\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • kokaii
    Azért ne a bkvről gondolkozz pozitívan. :) Kérlek!
    Tegnap reggel, 18 percet késett a busz. A főnököm ki akart rúgni, mert késtem 3 percet miatta, pedig mindig negyedórával előbb itt vagyok a melóhelyen mint kellene. Ráadásul tömve volt a busz és kiszakadt a kabátom az ülés fogntyújáról felszaggatott burkolattól és rálépett a cipőmre egy pasi telitalppal és főnök ezen is ki volt akadva, hogy nem elég, hogy kések, szakadtan és mocskosan merek idejönni.

Ma reggel a villamos megállt útközben és kiszállt a soför, üvöltve végigment a szerelvényen és a végén álló gyerek füléből kitépte a fülhallgatót és szidta és káromkodott, hogy ő így nem tudja a munkáját ellátni, ha állandóan itt zizegtetik azt a k.. szájba..b.. sz..t!
    És akinek nem tetszik, hogy őt ez zavarja, ez az örökös zizegés, az üljön be és vezessen és próbálja meg ellátni a munkáját ilyen körülmények közt.
    Miután megint hajlandó volt a munkáját ellátni,folyton kicsapkodta az ajtaját és hátrafordulva üvöltött, hogy hallom ám a sustorgásokat! Be lehet fogni, vagy megáll és le lehet szállni.
    Az tök mellesleges, hogy mikor először kiba..ta az ajtaját, azt a hátamnak lökte úgy, hogy még most is fáj.

Hozzátenném, én a vezető mögött állva (ugye ülőhelyem szinte soha nincs!)
    és a többi utas se hallottuk a gyerek zizegését.

Ma reggel nem késtem e miatt, csak 10 percel később értem ide, mint szoktam. Épp munkakezdésre estem be. És eléggé fáj a hátam. Biztos belilult.
    Ha belegondolok, hogy ezekért még fizettem is volna...