Elder Scrolls 3: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném tudni,hogy van e olyan mod ami felturbózza a grafikát?
Telepíteni szeretném a játékot, de nem engedi, hogy megadjam a telepítési helyet. Ráadásul másik partícióra akarom telepíteni. Valaki ötlet?
Köszi!
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata
Meg szeretném kérdezni ha vámpír lettem hogy gyógyulhatok ki belõle?
Meg alszok és eggyre kevesebb lesz az életem!
Mit csináljak?
\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"
DE Ha tud vki segíteni azt nagyon megköszönném😊
Nem találok egy Dwermer Puzzle box nevû tárgyat az elsõ küldi a fõ szálon. Hol van? Mármint a romokon belül hol? PLZ ha vki tudja hol találta meg léci szóljon! Elõre is köszi.
Ellenben lesz sok más érdekfeszítő dolog... :-)
Riszpekk
Láttad te az Etherlordsot? Nekem a heroes sorozat ekkor dölt meg, a stratégiai rendszere sokkal jobb, igaz a pályák silányabbak de nincs ilyen hogy ötvenfeketesárkányegycsapásbóllenyomjaazegészsereget. Minden hős "varázsló", ugy kell beidézni a monstereket, fix számú varázslatod van amiből besorsolja a castolnivalót. Már a repertoárod összeállításánál is stratégiázni kell. Minél több kör eltelik a csatában annál erősebb varázslatokat lőhetsz el, és ha túltápolod magad akkor könnyen lehet hogy az első pár körben nem fogsz tudni varázsolni. És teljesen 3D-s!
Nagyon tetszik nekem ez a jatek, bar en szinte minden RPG-vel igy vagyok.
PC-n mar maga az EOB sorozat is eszmeletlen jora sikeredet, a Wizardry7 valami felemetesen jo volt a maga idejeben (sot talan mind a mai napig ez a legjobb RPG, tudom ez szubjektiv dolog, de magam reszerol ez all), s meg kell, hogy valjam, hogy a Wizardty 8-ban sem csalodtam 😊. Az izometrikus nezetu RPG-k is nagyon tetszenek, ugy mint a BG sorozat es klonjai. Tehat RPG szintjen amolyan mindenevo vagyok. Meg a Diablokat is vegignyomtam 😊, bar nem neveznem oket RPG-nek, ettol fuggetlenul van hangulata azoknak is...
Az Elder Scrolls-t nezegetve az az erzesem, hogy innen mar elcseszni nehez lenne. Egyetlen aprosag nem tetszik benne, de evvel talan egyedul vagyok. Tehat a magia rendszere nem tetszik, utalom az ilyen keveros-kavoros magiakt. Tudom szinesiti a jatekot, de en megis idegenkedem tole. Ez van. Ha a harcrendszert nezem, akkor mar jaul a kep, bar a Wizardry sorozat harcrendszere nekem jobban fekszik. Tudom sokan nem szeretik az ilyen korokre osztott harcrendszereket, de annak is meg van a szepsege. Talan egy ennyire off-line rendszerunek tervezett jatekbol kar volt kihagyni a korokre osztott harcrendszer valasztasanak lehetoseget 😞. Persze nem arra celzom, hogy kizarolag ilyen korokre osztott csata legyen benne, de legalabb valaszthatna a user, hogy neki melyik a megfelelobb.
Na mindegy ne sirankozzak tovabb, mivel ezek amolyan muvi problemak, inkabb turelmetlenul varjuk ezt a progit.
Az igazat megvallva en nem mernem neki lattatlanba odaigerni az ev RPG cimet, hiszen van meg 1-2 nagyagyu idenre tervezve, hogy csak egyet emlitsek az oriasok kozul: NeverWinter...
Az ev jateka cimet meg foleg nem mernem ennek itelni, foleg annak tudataban, hogy nehany nap mulva kint lesz a Heroes of Might & Magic 4 😊))))))
Bocs nem akartam offolni ezzel a Heroes 4-es oromodammal, csak jelezni akrtam, hogy az ev jateka cimmel vigyazni kell!
Zerg
B&W: mire az ötödik szigetre érsz már azt sem tudod mit tud a monstered meg mit nem. Ilyen bugos játékot ilyen propagandával kiadni ?? A kódolásról meg nem is beszélek, nem gyenge a gépem de ez azért túlzás ahogy ez fut.
Lineáris RPG: Engem a Planescape: Torment hangulata nagyon megfogott, a BG messze kullog utánna.
A Wizardry 7-et aki szintén megcsinálta annak öszinte tiszteletem, nem kis kihívás (türelmileg sem)! A 8-as ahhoz képest kirándulás de nagyon jó.
A Morrowind nagyon király lesz, szerintem a Summonerben is nagyon eltalálták a 3rd persont. Sokat dobott a hangulaton.
Amit nagyon várok még az a Freelancer, de nem akar megjelleni (2000 Tele) 😊, teljes világ, szabad cselekedet, hajrá !
Propagandajátékosok várom a fikázást!!
Elnézést ha kicsit éles hangnemben irtam de hihetetlen mennyi és mekkora szarságokat adnak ki manapság, ez felbosszant mint true gamert!
Bocs!
Akkor én (+ Guru) tévedtem, és ennek csak örülni tudok. Reméljük a Morrowind is hasonló siker lesz!
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

A B&W nem hozta vissza a pénzt (PC Guru Gondolatébresztő c. cikke) Aki pénzt akar keresni, az csinál Harry Potter-t és Deer Hunter-t. Bukott játékok lettek (anyagi szempontból) olyan nevek mint a Battlezone, a Neverhood és pl. az Anachronox is, amiről sokan sajnos nem is tudják hogy milyen kiváló játék. Figyeld csak meg: a legtöbb játék egy kaptafára készül (lőjj le mindent FPS, unalmas vagyok RealTime Stratégia, be se töltsél Tycoon-manager, Diablo-bőr hack 'n slash stb.) Aki játékot fejleszt PC-re az NAGYON nagy fába vágja a fejszét (nem mindenki Blizzard) És ami a másik tragédia: konzolon még a leggagyibb játék is profitál két év alatt egy-két milliós hasznot. Sok cég leáll a PC-s fejlesztéseivel. Olyan nevek mint a Final Fantasy pedig visszahozzák (csak a jogdíjakból!) a konzol fejlesztési-előállítási veszteségeit. Sajnos ez van: a Pc-s játékpiacra nehéz bevinni egy újdonságnak számító játékot.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
MOST!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Nemrég azt mondta valaki hogy merjünk nagyot álmodni. 😊 Csak az általad vázolt játékhoz kéne egy 100-150 fős csapat kb. három éves munkája.
Maradjunk inkább a szépnél. Sajnos a trailer-ből nem tudhatjuk meg, mennyire összetett RPG-vel van (lesz) dolgunk. A Gothic után legalább azt a szintet hoznia kell. Mindenki nagy pukkanásra vár, lehet hogy tudnak valamit...
Amúgy a magyar szerver behalt, nekem egy német oldalról sikerült leszedni. (Jellemző: a magyar oldalak meg sem nyikkannak, a Google keresés után ugyanez az ábra a környező országokkal... a német oldalról meg három perc alatt lejön...)
Mégis hogy gondoltad azt, hogy a Morrowind mellé állítasz egy Diablo-t??? 😊))))
Riszpekk
Öcsém, már be is kopiztam txt-be az egészet, ezt mindenkinek meg kell mutatnom 😊))
Huh, ettől kifeküdtem 😊 Bazzze, nem mondod, hogy Diablózás (magyarul balklikk-bajnokság) közben ragadt rád ennyi intelligencia! 😊))))))
Riszpekk
nem, sajnos. hanem már túl vagy azon a ponton, ahonnan még visszafordítva elbutulásod, értelmes szapienszt lehetne faragni belőled.
Riszpekk
Szép is lenne, ha ilyen primitív baromságokat is RPG-nek neveznének.... Mégis hol van neked ebben szerepjátszás?
Riszpekk
hadd kérdezzem már meg, neked megvan a d2? láttad mi van a dobozára írva? ... na látod.
A BG az izometrikus 2D.
Riszpekk
Riszpekk