És a sok k.. biztonsági őrt. ÉS, ha felszabadul a fizetésük, máris lehet olcsóbb a jegy, amit esetleg meg lehet fizetni.
    Mert az ember nem ingyen kívánja a dolgokat, ilyen elvárása senkinek nincs! Szívesen kifizeti, ha reálisnak tartja az árát.

És ugye nem bolt a BKV, hogy megválasszam mit engedhetek meg magamnak, és van választásom, hogy az olcsóbbat veszem, mert nem engedhetem meg magamnak a drágábbat, vagy ma éppen lemondok az evésről, mert holnap lesz fizetés és nincs egy árva buznyákom sem, de sebaj, holnap estig kibírom. Legalább nem hízok.

A szomszédom pl, 60 ezret keres, a felesége gyesen vagy min van 21 ezerrel,10 évig.3 gyerekük van és ápolásra szorul az egyik. történetesen nem azért vállaltak 3 gyereket mert olyan gazdagok és ennyit akartak, hanem, mert ikrek lettek.Most 9 évesek.
    Számold már ki, hogy a két felnőtt bérlete 12000.- !!! és 3 gyereknek nem tudom az árát, talán össz 7500. Az durván 20.000.-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAVONTA!!!!
    80 ezerből, rezsit fizetni, meg mindent és 5 embernek élni, ruházkodni stb.. és 20.000.-et mi a francból fizessen?

És hányan vannak ilyen helyzetben????

Az én helyzetem szinte dettó ez, mert én sem keresek sokkal többet és fenn kell tartani a k.. drága albit és rezsit fizetni és élni.

De nézd ahol rokkantnyugdíjas van fiatalon és a párja gyesen vagy ápolásin, vagy munkanélkülin. Az emberek többsége így él. Miből lehet kifizetni ennyit közlekedésre?

Nem beszélve arról, hogy már lassan büntetik az embert mert Pestre mert születni. Ki tehet róla, hogy ekkora ez a város és ha nincs lóvé akkor itt nem lehet gyalog eljutni sehová. Bezzeg, ha faluba születtem volna, ott ingyen közlekedhetnék, mondjuk pl okáért a munkanélküli segélyből, vagy gyesből.

Tehát büntetve vagyok, hogy ide mertem születni.
    Alanyi jogon kéne járjon a közlekedés, vagy az a minimum,hogy itt sem lehetne drágább mint vidéken!!!!!!!!!!!!
    Itt a tömeg jobban behozza a közlekedés fenntartását, mint vidéken a 3 ember/utas.

EL LEHET GONDOLKOZNI!!!!!!!!