-
Zerg #89 Hali!
Nagyon tetszik nekem ez a jatek, bar en szinte minden RPG-vel igy vagyok.
PC-n mar maga az EOB sorozat is eszmeletlen jora sikeredet, a Wizardry7 valami felemetesen jo volt a maga idejeben (sot talan mind a mai napig ez a legjobb RPG, tudom ez szubjektiv dolog, de magam reszerol ez all), s meg kell, hogy valjam, hogy a Wizardty 8-ban sem csalodtam :). Az izometrikus nezetu RPG-k is nagyon tetszenek, ugy mint a BG sorozat es klonjai. Tehat RPG szintjen amolyan mindenevo vagyok. Meg a Diablokat is vegignyomtam :), bar nem neveznem oket RPG-nek, ettol fuggetlenul van hangulata azoknak is...
Az Elder Scrolls-t nezegetve az az erzesem, hogy innen mar elcseszni nehez lenne. Egyetlen aprosag nem tetszik benne, de evvel talan egyedul vagyok. Tehat a magia rendszere nem tetszik, utalom az ilyen keveros-kavoros magiakt. Tudom szinesiti a jatekot, de en megis idegenkedem tole. Ez van. Ha a harcrendszert nezem, akkor mar jaul a kep, bar a Wizardry sorozat harcrendszere nekem jobban fekszik. Tudom sokan nem szeretik az ilyen korokre osztott harcrendszereket, de annak is meg van a szepsege. Talan egy ennyire off-line rendszerunek tervezett jatekbol kar volt kihagyni a korokre osztott harcrendszer valasztasanak lehetoseget :(. Persze nem arra celzom, hogy kizarolag ilyen korokre osztott csata legyen benne, de legalabb valaszthatna a user, hogy neki melyik a megfelelobb.
Na mindegy ne sirankozzak tovabb, mivel ezek amolyan muvi problemak, inkabb turelmetlenul varjuk ezt a progit.
Az igazat megvallva en nem mernem neki lattatlanba odaigerni az ev RPG cimet, hiszen van meg 1-2 nagyagyu idenre tervezve, hogy csak egyet emlitsek az oriasok kozul: NeverWinter...
Az ev jateka cimet meg foleg nem mernem ennek itelni, foleg annak tudataban, hogy nehany nap mulva kint lesz a Heroes of Might & Magic 4 :)))))))
Bocs nem akartam offolni ezzel a Heroes 4-es oromodammal, csak jelezni akrtam, hogy az ev jateka cimmel vigyazni kell!
Zerg