***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Ahogy látom hasonló "problémánk" van és bár jelenleg kb én vagyok az egyik utolsó akire hallgatnod kellene, nálam most éppen az AMD felé billenne a mérleg nyelve. Igaz nagyrészt netes guberálás eredményeként okoskodok most. :D
A 4 GB Rammal összetákolt 760okat semmiképp sem venném, mert ha ennyire számít a memória mérete, akkor már inkább venném az AMD megoldását az r9 280 képében. Ahogy nézem az alap 2 GB ramos GTX 760-nak nagy előnye, hogy az ára mellett nagyon jól teljesít, viszont árban az r9 280 is ugyan ott van ha jól láttam. Nehéz szülés ez a vga kiválasztósdi, mert nem annyira fekete fehér a téma, mint reméltem. Lehetséges, hogy nagyrészt az dönt majd egyeseknél, hogy a jövőben mely játékokkal játszanának "stabilabb" minőségben.
Ha mégis hallgatnál rám, akkor mindenképp nézz körül több helyen, kérd ki mások véleményét is, lehetőleg nálam hozzáértőbbekét. :D
AMD gyártókban abszolút semmi tapasztalatom, de volt már pár Gigabyte, MSI és ASUS kártyám. Szerencsére egyikkel sem volt gondom. Talán jelenleg szívesebben választanám az MSI és az ASUS kártyáit, mert mindkettő supportja, software ellátotsága és hűtése nagyon bevált nekem.
#38864: Igen ilyesmire gondoltam, ezért is lesz egyre nehezebb a választás. Egyre nehezebb fogódzót találni az nvidia mellett. :D
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.09.06. 14:11:12