ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • Bucsek
    Sziasztok, sokszor írtam már ide, és kértem segítséget, csak mindig változott valami, hogy éppenséggel milyen vga-t vegyek :D

Most azt hiszem végleg döntöttem, csak megint az lesz, hogy a segítségeteket kérem :)

Kiszemeltem egy GTX 970-es vidikarit.
    Na már most a jelenlegi konfigom:
    Alaplap: MSI H87M-G43
    CPU: Intel Core i5 4570 3,2GHz
    Memória: 2x4gb 1600MHz (később bővíteném még 2x4gb-al)
    TÁP: Enermax Liberty 500W/620W (620W-ot nem tudom mire érti)
    SSD, 2xHDD
    Régi videókártya: GTX 460

Első kérdésem, hogy 500W ki tudná-e szolgálni a "jövőbeli" konfigom. A második, hogy melyik 970-est válasszam? Elég sok féle-fajta van, és igazából nem tudok dönteni, egy biztos, a 3 ventilátoros megoldás bukó, mert nem fér be :D.
    Van a mini féle 1 ventis, és a 2 ventis. Teljesítménybeli különbségek vannak a méretük miatt? Mert ha nincsenek nyugodt szívvel venném inkább a kicsi fajtát pl: ezt.
    Viszont a 2 ventis gondolom "szabvány" méretű, kb 30 centi hosszú, az befér még :D
    Az ára érdekes számomra, mert láttam 101.000-től 125.000-ig és igazából a legolcsóbb kéne, nem kell nekem semmi plusz játék, meg egérpad, vagy egér hozzá, csak a kártya. De azért kérdezem, hogy a kártyák között mennyire nagy eltérés van teljesítményügyileg.

FullHD a cél, semmi 4k, meg 8k. csak jó lenne ha nem akadna már a Witcher 2-se :D

köszi előre is, szép napot :)

ui: a tápon a VGA táp része 2x6pines cuccli, ezeken a VGA-kon pedig mindenféle 8pines, meg másfajta van. léteznek átalakítók, szóval nem léphet fel semmi féle probléma az összekötést illetően, ha maradhat táp?
    Utoljára szerkesztette: Bucsek, 2015.08.16. 17:14:00