Indigo: Na igen az opera okos :) én is csak azt használok így azzal kipróbáltam és láttam frankó minden, magamtól nem is volt annyi eszem, hogy leteszteljem IE-ben is. Tulképp, ha Bosmer a gumininja fórumról nem hívja fel a figyelmemet arra, hogy más böngészőknél gond van a Try -os átirányításokkal, akkor a mai napig gőzöm se lenne a dologról, úgyhogy ezért köszi neki ;)
tibor16: UW nél sajna fájlméret korlát van(ebbe a PortMournhold és Faház nem fér bele) bár azt megcsinálhatnám ott is, hogy a fájlokat felrakom valami más tárhelyre és csak linkelek, de már egészen megszoktam ezt, hogy a szolgáltató jön, letörli az oldalt nekem meg csak fel kell tenni az egészet újra :). ATWt bírtam nagyon, de amikor morcos lettem rájuk és felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy ugyan árulják már el, hogy mé kell letörölgetni a dolgaimat folyton, ha 1x nincs benne törvénysértő és ezt az egy oldalamat kivételesen 5embernél több látogatja, akkor azt a választ kaptam tőlük, hogy: A törlést egy automata rendszer végzi és ők nem tehetnek semmit. Erre má nem volt kedvem megkérdezni, hogy ez a csodásan automatizált rendszer szerintük jól végzi e a dolgát :)