• Pöty
    Én őszintén utálom az ilyen propagandajátékokat mint B&W, az egész TOMB RAIDER sorozat kivéve 1-es, és társaik... Hol ér fel a Tomb Raider pl egy Drakanhoz ?? A Diablo II-is milyen lett öregem? Három hét alatt Hellen is végigvittem utána mondom visszairom a küldetéseket hogy legyen még értelme erre kiszurja a szemem a karakter átirhatósága. Ezért izzadtam három hétig !?! Rengeteg tuti jó játék van, de többnyire csak ezek a propagandaszarságok mennek. :((

B&W: mire az ötödik szigetre érsz már azt sem tudod mit tud a monstered meg mit nem. Ilyen bugos játékot ilyen propagandával kiadni ?? A kódolásról meg nem is beszélek, nem gyenge a gépem de ez azért túlzás ahogy ez fut.

Lineáris RPG: Engem a Planescape: Torment hangulata nagyon megfogott, a BG messze kullog utánna.

A Wizardry 7-et aki szintén megcsinálta annak öszinte tiszteletem, nem kis kihívás (türelmileg sem)! A 8-as ahhoz képest kirándulás de nagyon jó.

A Morrowind nagyon király lesz, szerintem a Summonerben is nagyon eltalálták a 3rd persont. Sokat dobott a hangulaton.

Amit nagyon várok még az a Freelancer, de nem akar megjelleni (2000 Tele) :), teljes világ, szabad cselekedet, hajrá !

Propagandajátékosok várom a fikázást!!

Elnézést ha kicsit éles hangnemben irtam de hihetetlen mennyi és mekkora szarságokat adnak ki manapság, ez felbosszant mint true gamert!

Bocs!