Nagyszerű. Érdekes figyelni ahogyan ugyanarról a márkáról teljesen máshogy vélekednek a fórumozók. Nagyjából ez számomra annyit jelent, hogy akinek volt valamilyen márkájú cucca, és bevált neki az dícséri, akinek meg ugyanaz nem vált be az szarozza.:)
Vettem most valamit. Ha beválik dícsérni fogom, ha nem akkor szarozni.:D
Amúgy olvastam olyat az ASUS-ról, hogy szar, máshol meg dícsérik. Az ASrockról is olvastam mindenfélét, bár a fórumokon a szarozós hozzászólások általában 2006 előttiek. Nem tudom, majd kiderül. Amúgy meg van rá 3 év garancia, ha szar az nekik rossz, nem nekem.:D
Ha már jó vagy rossz dolgoknál tartunk. A vinyó márkája akkor változott WD-re amikor meglátta a számítógépboltos az eredetileg megjelölt Samsungot, és heves fejcsóválásba kezdett. Állítólag nagy százaléka vissza kerül hozzá garanciális javításra, majd csere, és a csere is garanciális javításra.:)
Ugyanakkor pl a Chieftech tápra akivel eddig beszéltem mindenki azt mondta, hogy az egyik legjobb, viszont itt korábban az is a leszarozott dolgok listáján volt (asszem Maszka írta, hogy az AMD procin kívül minden fos:D)
Szóval annyi a végkövetkeztetés, hogy kipróbálom, és majd tapasztalat alapján kialakul a saját véleményem.
Az ár meg megintcsak érdekes kérdés. PH-n tudtam volna olcsóbban is, pár ezerrel, viszont se számla, se garancia. Vagyis van garancia, az eladón keresztül. Elhiszem, hogy korrekt, de mi van ha elüti a villamos?:D