• Gyöször
    Gép vételnél mindig ez van. Ha csak ennyit teszek hozzá akkor eggyel jobbat tudok venni, stb.

Vagy van egy pénzmagod amit el tudsz költeni és akkor megnézik neked a szakértők, hogy mi fér bele, vagy eldöntöd tesztek alapján, hogy na neked ez meg ez meg amaz feltétlen kell, mert csak és akkor addig kuporgatsz míg össze nem jön.

Nekem a 965ös x4 mellett egy GTX 560 videókari van. Ez úgy jött össze, hogy megvettem a procit és a lapot de nem volt pénzem VGA-ra, ezért az integrált amd 4250el neteztem. És folyton jött, a hibaüzenet, hogy a videóvezérlő súlyos hibát észlet ezért alaphelyzetbe állt vagy valami ilyesmit írt ki. Egy ideig elsötétült a kép majd visszajött. Akkor gondoltam, hogy erre nekem nincs szükségem ezért vettem egy nV-t a másik meg az volt, hogy szeretem használni az egyik videóvágó progit ami akkor csak nV VGA-t tudott használni besegíteni a procinak. Ezen két érv miatt van nVidiám. Hogy azóta mit javult az ati driver nem tudom. Mostanában alig van bekapcsolva a gép és nem tömörítek videót lehet egy időre kiveszem belőle a GTX-et és akkor meglátjuk mit csinál az alaplapi ATI és legfrissebb drivere mostanában.