-
Hajtom ezt az x4 965öt, meg mellette van az A64 3200+ S754 AGP. Az újban GTX560van ezzel sosem volt semmi baj mióta betettem, előtte az alaplapi HD4250el neteztem és napjában 5x jött egy hibaüzenet miután visszajött a kép, hogy a VGA illesztő leállt, de újraindult ollé. Egy jútyúb videó is megfeküdte a gyomrát ha olyan kedve volt.
A régi gépben egy asus HD3650 silent muzsikál mert kapott egy hűtőt 9cm lassan forgatva, így 85 helyett 50 fok a GPU max. hőmérséklet. Illetve mindkét háznál odafigyeltem a jó szellőzésre. Semmi baj nincs a gépekkel leszámítva azt, hogy a régi gépen a VGA driverrel mindig meggyűlik a bajom. Nem száll el hibákkal, hanem hiába akarom fullsren re rakni a játékot, az akkor is window módban fut, ha uninstallálom az ASUS Smart doctor progit, mert idegesít, hogy írja az FPS-t a bal felső sarokban (kikapcsolható opció, de nem érdekli, hogy kikapcsoltam :D), akkor egy darab játék nem indul el, akármilyen drivert régit vagy újat teszek fel mindegy. Most lecseréltem a jó öreg 15" CRT monitort egy 19" wide 1440 x 900 ra, mostmár ami eddig ment játék az sem megy. Érik egy erős format C de nincs időm meg annyira nem érdekel csajom netezik rajta, ha én is itt ülök az újnál. Évente 1-2x lenne LAN party valami ótvar régi játékkal, de ebben nem partner a VGA vagy a driver vagy akármi :))
Ismerősi körben van 3 db ennél is régibb gép, egy Celeron 1100 fut egy epox lapban s370 foglalatos. Elkezdett butulni a helyzet, kifagyott újraindult, majd szerencsére hamar eljött az az állapot, hogy el se indult. Ránézésre 2 kondi kifolyt, mindenféle weller páka nélkül hagyományos vezeték forrasztásra alkalmas eszközzel kicseréltük az összes kondit azóta gondtalan a pécé, és ez már minimum 2 éve volt.
Ezen kívül a két S478 közül az egyik gondtalan (asus de anno olcsó nem über tuning drága deszka), a másik meg matsonic alaplapban van, azon lefelé kellett tuningolni kicsit, hogy ne fagyizzon sokat.
Nekem van még 3db s370 foglalatos deszkám sokféle procival, mikor volt időm ezeket tuningolgattam hobbiból, mindegyik megy ahogy kell.